2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marjinalfaydali mülakat sonuçları açıklandı ve 3 gün içinde İstanbul'a eğitime gitmemiz ve otele giriş yapmamız istendi. Eğitim başladı ve eğitimin ilk günü sözleşmelere imza atıyorsunuz ve mesai saatinden sayılıyor. Maaş alıyorsunuz eğitimdeki süreler için. İşe başlama olarak o sözleşmeleri imzaladığınız eğitimin ilk günü sayılıyor yani şubeye ya da genel müdürlüğe başladığınız tarih değil. Böyle yazaydım daha açıklayıcı olurdu tabi :))
-
@sgkbıkkını tamam hocam şimdi oldu.şaşırdım çünkü direkt şubede başlasak mümkün değil yerleşilmez o sürede.inşallah o günleri de görürüz: )
-
arkadaslar akillarina ne gelirse sorarlar. ozellikle alandan olabilir.bono police cek vs konulari.bankayi ilgilendiren seyler ve guncel ekonomi bilgileri.bunlara bakarsiniz zaten olay sizde degil mulakatta .simdiden basarilar
-
@oguz23 hayirli olsun hocam kaç aldınız sinavdan
-
@fatoss21 sağ olun 58.92 siz?
-
Arkadaslar mulakatla ilgili bi kitap vs var mi pratik alan bilgisi sorulari icin ?
-
Mulakat tarihleri ne zaman belli olur 1 2 gun icinde belli olur mu arayan var mi
-
@mağdurum ben mesela maliye mezunuyum bölümümüzle alakalı sorarlar mı acaba geçen kaymakamlık mülakatında bölümünüzden kesin sorarlar dediler çalıştık çalıştık gittiler iş güvenliği sordular
-
@oguz23 60.5 hocam
-
@deuceko hocam göremedim ben sadece hangi ilin kacla kapattığı gostetiyor
-
istanbulda göreve yeni başlayacak servis görevlileri ne kadar maaş alıyor bilen varmı acaba?
-
Maaşlar zamlandı buarada tek ay 2150 diye duyduk
-
Arkadaşlar benim askerlik tecili 15.06 2018 tarihinde bitiyor, bu sorun olur mu?
-
@merhuume İnternette Tuğrul Koçerin twitter hesabından ücretsiz olarak imece adında mülakat kitabı var indirebilirsinizDirek kitap alay derseniz 4t yayınları tüyo kitabını tavsiye ederim.
-
@oguz23 hocam bu konuda bilgim yok ama diyarbakır kaç kişi alıyor bilginiz var mi
-
@mülkiyeli45 bir ay tek maaş bir ay çi,ft maaş duyumları vardı doğru mu acaba
-
@bcbc3434 onu bilmiyorum hocam
-
@mülkiyeli45 peki mesela mülakatı geçip işe başladık diyelim şube seçimi nasıl oluyor ikametgahımıza göre mi teklif yapıyolar yoksa kafalarına göremi atıyolar şubeye
-
@fatoss21 malesef hocam benim de bir bilgim yok.
-
@oguz23 peki hocam hepimiz için hayırlısı olsun insallah