2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marshallkeyness bize de beklemeye bahane olsun
şimdi de 6-8 arasını bekleriz -
17.00-19.00 arası geldi geldi. Gelmezse kendi bilir
-
@kupaas kesinliklee haklısınız..
-
Az sonra dayanamayıp İK yı arıcam ''Sonuçların ne zaman açıklanacağını bilip de söylemeyenin annesi babası ölsün hadi bakalım ben söyledim söyleyeceğimi söylemeyin de göreyim.'' diyeceğim Erdal Bakkal gibi :))
-
@issiziktisatci, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
İKdakiler de mülakat günü çok şekerdi keşke şimdi de bi kıyak yapsalar
Degil mi yaa ayni ilgiyi tekrar bekliyoruz.kendilerinden ama olmuyor
-
Saat tahmini : 18.00
Sayfa tahmini : 311
Kazanma tahmini : 1.80
Kaybetme tahmini : 1.05
Delirme tahmini : 1.01
:'') -
@grimmjow bunun için yarım saatiniz var
-
Arkadaşlar bana katılır misiniz bilmiyorum ama, uzun süredir çoğunuzla burada sohbet ediyoruz, ama sanki yapılan sohbetlerin en güzeli ve en samimisini bugün gördüm bu forumda. Elbette öncekiler de iyiydi asla kötü lafım yok ama ne bilim bugün böyle herkes kenetlenmiş gibi. Aynı duygular yaşanıyor gibi. Umarım bu durum hayra çıkar bugün.
-
@issiz-0 telefon numarasından kim olduğumu anlayıp adımı listeden silerler diye kazanacağım varsa bile kazanamam korkusuyla arayamıyorum :))
-
Ben kaderden öteye geçilemeyeceğini düşünüyorum eğer kazanırsak bizimdir kazanamazsak hiç bizim olmamıştır
-
@grimmjow gayet yerinde bir karar
-
@shady1 29 u diyorum bak sana inanmıyorsun
-
@Sucuklu_Oralet bugun bilgi alip haber vericekti bugun veya yarin diye soyler ins yanlis bile ciksa kimse tepki gostermez elestirmez hocam lutfen habersiz birakmayin
-
-
@toranj hazırız
-
Açıklanacak açıklanacak dedinizzzz ( troller) arkadaşımı cıldırttınız ️️
-
@toranj https://goo.gl/images/Jc5GL2
Bizde durum bu
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/441/halkbank-uzman-yardımcılığı-kazananlar-mülakat/2984?page=150 geçen senenin konusu 18:09'da açıklandı diye yazmışlar foruma onun için ben saat 6dan ümitliyim 2014'te de 18'de açıklanmış sanırım
-
@nikola-tersla hocam aslında ben de sizdenim ama bu foto beni daha çok gaza getiriyor:)
-
@kerem hocam bizim sınav sonuçları da bu saatte açıklanmamış mıydı?