2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ben bulaşık yıkamaya gidiyorum bir şey olursa kocaman harflerle yazın tamam mı
-
Bari 310. Sayfada açıklan be zalım
-
@prsnll-adayı-52 90 dk bitti uzatmalar bitti hatta normal penaltı atışları bitti seri penaltılara geçtik
-
@secret
Halkbank: Bakarız :d -
-
İk ile konuşmalar çok iyiymiş ya baya güldüm. Umut verici konuşmuş açıkçası heyecanlandırdı
-
@fatoss21, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@cka hocam en azından istifa edeceğiniz bir işimiz var
Ya şükür halimize o açıdan iş bekleyen arkadaşların hali gibi değil. Allah yardımcıları olsun ihtiyacı olan hakedene yardım etsin. Ama burada o kadar üstüme geliniyor ki boğuluyorum. Sevdiğim meslekten soğumama adına sektör değiştirme yoluna gidiyoruz. Hayırlısı herkesin hakkında.
-
@cka amin hocam
-
biri facede geçen sene 18.15te açıklandı demiş
-
Arkadaşlar yeni planı açıklıyorum. Öncelikle aramızda genel merkezde çalışan arkadaşı olan varsa İk kaçıncı katta onu bir öğrenelim. Sonra aramızdan bir gönüllü, kurye kılığına girip teslimat bahanesiyle İk katına sızsın. Orada ortamı iyice bir kolaçan edip ne döndüğünü bize aktarsın.
-
Forumu gundelik takip etsem de cok aktif yazilarda bulunmuyorum. Ancak bugün başimdan geçen bir 0layi paylasmak istedim. Ev gecimine katkida bulunmak icin sertifikam dogrultisunda okullarda 23 Nisan etkinlikleri icin dans egitmenligi yapiyorum. Bugün 1. Siniflarda dersim vardi ve bir kiz ogrencim biraz fazla populer ve bunun oldukca bilincinde:) Bugun yine sozumu dinlemeyip bir de diger arkadaslarina psikolojik baski yapinca dansın dişinda tuttum kucuk hanimi. Bir ton suratini yedikten sonra asagi cocuklari ogretmene teslim etme asamasinda ogretmeninin yaninda bir anda kaplan kesilip bana ' sakat ayagimla oynayamayacagim icin beni oyundan atti. Vallahi bosuna para veriyoruz sana' dedi. 7 yasindaki bir cocuktan bunu duydugum icin kendimi o kadar kotu hissettim ki. Daha neler neler de iste hepsini anlatmaya da gerek yok. Bu gibi durumlarda bu sinavi daha da cok kazanmak istiyorum. Allahim diyorum nolursun beni ve benim gibileri insanlarin sacma sapan emellerine alet etme. 3 kurus para icin bizi hak ettigimiz degerin altinda tutma diyorum. Bir an once aciklansa şu sinav da herkes yoluna baksa...
-
@issiziktisatci sen yemeği de yapadur daha ses seda yok
-
@dimitris Bu gergin bekleyişte yüzümüzü güldürdün çok sağ ol. Allah'ta seni güldürsün
-
Her telefon çaldığında kalpten gidicem vallahi bir sey olcak diye korkuyorum daha cok genciz ama kalbim dayanmayacak heralde
-
@dimitris kardeş çok yanlış yerdesin, senin FBI da iş peşinde olman gerekiyordu
-
Herkese merhaba, biz teftiş bekliyoruz ama itiraf edeyim haftalardir bu başliğin müptelası olduk adeta. Bütün mülakatların ayni anda aciklanacagi bilgisi dogruysa, teftis grubunda söylenene göre her sey tamammiş yani her an açıklanabilir Açiklaninca kazananlar sevincini yaşarken kaybedenlerin de olduğunu unutmasinlar, Kaybedenler daha da uzulmesin diye düşünüyorum. insallah herkes beklediği şeye kavuşur artik. Hep olumlu şeyler hayirliymis gibi geliyo bize ama olumsuzda da vardir elbet bi hayır . Herkese hayirli sonuçlar olsun insallah
-
@felix 2014te yazıları okudum orda da 18.30 civarı açıklanmış
-
İK'yı çapraz ateşe alsak bence illaki bir cepheden gedik açarız. Birinin direnci kırılır. En azından bugün olup olmadığını söyler
-
Mülakat sürecinin tek kazananı sigara üreticileri oldu
-
İKdakiler de mülakat günü çok şekerdi keşke şimdi de bi kıyak yapsalar