2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@cokgizliissiz aynı sorun bende de var baya coguz anlaşılan
-
@herhangibiri ahahah aynen :))
-
Ya şimdi 40 - 50 bin tl arası arabalara bakıyorum da, 50 bin verip 2013 clio fiesta almaktansa 2005 2006 a3 veya 1.16 tüplü almak daha mantıklı geliyo bana
-
@prsnll-adayı-52 bunu yazmasan farketmeyecektim keşke düzeltmeseydin
-
@dimitris dostum dimitris düşük model her zaman can sıkar sıkıntı verir yara yapar benim sana nacizane tavsiyem elektrik kırmızısı 2016 model bir my fiesta olur ( ayrıca stoklarımızda mevcuttur ilgilenen arkadaşlara duyurulur reklamımızı da yaptıysak ben gidebilirim :)))
-
-
@herhangibiri fiesta içeri çok ses alıyo diyorlar
-
@dimitris çok doğru söylemişler
-
@dimitris o 50 nin üzerine bi 80 daha koy mercedes e 200 al 2010 model ...
-
@herhangibiri ben konfor ve performans istiyorum, yoksa şu an fiorinoya biniyorum hem rahasız hem de muazzam ses giriyo içeri
-
@dimitris audi bmw arasında kalırsan audi al demiyorum ama kesinlikle bmw alma 50 bine 2 yıl önce arkadaşım aldı 5.30 mu ne 2 yılda 30-35 bin masraf çıkardı. çok nazik araba bir şey yapmaya gelmiyor:)
-
@cokgizliissiz işte benim de aklımdan geçen en kötü senaryo bu söylediğiniz. Aynı durumda olan birçok insan var. Mağdur olmayız umarım.
-
Kandiliniz mübarek olsun dostlar. Hayırlı haberler almak nasip olur hepimize inşallah
-
@dimitris o zaman dostum Mazda Rx 8 tam sana göre
-
@dimitris Uzun süredir forumu takip ediyorum. Bu muhabbet açılana kadar üye olmamıştım. Hatchback araba illa bagaj sesi alır sedana göre. Sana bir tane 2013 dizel otomatik corolla alalım. Yürüyeni asla sıkıntı çıkarmaz daha doğrusu araba hiç masraf çıkarmaz. Bakımını yaptır yağını suyunu koy bin
-
@cka bak mantıklı dedin hocam. Dizel otomatik dedin beni kazandın
-
@dimitris arkadaşlar audi a3 bir önceki modeli hakkında görüşleriniz nelerdir
-
Grup biraz rayından çıkıyo gibi. Bildirimleri açık olan arkadaşlara ayıp olmasın
-
@burcuburcu bir önceki model hangisini bir önceki modeli oluyor yıl yazsana çocuğum:)
-
@dimitris bi duyum tekrar eski hale getirir:)