2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@reagan evet dogru diyorsunuz ama beklemekten baska care yok.cunki ne bir ilan var ne bir atama.
-
Servisgorevlilerinden asillerin hepsi geldimi acaba.gelmeyen var mi
-
@ozge7316, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@patrol bu kadar cok çıkış olmasının sebebi nedir
Yeniden sınavlara hazırlanmak isteyen oluyor başka kurumu kazanan oluyor . Mesai saatleri ,çalışma şartları , müşteri dırdırı vs. gibi sebepler
-
@patrol anladim cok memnuniyetsizlik olmasa bu kadar ayrılan olmaz diye düsünüyorum sonucta ülkede işsizlik seviyesi ortadayken...
-
@ozge7316, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@patrol anladim cok memnuniyetsizlik olmasa bu kadar ayrılan olmaz diye düsünüyorum sonucta ülkede işsizlik seviyesi ortadayken...
Kâr amacı güden bir kurumda çalışmak en zoru . Eskiden 20-30 kişi çalışan şubeler şimdi 10 kişi çalışıyor her çalışan bir maliyet unsuru artık. Şubede banko çalışanı izne çıkınca diğer şubeden geçici eleman geliyor böyle bir saçmalık olabilir mi ? Çünkü eleman yok kapıcı gibi şube şube dolaştırıyor personeli
-
Arkadaşlar malum çoğumuz merak ediyor. Sözleşmede istifa halinde eğitim ve konaklama masraflarının ödenmesi gerektiği yazıyordu. Ne kadar süre çalışılırsa tazminat ödemekten kurtulunuyor ? Sadece merak ettim.
-
@ceska 5 yil
-
Uzmanlıklarda genel mudurluk olan var mı arkadaslar
-
@essra23 sube mi sizin de
-
@sinek yalnız değilsin dostum. Bizde çok çektik torpilsizlikten. Yandi ciğerimizi kül oldu . Benimde 6. mülakatım oldu sonuç sıfır .
-
@torpil valla hem de ne yanmak..yeni yeni kabullendm ben olmadıgını aramadıgım yer konusmadıgım kimse kalmadı en son dedim artık evet bitti diye..o da iki üc gün önce henüz...
-
@yilmaz_33 hocam herkesi şubeye dağıttılar 1 tane bile genel mudurluk yok resmen çok sinirim bozuk boyle olacagini bilseydik imza falan atmazdik ağlayanlar mi dersin bırakıcam ben diyenler mi dersin insanların baya morali bozuldu
-
@essra23 şimdi nankörlük yapmak istemiyorum bu işsizlikte buna da şükür ama bize çoğunuz genel müdürlük denilmişti resmen herkes hayal kırıklığı yaşıyor şile şube bile var
-
@essra23 hocam çoğunlukla şube denmisti zaten, forumda da yazıldı hep, ankette de zaten dikkatinizi çekmiştir sorular şubede çalışma niyetini ölçer gibiydi. Ama genel müdürlükte hiç alım olmadıysa gerçekten çok sinir bozucu. O kadar birim araştırdık gerçi benim için hepsi boşunaymış ama sağlık olsun güzel bir tecrübeydi
-
@falanfilan yok hocam 1 kişi bile yok genel müdürlükte baştan genel mudurluk agirlikli alacaklarmış şubeler bize gönderin demiş herkesi şubelere dağıttılar ilk gün daha birimler belli olmadan attirdilar imzayı ben böyle olduğunu bilmiyordum envanterde de kesinlikle hayır demiştim zaten şubeye pazarlamaya falan
-
@essra23 aglayanlar derken ?
-
@ozge7316 ilk başta çok zor oluyo sonra alışıyorsun koymuyo artık yapacak bir şey yok maalesef önümüzdeki sınavlara bakacağız artık
-
@essra23 anladım hocam sizi kesinlikle mağdur etmişler. Ankette hayır demenize rağmen şubeye vermeleri gerçekten çok çok saçma. Bu da mı bankanın değişiklik yapma hakkı oluyor bilmiyorum ama yaptığı en kötü değişiklik olmuş
-
Size bu uzuldugunuz zamanda bunu sormam sacma olacak ama.servis gorevlilerinden gelmeyen istifa edecek olan cokmuydu hocam.
-
@essra23 hocam sube derken subeye verdiklerinde servis gorevlisi gibimi gorev yapiyorsunuz merakimdan sordum.