2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@cicek33 referans mi istenecek formda? Buda
torpil oluyordur zaten Ben kesin elendim de oylesine gidicem artik. -
peki nasıl bir referans olması gerekiyor banka içinden mi üniversite hocası olur mu
-
@cigdem öyle demeyin hocam Allah büyük geçersiniz inşallah hayırlıysa, referans dediğim yani önceki arkadaşlar söyledi formda istenmiş öyle üni hocası ilkokul hocasını filan yazacağız diyorlardı onlar . .
-
Mülakat tarihleri bu hafta belli olur insallah
-
@cicek33 öyle derler de öyle yapmazlar benim arkadaşlarımda yle derlerdi girenler girdikten sonra adamsız olur mu hiç adam bulacaksın diye öğüt verir oldu kimsenin ne dediğine inanma insanların karakteri değişir bu süreçte
-
@fabercastell katilmamak elde degil.Mülakat basarisizligi yasanmadan anlasilmaz.
-
@fabercastell adam mı bulmamız lazım şimdi bizim de illa
-
gerçeği o ama adam nasıl bulunur fikrim yok vallahi bankanın çok önemsiz bir pozisyonu için nasıl bir adam gerekir ki
-
Bana da zamanında iş bankasını torpilsiz kazanamazsın diyenler vardi ama hic torpil olmadan kazandim simdi de torpil falan aramicam nasip kismet diye dusunuyorum mutlaka torpille kazanan vardir ama torpilsiz de kazanilabilir
-
sene kaçtı umarım torpilsiz hallolur
-
ay sonu gibi mülakatlar başlayacak denmişti doğruysa mülakat tarihlerini çoktan duyurmuş olmaları gerekmiyor mu arkadaşlar? biz de ona göre uçak bileti kalacak yer vs. ayarlayalım gerçi geçen sen 15 gün sona açıklanmış tarihler bizim daha 11 gün oldu şubat gibi başlayacak sanırım mülakatlar
-
Mulakat ne zaman olcagini soleseler bizde ona gore plan yapsak cv falan olcak mi hicbir sey bilmiyoruz.
-
@essra23 hocam mulakat yeri ıstanbul mu olacak peki
-
@fabercastell 2013 giriş iş bankasi
-
Bence cuma günü açıklanır mülakat tarihi istanbul olacağını sanmam servis görevlisinin bölgelerde olur
-
Az önce insan kaynakları ile konustum. Konuştuğum kişi
1- Mulakatlar ocak sonu şubat başı gibi olacak.
2-Mulakatlar büyük ihtimal İstanbul'da olacak.
3-Askerlik tecil belgesi mülakat sırasında istenecek aksi takdirde süreç dışında kalınacak.
Sadece bunları sordum.
Şahsen planlarımı bu cevaplara göre yapacağım.
Hakkımızda hayırlısı olsun. -
@cnn44 baya olmuş gerçekten 5 sene önce umarım dediğiniz gibi olur torpilsiz girilir
-
ahh o 2.madde sağol @onuktekin hocam
-
Ocak sonu ise mülakat tarihleri bu hafta açıklanması gerekir .Şubata kalır sanki mülakat
-
@onuktekin hocam eger bu ay sonu baslayacaksa belli olmasi gerekmez miydi tarihlerin? Zaten ay sonuna geldik...