2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@keciburcu 301 oldu
-
Sisteme girerken şifreyi yazıp girdikten sonra bi yavaşlama var umarım bi işarettir internetim de hızlı
-
@secret Ne hasta bekler sabahi, ne taze ölüyü
mezar, nede şeytan bir günahı bizim Halkbanki bekledigimiz kadar -
@mcancakar sisteme girebiliyo musunuz?
-
@mcancakar normalde şifre yanlış ibaresi vardı ama giremediğim sistemden sağ üst köşede çıkış yap ibaresi geldi yoksa ben heyecandan yeni mi farkediyorum hayırlara gelsin
-
@secret vardı hocam o
-
Bari şu sistem eskisi gibi olsa da her an beklenti içinde olmasak (aciklanmayacaksa daha)
-
@tercihiniyap yok girmiyor şifre yanlış kısmı yavaşlamıştı eskisine döndü malesef
-
@keciburcu Allah Allah duygularıma tercüman oldun teşekkür ederim ️
-
@secret aynen o hep vardı:))
-
@tokyo teşekkür ederim heyecanımın azizliği 🤭
-
Arkadaşlar basvuru sistemine girerken şifre hatalı diyo, şifremi unuttum deyince posta sistemi hatalı sifrenizi gonderemiyoruz yazıyo. Sizde de var mı aynı durum?
-
@alexdelarge evet biz 2 gündür bunu konuşuyoruz:)
-
gitti totem
-
En iyisi uyumak
-
@alexdelarge bende de posta merkezi bakımda olduğunda şifrenizi gönderemiyoruz yazıyor. Herkeste böyle yazıyor sanırım
-
Ülkemde açıklanmayan mülakat istemiyorum bro
-
@mcancakar Ben kaçırdım orayı. Bunu yakinda aciklanacagina dair bi işaret olarak almak istiyorum))
-
geçen sene @fact0riel isimli arkadaş bugün açıklanacak bekleyin demiş akşamına da açıklanmış bize niye hep troller denk geliyor allahım
-
@alexdelarge biz öyle düşünüp cumartesi için bekledik olmadı hocam inşallah bugün açıklanır