2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@reagan bak güzel kardeşim sana çok net bişey söyleyeceğim servis mi bekliyorsun uzman yard mı yada teftiş mi bilmiyorum ama bu kafayla bu sektörde mutlu olamayacaksin bu üslupla da hayatta mutlu olamayacaksin sen pire için deve yaktın burda iki üç gereksiz insan dalga geçti diye tüm insanları yargilayamazsin hayatının geri kalaninda sukunetini koru ve fevri davranma umarım basarabilirsin
-
benim mülakat da 7 şubattaydı biz de sorduğumuzda ik yetkilisi bize de mart sonu gibi açıklanacağını büyük ihtimalle de hepsinin birlikte açıklanacağını söylemişti
-
geçen yıl guy sayfası vardı..aralıkta gelecek dendi devamında ocak dendi şubat dendi mart dendi..tam 30 mart kandil günü hiç unutmuyorum..bakan ilana çıkıyoruz diye tweet attı.. ay bitmeden 20si geçtiği anda bir sonraki aymış öyle duydum diye yazıyorlardı..perişan ettiler bizi hatırlayanlar bilir mağduriyetleri..gerçekten şartlanıyorduk ve küt diye kalıyorduk..ders falan çalışamayıp akşama kadar burada takılıyorduk..şimdi yine aynısı..haklınız bakmamak yazmamak en iyisi en fazla 3-5 saat sonra duymuş oluruz..hoşçakalın kusura bakmayın kırdıysam affedin
-
@jacky-boy ben gayet mutluyum..ama emin olun sizin diliniz benden daha sert..doğru söylüyorsunuz fevri davrandım böyle yazmamam gerekiyordu..açın bakın yüzlerce iletide bir tane böyle ileti bulamazsınız..ilk ve son oldu..yeri gelir özür dilemesinide biliriz..fakat ASLA tanımadığım insanlar hakkında sen mutlu olamazsın diye yazmam işte bunu siz yaptınız ve ek olarak siz özür de dileyemezsiniz işte ben bunuda yaptım.
-
@reagan "bu kafayla" ifadeye bak..ben üfürüyorlar deyince -üstelik isimde vermiyorum isteyen üstüne alınır- dil bıçak gibi keskineşiyor..ama beyfendi bize sen bu kafayla mutlu olamazsın yazıyor bir tane forum sakininden çıt yok birde ileti beğeniyorlar..ikiyüzlülük işte bu
-
@reagan tamam arkadaşım kişiselleştirmeyin olayı. duyumlara saçma diyorsunuz son 5 iletiyi amaçsız kullanıyorsunuz. facebooktaki tavrı buraya taşımayın lütfen
-
@reagan üslubunuzu değiştirdiğiniz için beğendim iki yüzlülük yazmışsınız değişik birisiniz, bu kafayla yazan arkadasın üslubunu da sert görmedim sebebi de o malum iletiniz.
-
@issiziktisatci bana yanlış yaptın deniyorsa bana böyle yazan bir arkadaşta uyarılacak ki bende alkışlayayım o zaman..kötü örnek emsal teşkil etmez..yanlışsa yanlışı yanlışla düzeltmeyin yanlışa yanlış deyin.
-
@reagan okuma o zaman kardeşim burada mülakatların açıklanması dışında bir şey konuşulması mümkün değil çünkü konuşacak bişey kalmadı. Herkes odaklandığı şey sonuçların açıklanması. Burası gelip millete hesap sorar gibi yazacağın biyer değil istesen de yapamazsın onu zaten. Üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim. Etmeyeceksen git başka sayfalara takıl zaten canımız burnumuzda mevzu sana patlamasın.
-
@reagan Hak edene hak ettiği gibi davranılması beni rahatsız etmedi bana yanlış gelmedi bu sebepten , tatava yapma niyetinde değilim bildirimleri açık olan insanları bu saçma tartısma ile de sıkmak istemem, sağlıcakla
-
@ahulu61 hadi uyarın arkadaşı.yanlış konuştun deyin var mı diyebilecek bir kişi? mevzuyu bana patlatacakmış resmen tehdit ediyor..
-
@reagan dostum doğru söyle sen şu facete ki duyum paylaşmayan yönetici misin
-
Arkadaşlarım sakin tartışmaya gerek yok :))
Kapatalım bu konuyu :))
Yeni konulara geçelim piliz ️ -
@jacky-boy facebok adresim yok twitırım var.
-
@reagan anlayamamışsın sen kardeşim bir daha oku istersen. Tekrar anlamazsan kitap okumanı tavsiye ederim.
-
-
Arkadaşlar bakın hali hazırda denetmenlik sonuçları bakan tarafından çok kısa sürede açıklanacak dedi bu adaylar arasından kazananlar illaki servis görevlisi ve uzman kazananlar olucaktır bunlar kazanırsa feragat ederler ve diğer insanların önü açılır yani geç açıklanması bazıların hayrına olucaktır rabbim bu kadar bekletmesinin sebebi vardır bir hayrı biz ne yapalım 170 güne yakın bekliyoruz sıkmayın canınızı eğer olmaz ise daha iyi olacağı içindir burda benim gibi bir sürü guy vs mülakatlarından elenenler var hatta benden fazla elenen var şüphesiz ki rabbim kimseyi nasipsiz bırakmaz boşa da kırmayın birbirinizi yarın belki aynı yerde yüz yüze bakacaksınız hepinize selamlar
-
Herkesin duyumlara bakış açısı aynı olmayabilir. Uzun süredir atanma sıkıntısı yaşayan fevri bir arkadaş başka bir fevri arkadaşla çarpışabilir. Bu tartışmalardan hiç bir sonuç çıkmaz. Bu konuyu kökünden kapatalım. Grubun genel paylaşım yapısı belli. Çoğunluk duyumlardan rahatsız değil. Kimse gruba genel olarak hitap eden keskin ifadeler kullanmazsa tekrar sorun yaşamayız.
-
Yahu daha dün Facebook grubunu yerden yere vurdunuz yok efendim öyle üslup mu olur yok efendim tehditler laf sokmala vs. Ee şimdi farklı mı bu geçen yazışmalar ??
-
Sakìnlik arkadaslar.sanirim asiri beklemekten.boyle oldu.allahin izniyle aciklanir ve rahat ederiz haftaya umarim aciklanir.