2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ceza hukuku çalışırken beklemek çok sıkıcı tavsiye etmem
-
Arkadaşlar az önce ik yi aradim bir bayan gorevli çıktı telefona . Başvuru.halkbank.com sitesine giremiyorum şifre hatası veriyor dedim . Neden acaba diye sordum. Mülakatların aciklanacanip aciklanmayacagini öğrenmeye calisiyorsun dedi. Güldü bana. Açıklanınca sitede duyuru yapacağız dedi. Peki sisteme nasıl gireceğiz dedim yeni şifre mesaj olarak gelecek mi dedim. Yok dedi eskisiyle gireceksiniz dedi. Sonra peki daha çok bekleyecekmiyiz dedim. Yok dedi inşallah en kısa sürede açıklayacağız dedi. Ama bir turlu tarih vermedi.
Herkese hayırlı sonuçlar diliyorum. -
@prsnll-adayı-52 bana da ima edenler oldu: )) kayınvalidem önce derdi ki kendini çok kaptırma bak kazanamamışsan çok üzülürsün,şimdi de diyor ki kazanamadın mı yoksa? niye hala belli olmadı: )))
-
koca bir ooooffffffffffffffffffffffffffff çekmek istiyorum darlandım
-
Kabak tadı vermeye başladı...
-
Şu 20 Mart duyumundan üstünden sanki aylar geçmiş gibi ama daha sadece 6gün geçmiş .
-
Uzmanlık sonucu bekliyorum, iki gün sonra da Vakıf Bank mülakatım var ama sonuç beklentisi yüzünden onu tamamen unuttum gibi. Sayfanızdan çıkamıyorum yazılanlar, seviye ve niyetleriniz çok güzel. Umarım daha fazla bekletmeden bugün açıklarlar ve hepimizin gönlüne göre olur
-
dakikalar geçmiyo sanki
-
@merhuume güzel kardeşim inşallah en çok ihtiyacı olanlar kazanır ,hepimiz bu aşamaya hak ederek geldik, inan ki seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri hissediyorum,arkamda kimsem yok , inşallah yüzümüz güler
-
Halk istiyor ama halk bankası açıklamıyor.
-
@dimitris bugun girmeyecektim ama dayanamadım dedim şimdi açıklansa kazanamazsam bak başında değildin ondan oldu diye düşünüp üzülürüm, geldim yine kürkçü dükkanıma:)
-
@issiziktisatci Şu an sonuçların açıklanması için tüm şartlar yerine geldi. Birisi İk'yı arasın biz hazırız desin
-
@dimitris kahkaha attım
-
@ladybug allah razi olsun hocam insallah herkesin hakkinda hayirlisi olsun
-
@vforvendetta En kısa süre bugündür inşallah
-
Faceden ses var mı ?
-
@regresyon birisi sabah bugün açıklanıyormuş hayırlı olsun yazmış, az önce de az kaldı sabredin yazmış .. hesap fake gibi büyük ihtimal eğleniyordur kendi çapında
-
Tribünler ayakta, Halkbank topun başında
-
@birgarip bu da mı gol değil?
-
@vforvendetta ik nın söylemi bana çok yakın hissettirdi