2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@tokyo evet ben de onu dusunuyorum hatta o yuzden gideyim mi dedim; ama dun bir arkadas sorusturmalar istanbul emniyetteymis diyince
-
@dimitris volvo
-
Hepsi ayni anda yapilmiyodur ama sansimi denicem
-
soruşturma filan olacağını sanmıyorum arkadaşlar devlet memuru olmuyorsunuz 657 ye tabi değilsiniz. sadece uyaptan adli sicil kayıtlarına bakılır. zaten bu kadar sürede bunu yapmaları mümkün değil ayrıca soruşturma için form doldurmak gerek. tabi bunlar tahmin bir şey bildiğimden değil
-
Arkadaşlar şöyle herkes kanallarını bir zorlasa duyum almaya çalışsa belki bişeyler çıkar. Yoksa bugün de telefon başında geçecek
-
@meltem_90 aynen hocam bi gidin olmazsa bakalım ne diyecekler sizede zahmet olacak ama
-
@ahulu61 duyum alacağım bir kanalım yok sıkıntı orda
-
@yasaklı bende sizin gibi düşünüyorum ama ya yapılıyorsa diyorum birde
-
@meltem_90 meltem bence yorma kendini benim babam emniyette, ben her gün emniyete 101 oynamaya gidiyorum bişey olsa o kadar çok polis tanıyorum ki mutlaka derlerdi
-
@tokyo yapılırsa 3 aydan önce işe başlayamazsın 1000 kusur kişiden bahsediyoruz
-
@yasaklı taşeronların hala güvenlik soruşturması devam ediyor. Vmy açıklandı daha onların soruşturması . Çünkü bir arkadaşım başka kurum için soruşturma sonucunu bekliyor. Emniyete gittiğinde çok kişi var taşeron diğerleri biraz daha beklersin demişler. Bide biz eklenirsek bekle babam bekle
-
@secret işte 3 ay en iyi ihtimal:)
-
@yasaklı gelmeyen sevgili gibi bu sonuçlar da sevindirecek mi üzecek mi belli değil geldiğnde
-
@yasaklı o da doğru halkbank uzatmıyo süreci dedik elimizi attığımızı kurutuyoruz ya
-
Duyumlar bile çaresiz kaldı artık
-
@secret bu benim sözümdü bak kapmışsın onu hemen
-
Bilgi vermediler. Dosyanin gelip gittigine dair bile bi sey diyemeyiz dediler
-
@meltem_90 sağolun hocam
-
@ahulu61 bende ara sıra kullanıyorum bir de sen paylaş içinde kalmasın
-
Duyumu olan yok mu ya acil duyuma ihtiyacim var