2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
süreçte aksaklıklar yaşanmasını ve tarih değişimlerini normal karsılarım ancak şu tarihte açıklamayı planlıyoruz demek bu kadar mı zor?
-
@agamemnon açıklanma tarihi üzerine ösym nin üstüne tanımıyorum. Ösym nin sınavları da tuhaf ama en azından süreci belli
-
Peki banka gerçekten süreci öngöremediği için mi açıklanma zamanını açıklayamıyor yoksa literatüre banka kimsenin haberi olmadan bam diye açıklar kimse bilemez olarak geçtiği için mi saklı tutmayı tercih ediyor? Yani yk ve gmy ler dahil açıklanacağı zamanı gerçekten bilen insanlar var mı yoksa onlar da bizim gibi bekliyorlar mı?
-
İşin kötü tarafı evdekiler de polisliğe başvur diye sıkıştırıyor. Bende istemediğimi söylüyorum ama işsiz güçsüz olunca ikna edemiyorum. Banka açıklansa ona başvurmıcam. Madem halk ister halkbank yapar. Son bir kıyak yap halbank pls.
-
Bu hafta açıklanır umudumu söndürdü şu gvs işi.. bekleme modu devam anlaşılan
-
Bence gercekten de tahmin edemiyolar cunku bana 2 saat icinde aciklancak diyen kisi ondan onceki iki uc gun boyunca, aksam aciklancak demisti. Pruzler cikti ki olmadi. Ancak 2 3 saat icinde kesinlesiyodur
-
@meltem_90 bugün için 2 3 saat mi ?
-
5000 yorumu geçtik tık yok
-
@ahulu61 aynen öyle
-
@issiziktisatci aynen ya hani geçen ki 4802. Yorumda gelmişti onun totemi bile işe yaramadı
-
@meltem_90 hocam yine sorsaniz ne diyorlar yazsaniz lutfen ne olur
-
@ahulu61 yok hocam arkadaş karıştırdı sınav sonuçları içindi dediği mülakat değil
-
@merhuume kotayi fazlasiyla doldurdum artik yuzum yok bekliyorum ben de
-
sınav sonuçları 11 ocak perşembe 2-3 arasında açıklandı.
mülakat bilgileri 30 ocak salı 6-7 arasında açıklandı
mülakatların değişmesi 8 şubat perşembe akşam 9 gibi oldu.
yani aslında akşamüstü bile açıklanabilir akşam da açıklanabilir. hayırlısı olsun -
Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Halkbank şarkıları söyleceğiz... -
5700 yorum 29 mart bu sayıdan sasmadim hiç
-
O değil de şu meşhur 2 nisan eğitim başlama tarihi yerine sonuç açıklama tarihi çıkmasın. Artık her şey olabilir
-
Banka bugün yökdil için dil tazminatını kaldırdı, son yökdilden seksen bekliyordum içime oturdu yapma bunu halkbank isyanım var!
-
Dün bi beklentim yoktu foruma çok girmedim zaman daha iyi geçti ,başında bekleyince daha zor oluyormuş , bir de telefona mesaj geliyor denildiği için bi parça daha rahatladım şimdi forumdan çok telefonun sesi açık yanımda bekletiom
-
@gökalp nereden öğrendiniz bunu