2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Eş durumundan tayin için 3 yıl çalışma şartı var ama bu polis eşleri için de geçerli mi? Süre şartı aranmadığı yazılmış bi sayfada ama ben emin olamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
-
@zweigstefan İstanbul tazminatı 650 yl oldu dedi yukarıda çalışan bir arkadaş. I zaman İstanbul dışında çalışan adam 2100 tl mi alıyor ortalama ?
-
@nikola-tersla merhaba. ben bir konuyu çok merak ediyorum bilgili gördüm sanki sizi. tek tazminat İstanbul için mi var? Başka şehirlerde de daha düşük de olsa bir tazminat durumu var mı?
-
@jois06 bildiğim kadarıyla İstanbul dışında dil tazminatı var sadece.
-
@nikola-tersla anladım. Teşekkür ederim cevap için.
-
@jois06 spk tazminatı var sanırım 200 tl gibi bisey
-
@cnn44 o da spk belgesini aldıktan sonradır sanırım. (sınava falan giriyorlar işte işe başladıktan sonra)
-
Dil tazminatı hakkında hiç bir bilgim yok ondan soruyorum. Tazminatı alabilmek için şartlar nelerdir?
-
@prsnll-adayı-52 bildiğim kadarıyla YDS'den A-B veya C grubuna ait puanlardan birini almış olmak. 70-80 arası C mesela. Başka şart var mıdır bilmiyorum.
-
@jois06 tabiki
-
Gençlik bilgi olsun diye yazıyorum. Dil tazminatı YDS veya YÖKDİL'den A,B veya C seviye alanlara verilir. Spk tazminatı net 200 tl olup pazarlama grubuna verilir sadece.
-
@nikola-tersla istanbul tazminatı ne kdr diye sormadım ancak bana geçen sene ortalama bir servis görevlisi maaşı tazminat dahil 2500 civarı dedi. bu sene zamla 2700-2800 olmuştur. geçen sene istanbul tazminatı ne kdrdı bu sene ne oldu sormadım. Şube olayının çok önemli oldugunu üstüne basa basa söyledi.
-
@monopol geçerli diye biliyorum
-
Maaş konusu şöyleymiş arkadaşlar;
Kemiksiz maaş 2100 lira
İstanbul tazminatı 650 liraOrtalama hesap yaparken şöyle yapıyoruz;
-2100 liradan 4 ayda bir çift alınan maaşları sayarsak 16 maaş alıyoruz.
-İstanbul tazminatı çift maaşa dahil edilmiyor.Yani yılda toplam 12 istanbul tazminatı alıyoruz.
-Vergi dilimini göz ardı edersek eğer
2100x16=33600
650x12=7800
33600+7800=41400
41400/12=3450 vergi dilimi göz ardı edildiğinde ele geçen para.-Bunun haricinde aylık 300 civari yemek kartı varmış.
Maaşı daha ayrıntılı merak eden bu tutarlar üzerinden gelir vergisi tarifesini uygulayarak kesin tutarı görebilir.
-
@luthor allah razı olsun:)
-
Buyrun bu da güncel vergi tarifesi.(ücret gelirleri için)
-
@nikola-tersla Ne demek,forumdan servis görevlisi olarak çalışan bir arkadaşımızın verdiği bilgiyi toparlayıp yazdım sadece.
-
@luthor sağolun yine de
-
@nikola-tersla Siz sağolun hocam.
-
@luthor buna performans primini sene sonra Nisan ayında verilen temettü ve varsa yabancı dil tazminatı da eklenince 3bin üzerine çıkıyor çok rahat.