2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@falanfilan anladım Hocam sağolun.
-
Ya o değil de bugün hadi pazardı beklemedik. Yarın dakikalar nasıl geçecek
-
Ben çok bunaldım artik ne olacaksa olsa da biz de yolumuza baksak.. ne yapsam zevk vermiyor yahu her şey belirsiz. Allah yardimcimiz olsun.
-
Yarin açıklanmazsa, iky yi yoğun bir telefon trafiği bekliyor sanırım. Yaşanan şu durumla alakalı.
-
@dimitris daha şimdiden geçmiyor. Yarınki beklentiyi de göz önüne alırsak daha da zor geçeceği aşikar
-
Pazartesi açıklanacak olsaydı, cuma akşam açıklanırdı. Yarın değil, salıyı beklemek lazım.
-
Arkadaşlar izninizle saçma bişey soracağım. Bu alınan sağlık raporunda akciğer filmi falan demişsin ya orada sigara içtiğimiz falan anlaşılır dimi çünkü muhtemelen babamla almaya gidecem ve babam sigara içtiğimi bilmiyor daha, nasıl çıkacam ben bu işin içinden
-
@ahulu61 hocam bi zamanlar ben de korkmuştum bu durumdan ama filme bakınca anlaşılmıyo sigara içtiğiniz merak etmeyin
-
@monopol eyvallah valla aga şu an büyük bir dertten kurtuldum. Doktorun acilen sigarayı bırakmalısın gibi bir sözüyle o an karşılaşmak istemezdim
-
@ahulu61 aynı dert bndede var
-
@ahulu61 valla akşam akşam güldüm bir sınavla tüm gizlimiz ortaya saçılacak
-
-
Yarın herkes insan kaynaklarını aramalı verecekleri cevabı çok merak ediyorum. Ay aslında bizim aramamiza fırsat kalmadan keşke uyandığımızda aciklanmis olsaa şu sonuçlar hayaller hayatlar
-
@ahulu61 aga mı Tabi kendi ismimizle kaydolmayınca anlaşılmıyo erkek mi kız mı olduğumuz
-
@Sucuklu_Oralet kardesim pardon yanlislikla oldu:))
-
@ahulu61 ya gül gül öldüm. Bir zamanlar aynı dertten ben de muzdariptim ama anlaşılmıyor merak etmeyin.
-
@monopol pardon ya ben çok yanlış düşünmüşüm Aramızda baya benim gibi olan varmış tek kalmamak güzel
-
@ahulu61 aynen yalnız diilsiniz
-
@falanfilan hocam su an yüreğim kanadı, mülakat sorumdu, besi açıkladım zorunlu mu dedi hayir dedim, ama böyle bir kanun çıkmıştı zorunlu olcak sanki dedi, beni celdirmeye çalışıyor sandım diye son kez eminim zorunlu degil demiştim peki demişti
-
@marshallkeyness cevabin yanlis olmasi onemli degil ki bildiginiz seyde kararli olmaniz kendinize guvenmeniz bence guzel