2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ali rıza = Osman Arslan
Köyden indim şehire ekibi = biz
Kuyumcu kalfası = insan kaynakları -
Aciklaninca bizden cok telefonlarimiz sevinecek sanirim. Ne cektiler yaaforum-halkbank-. Epey dinlenmeleri gerekiyo.
-
@dimitris keske bi mesaj gelse 2 saat icinde aciklanacak yazsa
-
@meltem_90 Bence keşke mesaj gelse açıklandı şifrenizle giriş yapabilirsiniz yazsa
-
@meltem_90 hocam bi yoklasanız o arkadaşı yine ,zor durumda kalmayacaksanız mesaj atsanız
-
@issiziktisatci, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@meltem_90 hocam bi yoklasanız o arkadaşı yine ,zor durumda kalmayacaksanız mesaj atsanız
+1
-
Mesaj gelse bile 'siteyi takip etmeye devam edin ' yazarlar herhalde
-
@issiziktisatci yok hocam gecti artik insanin basina oyle bi sey bi kere geliyomus onu anladim :))
-
@meltem_90 sağlık olsun
-
yarım saat telefondan bilgisayardan uzaklaştım bir adet mesaj gelmiş nasıl panik olup o an okuyamadıysam mesaj göndereni meğer 'dolphinspor' mesaj atmış. çıldırmalık günler yaşanıyordu
-
@falanfilan o kadar çok şey duydum ki ama susmayı tercih ediyorum
-
H adi açıkla artık eyy sevgili
A l bu gençleri şubelerine
L okum gibi uyuyalım bu gece
K alk de hadi ! "kalk ve gel şubelerimize"B ono, poliçe,çek
A l beni şubene çek
N edir bu inat bilmiyorum
K redi verelim, sende bir "ohh" çek
A namiz babamiz sevinsin
S evgilimiz "eveeeeet" desin
I zdirap dolu günler bitsinA ma artık umutluyum,bak!
Ş air der ki " HALK İSTER HALKBANK YAPAR HALKBANKK""Saygılar... İcinizden biri
-
@prostatic susmayı tercih ettiğinize göre ümit kırıcı şeyler olmalı
-
Sanırım bu gidişle annemin telefon numarasını kendi telefonuma büyük harflerle halkbank diye kaydedip, sonuçlara bakabilirsiniz diye mesaj aticam. Sonuç gene hüsran..Ne gülerim kendime. Insallah o gunler gelmez
-
@keypieses tarihe geçebilirsiniz hocamdikkat edin.güzel.
-
@prostatic neden hocam? biraz ipucu verseniz.imanımız gevredi beklemekten: ((
-
@prsnll-adayı-52 hahah :)) valla kulak memesi kivamina geldik hocam. İstem disi cikiyor elimizden bir kac satir :)) hepimiz icin hayirlisi olsun
-
Açıklamalarsa 3000 kişi bir araya gelip halkbank hisse senedi lot alalım 10 nar lot alsak 30.000 lot Halkbank'ın endeks düşüşte Twitter'dan speckt yapar 70.000 lot daha toplaniriz sonra zararına satarız bizim zararimiz fazla olmaz ama onlar çok şey kaybedebilir :):) endeksleri çok fena düşüşte şuan yada halkbanki arayalım açıklasinlar destek alıma girelim bizde söz sözdür deriz
-
@prostatic bu susuş neyden kaynaklı tam anlayamadım burasını ama bir bildiğiniz vardır, ısrar etmeyim
-
@bianconeri kişi başı 90 liradan çok bi etki yaratmaz