2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@niyolik bekleyiş devam ediyor:)
-
Yüce rabbim bize bir daha mülakat açıklanma stresi yaşatmasın tez elden atanalım da kurtulalım ya ömrüm çürüdü mülakat sonucu beklemekten rabbim yüzümüze baksın.. Amin!!!
-
@birgarip son zamanlarda ki işimiz beklemek mesai gibi uyanıp uyuyunca ya kadar bekliyorum daha doğrusu bekliyoruz
-
@hakperest46 cok cok amin ...
-
Bu mac 90 dk yi falan gecti artik
-
@prsnll-adayı-52 Yılmaz Vural geldi aklıma hoca bitir hocaaa çok geçti hocaaaammm:D
-
@marshallkeyness inşallah
-
Yahu neden bu kadar çok bekletirsin ki ? Eline ne geçiyor ? İşe ne zaman alacaksan da yap degerlendirmeni koy sonuçları 1 ay sonra iş başı de. Çok mu zor bre vebalılar çok mu ?
-
@hakperest46 çok ilimliydi konuşmasında. O kadar sıkışırdım ama çok ketum. En kısa sürede açıklayacağız inşallah dedi
-
@vforvendetta evet bende yazınızda onu hissettim sanki az kaldı der gibi:)
-
Az once aradim, ne sorucagimi simdi tahmin etmissinizdir dedim. Guldu evet cok telefon aliyoruz ama soylicegimiz sey bizi bagladigi icin bilgi veremiyoruz forumlarda tartismalar cikiyo beklemeniz lazim dedi. Bekleyecegimize gore bugun aciklanmicak o zaman dedim guldu En azindan bugun aciklancak mi aciklanmicak mi bi ipucu verseniz dedim bekleyin aciklandiginda haberiniz olucak dedi bu kadar israra ragmen hicbi sey ogrenemedim
-
Kazanacak arkadaşlar ve nasip olursa bende inşallah, olursa eger bu işin degerini çooook iyi bilmemiz lazimyaşadığımız pskolojilere bakar misiniz?
-
@meltem_90 Açıklandığında haberiniz olacak kısmına bittim
-
@meltem_90 Eğer bugün açıklanacaksa iki kere, açıklanmayacaksa üç kere öksürün falan deseydin
-
@hakperest46 aynen öyle
-
Arkadaşlar bi ellerinizi telefondan klavyeden ayırın derin nefes alın sonra yazmaya devam
-
@dimitris hiç güleceğim yoktu çok hoş
-
-
İşyerindeyim motivasyonum da düştü iyice. Açıklandığı an eğer başarılıysam istifayı basıcam bekliyorum kalp gümgüm.
-
@cka hocam en azından istifa edeceğiniz bir işimiz var