2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@felix ben sağlık ocağından aldım gözüme bile bakmadı. Renk körü müsün diye sordu. İmzaladı trafik tescil de kabul etti 🤭
-
@pel belirli bir doktor kısıtı yok diye biliyorum hatta açık bir şekilde aile hekiminden de alınabilir tarzı bir ifade de varmış sanırım.
-
o değil de facebookta bilge ozan çelik diye biri cuma günü yorum atmış ama kimse dikkat etmemiş galiba. yazmış ki: ''eğer 2 nisan kesin bir tarihse cumartesi akşam 9 gibi internet sayfasını kontrol edin''
-
@issiz-0 o kadar duyum aradık meğer burnumuzun dibindeymiş
-
Garantinin stajı için mi aldı
-
@secret işte benden onun için kan aldılar yarım gün uğraştırdılar ehliyet de aldığımla kaldı bi kere kullanmadım :)))
-
@felix işe girelim araba alırız boşa gitmez bn istedikleri kadar kan veririm yeter ki kazanayım
-
Ya Kazanamazsak..
-
@secret zaten bi kazanalım o kadar çok hayalimiz var ki bence geçinemiycez
-
@felix deme öyle istanbulda birbirimizi kollarız olmadı gezer bir lokma peynir zeytinlede doyarız az kaldı hayallerimize felixciğim 🤭🤭🤭
-
@secret hadi inşallah yarın kalpten gitmezsek
-
Perşembeye falan bırakmazlar inşallah ya.
-
@tercihiniyap nasipten otesi yok
-
@pel ankarada hangi hastane hocam
-
@secret artık birbirimize gerçek isimlerimizle hitap ederiz
-
@secret hocam onemlı bısey mı? tam olarak hastalıgınız nedır?
-
@tercihiniyap Ya kazanamazsak gibi bi fikre akılda yer vermemek lazım. Bu tamamen bir vesveseden ibaret. Şöyle düşünmekte fayda var günlerce olumlu ya da olumsuz düşünsek dahi kaderde ne yazıldıysa en hâyırlı şekilde karşımıza çıkacak. Sonuçta 3 kişiden ikisi olumsuz bi haber alacak ama bu değildir ki dünyanın sonu geldi öldüm bittim. Bazen kaybedilmiş olarak görülen kimi durumlar bir başka kazanılmış hâyırlı vesileler için kapı görevi görür. Allah herkes hakkında hayırlısını versin inşallah
-
@nikola-tersla ederiz tabi burası anonim sonra kişiselleşiriz inşallah
-
@sinek özelden mesaj olarak yazdım burada paylaşmam uygun olmaz :))
-
@secret inşallah