2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mahalkme hayır hocam servis görevlisi gibi bi görevimiz yok bizim onlardan çok ayrı yaptığımız iş
-
@mahalkme gelmeyen var mı bilmiyorum ama herkesin yeri belli olduğunda çoğunluk memnun değildi emin olun istifa eden çok olacak bunların yerini yedeklerle dolduracaklarmış kendileri söyledi
-
Hocam cok tesekkur ederim.keske herkes memnun olsa ama iste bizde bir umut bekledigikiz icin ne yapacagimizi sasirdik.
-
@essra23 Ne kadar sürede istifa edeviliyorsunuz peki ,yan tazminat ödememek için falan?
-
@ozge7316 onları bilmiyorum size umut vermek istemem ama servisçi bir çok arkadaş yerim değişmezse ayrılmayı düşünüyorum diyordu bu ayrılanların yerleri yedeklerle doldurulacakmış ik söyledi dün
-
@essra23 ben de uzmanlıktan elenmiştim..uzmanlları mı şile vb yerlere yerlestirdiler
-
@essra23 bu arada sizin neresi geldi hocam
-
Genel müdürlükte çok havalı kaprisli insanlar var sanırsın hepsi birer USA başkanı bence şube daha iyi gerçi benim olmadi ama şube olsada seve seve çalisirdim
-
Servis görevlisi filan hikaya bunlar servis demek gıseci demek uzmanlik demek satış demek kredi satisi demek
-
Arkadaşlar kısa bir süre içinde ayrılma halinde ne kadar tazminat ödenir ? Yani eğitim ve konaklama masrafları ne kadar tutar bir bilgisi olan var mı ?
-
@torpil mülakattan cıkınca komisyon uyeleri için aynı seyi ben söylemiştim..gerci adam da gmy ama nese:D
-
170 kişiden 20 25 kişi uzman yard için GM ye alirlarsa bu normal bı sayı arkadaşlar geri kalan 150 kişide şubelere verilir bunda anormal bişey aramayın anormal olan size şube istiyorum istemiyorum diye sorup bunu dikkate almamaları yada bunu imzadan önce sormamalari
-
@jacky-boy hocam yok işte öyle bi 25 kişi hatta bize 35 kişi ve daha fazlası gm de olacak dendi ama herkes şubede şu an kişilik envanteri ne diye yapıldı o zaman anlamakta güçlük çekiyorum ki hiçbir şekilde şube pazarlama vs. istemiyorum diye belirmeme rağmen şubedeyim
-
@essra23 tamam ama 170 kişinin hepsine sormuş olamazsınız. tabi sonuçlar açıklanırken bence belli olmalıydı bu sonuç itibariyle o kadar envanter testi kişilik testi panel mülakatı yaptınız millette mağdur olmaz gerçekten isteyen kişilere sıra gelebilirdi. Ayrıca banka da mağdur olmazdı
-
@jacky-boy sonuçlar açıklanınca hepimiz bir aradaydık zaten emin olun gm olan varsa söylerdi
-
@essra23 bence biraz sakin olun fevri kararlar vermeyin . Evet envanter testini dikkatte almamaları büyük saçmalık ama zaten şubeye gitme ihtimaliniz daha fazlaydı en başından beri çünkü gm istemeyen nerdeyse yok denecek kadar azdır diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla sizin yerinizde olmak isteyen onlarca insan var ki onların birçoğunun puanları iyi olup ve mülakatları iyi geçip bir şekilde elenen insanlar. Dolayısıyla madem imza attınız yapacak bir şey yok elinizden geldiğince işinizi sevmeye bakın zamanla alışacaksınız. Eğer asla ve asla şube olmaz diyorsanız da giderseniz istifanızı basarsınız eğitim bedelini ve otel masrafını ödeyip yükümlülükten kurtulursunuz yerinize de oraya geçmeye can atan kişiler geçer. Ama dediğim gibi iyi düşünüp karar verin sonradan pişman olmayın ve verdiğiniz kararın da arkasında durun.
-
muhtemelen oryantasyona katılım tamdı fakat cuma günü cidden çok mutsuz ve mağdur olan arkadaşımız vardı ciddi ciddi istifa düşünen de var şubelerinde ihtiyacının çok olduğu düşünülürse istifa edenlerin yerine yedek alımları hızlı bir şekilde ilerler diye düşünüyorum
-
@crnm Onlardan biri de benim. Bizim yüzümüz gülmedi yedek kardeşlerimizin yüzleri gülsün inşallah.
-
@ceska sizin hangi ildi ?
-
Benden baska yedek yok mu ya...