2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@falanfilan valla ben ankara dan 65liraya aldim. Tesadüf 5kisi de aynı özel hastaneye gitmiştik. Odalara toplu aldılar imzalayıp çıkarttılar. Kontrol bile etmedikleri için çok çabuk sürdü. Devlete gidenler baya bi kontrolden geçmişler. Ve tüm gun sürmüş. Belki 1 saat bile sürmemiştir benimki.
-
@luthor anladim hocam o zaman belki raporda ne istiyorlarsa ya hastane biliyor ne yapmasi gerektigini ya da banka belirtiyor ona göre hareket ediyorsun
-
Sağlık raporunun içeriği de belirtiliyor öu ?
-
@falanfilan zaten onlara banka için diyince onlar kendileri gerekli olanları yapıyor. 5 bölümden rapor vermişlerdi sanirim yanlış hatırlamıyorsam.
-
@pel anladım hocam şimdi 2018 fiyatları 100 u geçmiştir tahminim ama hiç bilmiyorum ayrıntı. Artık kazananlar uğraşacak, ben ön bilgiyi aldım çok sağolun inş bi gün hangi işte nasipse almaya calisiriz.
-
@falanfilan hakkınızda hayırlısı olsun. Bir an önce gelmeniz dilegiyle:)
-
Arkadaşlar dün sisteme girdikleri bir gerçek, bunu en kötü yarına yetiştirme olarak algılayabiliriz değil mi ? Sonuçta salı ya da çarşamba açıklayacak olsalar, bu işle ctesi uğraşmazlardı diye düşünüyorum.
-
@pel anladım hocam standart bi m sağlık raporu içeriği varsa bütün hastanelerde bu gerekenleri yapıyor demek ki.
-
@pel ankarada hangi hastaneden aldınız hocam?
-
@pel kan veriyor muyuz benim için önemli olan bu
-
Açıklandığında ilk işim sucuklu oralet içmek ya da oraletli sucuk yemek.
-
Geçen sene sağlık raporunu aile hekiminden 5 dk de almıştık. Kabul ediliyor çünkü raporun üzerinde çalışabilir yazıyor.
-
@futureguy mantıklı bir bakış açısı hocam söylediğiniz gibi de olur inşallah çok bekletmezler bizi
-
@nikola-tersla iğne olayını bende sevmiyorum ama bi heralde iki üç tüp alırlar gibi
-
@felix valla ankaralı değilim o an ankaradaydim ordan aldım. Hic hatırlamıyorum adını. Internetten bakip bi kaç yere telefon edip fiyat öğrenmiştim.
-
@ali1703 o iğne girdikten sonra beş tüp de alsalar aynı
-
@sgkbıkkını bugün aldığım en güzel haber
-
@nikola-tersla ben vermedim kan verenler olmuş olabilir:) bi kulağıma ağzıma baktılar o kadar:)
-
@pel güzel haberler akıyor maşallah inşallah sonuçlar da böyle güzel güzel akar su gibi
-
@sgkbıkkını belli sayıda doktor istiyorlar diye biliyorum. Aile hekimini kabul etmezler