2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mrv_kns ise baslamadan nikah yapmayin ise basladiktan sonra yapin atama acisindan onemli olan sonra ki durum degisikligi
-
Bu iş olursa kpssyi tamamen bırakacağım temmuzda ki sınava bile girmem o derece çok bunaldım çokk ... Ydsye odaklanırım o da dil tazminatı için. Neden bilmiyorum ama paylaşmak istedim
-
@cnn44 yani eğitim başladığı gün işe başlamış sayılıyoruz eğitimden sonra şubede işe başlamadan nikah yapsam dediğinize uygun mu olur?
-
@ceska alın benden de o kadar..
-
@ceska ben de asla ama asla çalışmayı düşünmüyorum valla
-
@mrv_kns evet egitimde ise baslamis sayiliyoruz zaten ama düğün ileri bi tarihteyse bence biraz daha bekleyebilirsiniz nikah icin
-
@cnn44 düğün yazın olucak ama hakkari gibi bi yerde ayrı bi eve çıkamam ki ev sıkıntısı var ayrıca bikaç ay için ayrı bi ev tutup döşemek çok saçma olucak bir de tabi işe başladıktan sonra sadece evlilik izni var onu da düğünde kullanıcam mecbur 1 yıl boyunca izin kullanamıyoruz bu durumda hakkariye gitmeden önce nikah yapmak zorundayım
-
@ceska al benden de okadarr. Üç yıl bitti. Olsaydı olurdu. Spk ve yds ye başlıcam. Alan daha çalışamam.
-
Yuksek puanla girmenin su surecte hic avantaji olmaz mi..?
-
Sonuçların açıklanmasına ramak kaldı sayılır arkadaşlar artık kesin olmayan hiçbir parametre üzerine konuşmaya gerek yok yormayın kafanızı da kendinizi de hayırlısını isteyip bekleyin nacizane tavsiyem.
-
@mrv_kns Aslında durum çok basit niye karmaşık hale soktunuz anlamadım. Olur da kazanırsanız bir belge toplama süreci olacak o arada zaten eğitim tarihleri açıklanacak bu dönemde sevgiliniz gidip eğitim sonrası haftaya tarih alabilir. Sonrasında siz de eğitim bittikten sonraki hafta işe başlayacağınız şubeye gideceğiniz için nikah kıyarsınız sonra evinize yerleşirsiniz. Zaten izin veriyormuş şube müdürleri yerleşmek için o arada nikah kıyıp eve yerleşirsiniz. Zaten sözleşmeye eğitim başlayınca imza atıyorsunuz. Dolayısıyla işe başladıktan sonra evlenmiş oluyorsunuz. Bu kadar basit
-
@meltem_90 hocam bence mutlaka ki bir artısı vardır. Örneğin 10 kişilik kontenjan için 15 aday uygun bulunduysa ve banka 10 kişi almakta kararlıysa sınav puanları devreye girebilir o noktada. Bu tabiki benim düşüncem, onların değerlendirmesi nasıl olur hiç bilemiyorum.
-
Arkadaşlar becayiş durumu var mı bilginiz var mı , geçen seneki uzm yard sanırım becayiş yapabilmişler
-
Bu bankanin gezileri falan oluyo mu ?
-
@eliff oluyo hocam, uludağa falan götürdüklerini biliyorum.
-
İnanir misiniz bi kez daha bu baslikta halkbank'in geziler duzenledigi konusulmustu. Mulakatta bana hobilerin neler diye soruldu. Bi seyler saydim sonra gezmek dedim ardindan halkbank geziler duzenliyomus dedim. Mulakattaki daire baskani kadin ilk defa duymus gibi: Halkbank mi? Ne gezisi? Dedi kaynar sular ve ben
-
@meltem_90 ama halkbank gezi düzenliyor yani 14 şubatta paris e gezi olduğunu duymuştum bu sene için
-
sanırım en cok puan toplayan calısanlar gidiyor ben de bi yerde okumustum
-
Acaba bu gece işsiz olarak geçen son pazar gecesi olacak mı?
Bunun cevabını umarım olumlu olarak bu hafta alırız:) -
Bende yeni bir işitme cihazi almayi düşünüyorum tabi onlar beni alirsa mulakatta askerden muafiyetimi ve isitme kaybimi sordular mulakatta cihazim yoktu 2 cumleyi anliyamadim yenisini alcam kismetse kazanirsam ozel saglik sigortasi sgk dan daha fazla karsilar diye bekliyorum kismet tabi guydan da elendim almadilar...