2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
peki sadece sorulanlar bana sadece sence gru mülakatı nasıldı diye soruldu cevap verdim bida konusu bile açılmadı
-
@cnsde benim mülakatımda grup mülakatıyla ilgili hiçbir şey konuşulmadı hocam.
-
@regresyon aslında çok fazla kıstas var, neyi nasıl düşündüklerini tahmin etmek çok zor. mülakatı iyi geçenler de şüphe ve kaygı içerisinde, aksini yaşayanlar zaten hep kaygılılar.
-
açıklanınca tüm kaygılarımız gideck arkadaşlar
-
Grup mulakati iyi gecenlerin grup mulakatin nasil gecti die mi sormuslar.hadi ya.bana grup mulakatindan hic bahsetmediler.bu acaba alacaklari kisileri mi sormuslar.morelim bozuldu bana alan sordular.kendimden bahsettim.grup mulakati hakkinda hic konusmadilar.
-
@casus666 'genelde' diye bir kelime kullandım hocam, illa ki sizin durumunuzda olanlar da vardır
-
@iffetinel çok kötü şeyler söylüyor bu arkadaş ya seni dışarı alalım gelme buraya
-
Banada panelde daha en başında grup mülakatın nasıldi diye soruldu. Bende ilk deneyimimdi. Farkli ve heyecanlıydi. Sence nasıl geçti diye soruldu. Kendi adima olumlu geçtiğini söyledim. Bana senn iyi veya kötüydü gibi birşey söylemediler. Ama genelde panellerde grup mulakatiyla alakali bi kaç biseyler sorulduğunu cok duydum.
-
@hayal9 düşüncem şöyle ki grup mülakatının iyi ya da kötü geçmesi sonuca bütünüyle etki edemez, bir çok done var, en azından panel kısmında puanlama yaptıkları bir gerçek. en ufak pürüzğ negatife dönüştürmek doğru değil
-
@cnsde öyle bir kıstas yok. Mülakatı çok iyi geçen arkadaşıma da grup mülakatın bayağı iyi geçmiş demişler . Benim de çok çok iyiydi ama hiç sorulmadı. Komisyondan komisyona değişiyor. Benim komisyonum kimseye grup mülakatıyla ilgili bir şey sormadı. Diğer komisyonlar da muhabbet amaçlı ya da tepki ölçmek amaçlı sormuş olabilir.
-
@ahulu61 7 ceddin sigaradan ölmüş sende sigara mı içiyorsun valla bravo sana arkadaş:) senin saklama sebebin bambaşkaymış kusura bakma yazdıklarım için bende sigara düşmanıyım...
-
@guyzede öyle bir kıstas var demedim, tekrar okuyun, bir çok kıstas var dedim, genelde konuştuğum insanlara böyle bir yaklaşımları olduğunu bilerek düşüncemi paylaştım, size göre öyle bir kıstas olmayabilir ama bana göre var
-
Ben de olabilir dedim sadece tahmin
-
Sonuçta bir kaç dakikalığına da olsa ' ne zman açıklanır ? ' yerine tekrar başa dönüp mülakat nasıl geçti konusunu konuşuyoruz çok daha heyecanlı
-
Burayi özlicem, gerçekten.
-
Sonuçta grup mülakatıni halkbank değil özel bir şirket yapti halkbank adına. Tmm önemli ama eğer cokda önemli olsa kendileri yapardı diye düşünüyorum. Gruplarda 6 kişinin hep 2 veya 3 kişinin kazanmis olmasi bence tesadüf. Sonuçta normal bi ihtimal. Çünkü zaten her 3 kişiden 2 kişisi üzülüyor ne yazıkki
-
@tercihiniyap Geçen sene mülakatları kötü geçenler alınırken iyi geçenlerin alınmadığı da olmuş. O yüzden sadece sonucu bekleyelim artık
-
@faktıkpss farklı bi şirket mi. Şaşırdım buna. Bu bilgi başta belli miydi hocam yoksa ben mi bilmiyorum
-
@casus666 nasip işi guzel olur inşallah bekleyelim sonuçları tabiki .
-
@cnsde cumlenizin başı ve sonu tutarsız.