2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@prsnll-adayı-52 hocam geçen sene evrak toplama için 2 gün mü ne vermişler, ilk gün öğrenme günü oluyor sonra sağlık raporu için koşturma günü olur. O yüzden öğrenmeden uyuyamayız zaten
-
Paranoyaklaştık mı ne zaten her gün ben giriyodum şifre yanlıs diyodu yeni bişey değil aslında
-
@tercihiniyap hadi yaa:(
-
@tercihiniyap bana ilk kez şifre yanlış diyor hocam. Telefondan girilince bu hatayı vermiş zaman zaman ancak bilgisayardan girildiğinde hiç yanlış dememişti
-
@falanfilan hocam bugün öğrenirsek ve kazanirsak evrak toplamak için 6 günümüz kalmıyor mu. Pazartesi eğitim varsa
-
@tercihiniyap yoo 1 saat önce ben giriyordum, şuan kapandı 25 dakika oldu.
-
@tercihiniyap ben dün girdim bilgisayardan sorun yoktu. sadece mobilden sorun oluyordu
-
@tercihiniyap daha önce de yazıldı burda telefonda hata veriyordu ama bilgisayarda vermiyor tıkır tıkır giriyordum ben , sizin şifreniz cidden hatalıydı sanırım
-
@hayal9 hocam bilgisayar dan da mı yanlış giriyor ?
-
@birgarip valla bilmiyorum hocam nasipte ilk sonuç bekleme heyecanım,mantikli olan sitede sabah 10-11 sularında sonuçlar açıklanmıştır duyurusu. Ama bunu yapmıyorlar hic
-
@tercihiniyap evet bilgisayardan da giriş yapabilen olmamış son yarım saatte sanırım
-
Ya illa evrak toplamaya 2 gun vermezler belki 2014te bi haftami vermsti hatirlayan varmi bide tipluca mi olmustu egitim
-
Yazılı sınavda 'aciklanacak' sohbetleri yapılırken acayip heycanlanmistim, şimdi nedense rahatım. HAYIR olsun. Var mi benim durumda olan?
-
@paisse 2014 te bir hafta verilmiş,Kemer'de olmuş eğitim.
-
@prsnll-adayı-52 bu hafta eğitim başlamıyorsa evet öyle 6 gün olur hocam gerçekten de kazananlara çok iyi olur
-
çok heyecanlı ,allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
-
@issiziktisatci PC den girmedim hiç açıkçası telefondan giriyorum hep ama yanlış diye hata veriyor anlamaidm açıkçası
-
@pokerface hocam yeni şifre istedim de şu an posta servisi bakımda diyor, bu ne anlama geliyor biliyor msunuz ?
-
@prsnll-adayı-52 tam heycanlanıyorum guy mülakatında listeyi 3-4 kere kontrol ettiğim aklıma geliyor tüm heyecanım gidiyor:)
-
Sistem açılsa bile bizim giriş denemelerimizden sonra yine kitlenecek