2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Aile hekiminden alınan rapuru kabul etseler ne iyi olur geçen sene nasıl rapor teslim edilmiş aydınlatabilecek olan var mı ?
-
@pel vallahi ben geçen sene uzm yard olarak girenlerdenim. İşte çalıştım sıkıntı olmadı :))
-
@sgkbıkkını ben 2014 girisliyim:) eskide kalmışım demek ki
-
Keşke bugün gelse ya 2 aydır bekliyorum yetti artık
-
@hayal9 inşallah bakalım.
-
@sgkbıkkını ben de hiç aile hekiminden duymadım hocam. Yani prosedür gibi bir şey olmali, oradan o belgeyi almak çünkü pek sağlık kontrolü olmuyor. Ama tabi işime gelir valla sağlık ocağına yürüyüş mesafesindeyim
-
İlanda tam tesekkullu bir kurumdan alinacak bir saglik raporundan bahsediyor. Bu alimda aile hekimliginden alinacak olani kabul etmeyebilirler
-
@meltem_90 ilanı bende dikkatli okudum. Benim ciddi bir rahatsızlığım var şimdi raporda geçecek of
-
Hele açıklansın da kazanalım hayırlısıyla, o zaman insan kaynaklarına da sorabiliriz bu sağlık raporunun detaylarını.
-
Ben geçen sene özel bir banka için sağlık raporu almıştım. Banka akciğer filmi olan ve tam teşekküllü devlet hastanesinden heyet raporu istemişti. Devlet hastanesinden 200 tl karşılığında aldım. 6 tane bölümün doktoru imzaladı. Sadece akciğer filmi çekildi. Ne kan aldılar ne muayene ettiler, sadece imzaladılar. Ama devlet hastanelerinde şu sıkıntı oluyor sağlık kurulunun hangi gün toplandığı önemli. Benim gittiğim hastanede kurulun toplanma günü salıymış, pazartesi muayeneye gitmiştim raporu çarşamba alabilmiştim. Umarım aile hekimini kabul ediyorlardır.
-
@secret aciklaninca ik ya sorarsiniz olmadi
-
@meltem_90 medikal hastane falan istemesinler de bana üç il uzaklıkta ancak var.
-
@clandestin geçen sene galiba 1 gün süre tanımışlar sonuçların açıklanmasından sonra. Demek ki kısa sürede alınabilir bi şey. O zaman da öyle çok ayrıntılı bi rapor istermiyorlar diye. Düşündüm.
-
Geçen sene yerleşen arkadaşıma mesaj attım şimdi.ik dan öğren ama çalışmasına engel sağlık sorunu yoktur ibaresi yazan bir rapor istiyorlar bende sorun olmamıştı dedi ama aile hekiminden mi hastaneden mi aldı bilemiyoru m
-
@secret aile hekimi kısmını da sorabilir misiniz
-
@meltem_90 soracağım mecburen inşallah sorun olmaz kazandımda raporda yazan hastalığıma takılıyorum. Allahım sen aklıma mukayyet ol. Olmayan sey için üzüldüm
-
@nikola-tersla olabilir, bu şekilde ayrıntılı isterlerse 1 güne yetişmez zaten.
-
Geçen sene 1 günlük süre verdikleri için aile hekiminden olanı kabul etmişlerdir belki yoksa devlet hastanesinden almaya kalkmak eziyet. Şimdi de illa devlet hastanesi olacak demezler bence. Ben daha önce aldığımda 5 doktora görünmüştüm, birinde ciğerlerimi dinledi, göz doktoru klasik göz muayenesi yaptı, birinde kulaklarıma baktı, ötekinde tipime baktı fiziksel bi sorunun yok değil mi diye... Hepsi de formalitedendi öyle kan falan almadılar. Başta da ne için olduğunu sorup ona göre yazıyorlar zaten.ama geçen sene kpss ile atanan bi arkadaşımda bildiğin böbreklerine kadar rapor vardı ne alaka anlamadım ya kendi çok abarttı ya da devlet prosedürü... Ama o şimdiye kadar duyduğum en ayrıntılı rapordu başka devlete bile atananlarda o kadar görmedim. Bizim de inşallah olursa bu kadar teferruatlı olacağını sanmıyorum
-
@felix en güzeli ehliyet için olan rapor renk körü müsün değilsin tamam olur
-
@secret ya benim ehliyet raporum daha uğraştırıcıydı hatta