2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaslar gunler gectikce isler oyle sarpa sarmaya basladiki . Herkesin hayatinda problemler vardir muhakkak ama hayatimin hic bir doneminde bu kadar paraya ihtiyacim olmamisti . Artik sabrimin son demlerini yasiyorum. Calisma sartlariymis egitimmis gec cikmaymis hic biri umrumda degil yeter ki bi isim olsun 3 kurusa muhtacim. Kosa kosa giderim seve seve yaparim. Kimse kotuleyemez.
-
Kimse burada kimseye olumsuz hissini sormuyor,zaten sinirler hassas. Bir nebze olsun burda rahatliyoruz. Yapmayalım arkadaşlar.ki olumsuz hissin en buyugu icimizde duruyor _ya kazanamazsam diye. Dilerim Allah içimizi ferahlatsin.
-
Keşke ama keşke hepimiz kazansaydık Bir kişi kazanırken 2 kişi üzülecek
-
Arkadaşlar yok mu içerden tanıdığınız birileri ben yazdım ama uşak dönmedi bana daha sizde bir yazsanız varsa belki bir hareketlilik vardır yada yoktur bişeyler duymaya ihtiyacım var
-
@issiz-0 3 gibi açıklanmıştı yazılı sonuclari
-
@merhuume benimde babam hasta. 1 aydir hastanelerde sürüm süpürge olduk. Nereye baksam hayatim eksik. İyi birseyler olmasina o kdr ihtiyacım var ki. Umarim sende bir an önce rahatina erersin dostum. Hayat zor ve acımasız...
-
@prostatic hocam siz banka çalışanı olarak yeni mesai arkadaslarinizin geleceği gün ile ilgili bir şey duymadığınız için mi acaba bu hafta açıklanmaz diyorsunuz? Bu haftadan aşırı umutluyum tabi belli olmaz hiçbir şey
-
Avını gözetleyen timsah gibi bekliyorum valla
-
@ahulu61 olsa dükkan senin ama yok maalesef
-
@ahulu61 ben şimdi yazdım iki kişiye Hocam şubelerden bakalım bir Bilgi verecekler mi
-
Approaching 29..
-
Abi site de hiç kasmıyor ki maşallahı var
-
Aslında tam olarak bir kişi kazanırken 2 kişi üzülecek cümlesi doğru değil. Mülakata gelmeyen insanlar oldu mesela benim grup mülakatı 3 kişi olacaktı sonradan o gruba ben dahil oldum. Yani bir kişi kazanırken ornegin 1.78 kişi üzülecek desek daha doğru
-
@merhuume, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaslar gunler gectikce isler oyle sarpa sarmaya basladiki . Herkesin hayatinda problemler vardir muhakkak ama hayatimin hic bir doneminde bu kadar paraya ihtiyacim olmamisti . Artik sabrimin son demlerini yasiyorum. Calisma sartlariymis egitimmis gec cikmaymis hic biri umrumda degil yeter ki bi isim olsun 3 kurusa muhtacim. Kosa kosa giderim seve seve yaparim. Kimse kotuleyemez.
Hocam bu yazıyı anneme okudum.İnşallah yerleşir dedi.Allah yardımcınız olsun.
-
Arkadaşlar bugün arkadaşım bankamatikten para çekerken,ben de çalışanlara bakiyodum, halk çalışanlari hayattan bezmiş halde öğle arası saatinin dolup kapının açılmasını bekliyordu siz somutuyorsunuz ama bizler sonuçların açıklanmasını dört gözle bekliyoruz dedim içimden
-
Ben de sordum ik personeline , " Diyelim ki bir sehir icin mülakata 12 kişi geldi, oraya kesin 4 kişi alınacak dersek yanlış bir çıkarım yapmış olur muyuz?" Dedim. "Yanılabilirsiniz" dedi. Anladım ki 1 kişi falan daha fazla alınabilir. Yani net bişey değil o arada değişken parametreler olabiliyor anlaşılan.
-
Sabah face de bugün açıklanacak hayırlı olsun yazan şahıs, 5 dk önce az kaldı sabredin yazmış dostlar
-
@prsnll-adayı-52 inşallah daha fazlasını alır hocam, daha az almasınlar da
-
@marshallkeyness tabi o durum da var hiç dusunmedimyok hocam ya daha azını sanmam. Allah korusun.
-
@ahulu61 inşallah dalga geçmiyordur