2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mahalkme ben varım:)
-
@ceska sizin ankaraydı hocam neden gülmedi yüzünüz ?
-
Arkadaşlar çok acil bu bilgiye ihtiyacım var. Eğitimden sonra şube açısından mağdur olan bir kişi hemen istifa ederse ne kadar tazminat öder ?
-
@ceska eğitim masraflarını ödüyorsun diye biliyorum.
-
@hadibakalim başka herhangibir cezai tazminat var mı ? Eğitim ve konaklama yanında?
-
@ceska ben yok diye biliyorum sormuştum insan kaynaklarına yapılan masrafları ve konaklamanın yarısı demişti
-
İzmirli bir bayan arkadaş mı bunu soruyor merak ettim.. Anadolu yakasında şubesi eşi sirkeci vergi dairesinde memur..
-
@reagan Yok hocam o kişi ben değilim
-
Yarin kacta subede olucaksiniz 08.00 / 08.30 ?
-
@ceska merak ettim hangi şubeydi başladınız mı
-
Ağlayanların birçoğu işine başlamıştır rahat olun:) Bu işsizlikte kimsenin sırf şube geldi diye anında istifa edeceğini sanmam. Ortada kazanılmış bir hak var (istisnalar hariç). Gerçekten bankanın ya da şirketlerin çalışan tercihleri de göz doldurmaya devam ediyor. Mülakattan çıkınca ağlayan, şube çıkınca ağlayan, kpss ile bir yer tutunca istifayı basacak olan birçok insanı aldılar, ne diyelim onlar uğraşsın dursun. Yani bu kadar kırılgan olan insan 2 iş stresi çekince kendisini yerden yere vurur herhalde diye düşünüyorum, komik. Beklenti gerçekleşmeyince her insan biraz üzülür ona diyecek lafım yok lakin ağlamak falan acayip yani. Servis görevlisinden elendik, az biraz üzülüp yolumuza devam ettik. Uzman yardımcısı şube çıkmış diye ağlıyor Kimsenin hayatını bilemem, istisnalar da vardır elbet ancak bunu okuyan güzel insanlara minik bir tavsiye vermek isterim: Bu kadar kırılgan olmayın valla üzerler iş hayatında, üzülürsünüz. Eğer elimdeki seçenekleri iyi kullanırsam servis görevlisinden elendiğim için sevineceğim. İnşallah hayırlısı olur, yedek bekleyen arkadaşlar için de inşallah gönlünüze göre olur her şey ama kendinizi sadece buraya endekslemeyerek kendinize bir iyilik yapın derim Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Not: Lütfen kedi ulaşamadığı ciğere tarzında düşündüğümü sanmayın. Bu kadar kırılgan olmak komik sadece. İşe başlayan herkese hayırlı olmasını temenni ederim. Kazansam da aynı şeyi düşünürdüm. İyi günler dilerim.
-
Uzman yardımcısı tabi ki de şubede çalışacak ne bekliyordunuz ki mevduat kampanyası olunca müşteriyi arayıp ona vadeli hesap satacak hedefimiz var size tahvil bono satalım diyecek adam lazım
-
Arkadaslar cuma gunu egitim olacak mi? Akademik'te yaziyordu fakat subelere bi bilgilendirme gelmemis sanirim
-
Arkadaşlar ankara için işe başlamayan var mi ankara yedeklerindenim akıbetimi merak ediyorum
-
@ezo ankarasından istanbuluna uzmanından servisçisine herkes belki birkaç istisna harici işlerinin başında doğal olarak bu işsizlikte iş beğenmeme lüksü kimsenin yok.
-
@Fagam91 haklısınız , peki yedeklerin çağırılma durumu sizce mümkün mü ?
-
Yedeklik hakkinda olacak mi olmayacak mi diye nezaman bilgilendiriliriz bilgisi olan yok mu
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3755/halkbank-yedekler/16
Grubumuza yedek konusunda fikri olanlar yorum yapabilir mi ??
-
Arkadaslar halkbank'in sistemine giris yaptigimizda osman arslan'in aciklamalarinda egitime 1212 kisinin katildigi yazilmis. Yani mufettis uzman servis gorevlisi olarak toplamda 83 kisi sozlesmeyi imzalamamis. Toplam alinacak sayi 1295 ti zira
Yedekleri cagirmak icin bu sayinin biraz daha artmasini bekliyo olabilirler -
@meltem_90 cok sevindim bunu duyduguma cok tesekkur ederim