2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mahalkme amin dostum sormamizi istediginiz seyler varsa ik otelde bizlerle cok ilgileniyor yanimizdalar surekli ,soralim yedek ve yeni alimi ogrendik baska varsa sorunuz sorariz biz de bekledik ve ne kadar zor oldugunu biliyoruz tabiki yardimci olcaz
-
@duranvarlık cok tesekkur ederim gercekten.suan yedek oldugum icin tek merakim yedek alımı maalesef
-
@duranvarlık 1 yıl sonraki alımdan kasıt ilan mı çıkacak yine
-
@duranvarlık yeni ilan kaç kişilik olacakmış birde gene yıl sonu mu sınavı yapmayı düşünüyorlar?
Hocam birde size zahmet olmazsa sorarsanız sevinirim. Servis Görevlisinden Başarısız sayılanlara başka görev, şehir teklif etme durumu var mıymış?
-
uzmanlıktan elenen herkesin başarısız mı yazıyor yoksa yedek yazan var mı bilen var mı?
-
@duranvarlık kardesim teftisten elenenlerle ilgili bi calisma bi duyum var mi ? Biz ne olacagiz kimse bisey demiyor mu:(
-
@meltem_90 herhangi bir olumsuz tarafi yok aşağı yukarı tüm personel özfinans iş'e dahil. Yılda 2 gün izin var , düğün izni 2 gün ekstradan var, maaşa aylık 90 tl tis ödemesi var. Çeşitli kurumlarla anlaşması var indirimler vs.
-
@bozok bankanın kendi bes'ine dahil edileceksiniz otomatik olarak ve ayrılmanızı tavsiye etmem. Senin ödediğin tutarın yanında banka aylık 200 küsür tl ödeme yapıyor. Devlet katkısı da var ayrıca. Devletin zorunlu bes'inden çıkabilirsiniz ama
-
@byteks1 hocam dun sorduk onu yedekler basvurduklari sehirler icin degerlendirilecektir dedi ik.
-
@sinek dostum teftisi hic bilmiyorum teftisten arkadaslar okursa onlar ilgilensin cunku salonlarimiz falan ayri onlarla
-
@duranvarlık hocam hangi ile nekadar yedek ayirdiklarini kacinci yedek oldugumuzuda bilmiyoruz.acaba o il icin olan yedeklerin hepsini alirlarmi.yada yedek sayisini neye gore belirlediler
-
@mahalkme her il için yüzde on dediler.. Yeni şubeler açmayı düşünüyoruz o düşündüğümüz şehirlerde bu düşüncemizi gerçekleştirirsek yedekleri çağıracaz dedi.. Bir kız sordu hatta arkadaşım yedek dedi.. Ama açılıp açılmayacağı belli değilmiş.. Sanırım 11 nisandaki davayı bekliyorlar.. Üç dört ayı bulabilir dedi sanki emin değilim ama bu son dediğimden
-
@hurrah devlet zorunlu bes'e 200 tl katkı yapmıyor halkbanka neden yapsın bana saçma geldi.
-
@reagan sube acmadiklari iller nolacak acaba.ayy sizide rahatsiz ettik soru sorup durarak kusura bakmayin.
-
Teftisi kazanip bu yazdiklarimi okuyan olurda bi cevap verirse ne guzel olur.
Arkadaslar teftisten elenenlere yonelik bi calisma var mi. Bizler ne olacagiz Allah askina -
@sinek allah yardimciniz olsun.siz boyle yazinca cok uzuldum valla ya.sizde bi bilgi alin insallah
-
@mahalkme hocam uzulmemek elde mi Allah askina. Ben bu sinava giderken yolda cok kotu bi rahatsizlik gecirdim. Sinav binasina girip girmemekte bile tereddutte kaldim tekrar rahatsizlanirim diye. Cok sukur terleye titreye teftisi kazandim ama bu defa da mulakat olmadi. Cok da istiyordum. Simdi bosluktayim. 67 puanla hicbir kadroya layik gorulmedim. 55 alanlar uzman yardimcisi oldu. Bu kardeslerimize bir lafim yok tabiki herkes haketti lakin beni ve benim gibi olanlari da en azindan uzmanliga cagirmalari gerekirdi. Geceleri uyku uyuyamiyorum yemeden icmeden kesildim
-
@felix sanırım uzmanlar bu sınavın yegane kaybeden grubu oldu. Teftişten ya da iç kontrolörden elenenlerin bazılarına başarısız ama uzman yardımcılığı için değerlendirildiniz yazıyormuş , servis görevlilerinden elenenlerin de yedekleri olduğunu düşünürsek uzman yardımcılarından elenenler için tüm umutlar bitmiş oluyor.
-
@sinek hocam insallah uzman yardimcisi olarak cagirirlar sizi. Allah en guzelini nasip etsin size
-
@sinek cok cok cok haklısınız uzulmeyin diyemiyecem cunki ayni durumdayim.aman bi haber gelirmi diye bekliyorum.ama saglik her seyden onemli.ona gore kendinizi toparlayin.insallh buradan bi haber gelsin.gelmesede baska bi umut kapisi acilsin.allah emek cekenin emegini eninde sonunda mukafatlandirir.