2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@aykutdg Kaç hocam peki?Böyle söylediğinize göre biliyorsunuz rakamı.Burada kaç tane çalışan 2100 net 650 istanbul tazminatı olduğunu söyledi.Yanlış mı bu bilgiler?
-
Geçen sene servis görevlisi başlayan arkadaşım 2350 brüt+ istanbul tazminatına imza attı. Şuan brüte %15 zam koy. İstanbul tazminatı da net 560 tl.
-
@aykutdg Hocam çalışan arkadaşlar facebook gruplarında maaşlarını resim olarak paylaştılar ben de hızlıresim olarak paylaşmıştım diğer başlıkta. Net elimize geçen ne kadar oluyor siz onu söyleyin brüt net farkını şuan pek analayamıyorum
-
O zaman ilk vergi diliminde 1900 dolaylarında ikinci vergi diliminde 1800 dolaylarında bir ücret ödeniyor.Kaç kişiye sorduysam 1. Vergi diliminde net kazancının 2100 olduğunu söyledi artık hangisi doğru bilemiyorum.
-
ki burda ortalama olarak söylüyor arkadaşlar çift maaşları da dahil ederek. Bende facede çalışan bir arkadaşla konuştum. İstanbul tazminatı dahil olmadan ortalama 2600-2700 civarı
-
-
bankada çalışan bir arkadaşla faceten konustum dicektim
-
Mülakat için imeceden çalıssak banka terimleri ile yeşillendirsek yetmez mi ya tüyo ağır geldi benim bir cümle dahi okuyacak gücüm kalmamış artık
-
Bankacılık terimleri,güncel ekonomik olaylar birazda alanımızla ilgili temel bilgiler yeter diye düşünüyorum:)
-
Arkadaşlar bordro görmeden sosyal medyada yazılanlara itibar etmeyin. Sözleşmede yazan tutarlarda bir takım kesintiler oluyor. 2700 (zamlı) brütte vergi kesintileri hariç özel kesintiler de mevcut. 2100 diyenler özel kesinti hariç tutar bu rakam. Özel kesintileri de dahil ederseniz 1800-1900 gibi rakamlar çıkar. Özel kesintilerin içinde özel sağlık sigortası, bes gibi kalemler mevcut. O yüzden maaş beklentiniz fazla olmasın. Zaten yılın ikinci yarısında ve çift maaşları aldığınızda vergi dilimine gireceksiniz maaş da haliyle düşecek. Bunları bilin ona göre hareket edin.
-
@aykutdg aynen. Burada ne maaşlar gördüm yazılan. Yılın son iki ayı tek maaş olup asgari ücret yatacak gençler şok olursunuz sonra. Burada yüksekten uçmayın. Mülakatlar hariç başka işlere odaklanmayın şimdilik. Zihniniz sadece mülakatta olsun. Sonrası sonra gelecektir ztn
-
@aykutdg bu söyledikleriniz istanbul için de geçerli mi çünkü istanbulda ayrıca bi tazminat veriliyormuş.
-
@sgkbıkkını siz hali hazırda çalışan mısınız ? Eğer öyleyseniz bordronuzu paylaşın da biz de Bilgi sahibi olalım.
-
dün buraya yazdıgım tutar ortalama geçen seneki servis görevlisi maaşıydı vergiler onlar bunlar düşüldükten sonra istanbul tazminatıyla birlikte ORTALAMA 2500'MÜŞ. ben özellikle sordum dilim muhabbetini onların hepsinin ortalaması NET TUTAR ELİNE GEÇEN BUYDU. Maaş konusunda ilk yıldan sonra temettüyü de almaya başlayınca gayet rahat ediyorsunuz diye belirtti.1900 tl fln istanbul için yalan. yılın son aylarında belki alınan tutardır ancak ortalama tutar değil. Bu senede yüzde 15 zam geldigini söyledi ona göre hesaplandıgında en AZ İSTANBUL TAZMİNATI DAHİL ORT. 2600 OLACAKTIR.(bes fln belki düşecekse ondan normalde o zamla daha fazla olur.)
-
@zweigstefan Hocam İstanbul dışında bi ilde çalışan servis görevlisi bi arkadaşım Ocak ayı (çift maaş) 4500 lira yattı dedi. 2250 Yani oluyor. İstanbul tazminatı 650 tl oldu deniyor. 3 e yakın bi rakam alıyor ortalama İstanbul’da çalışan bi servis görevlisi. Temettü hariç
-
yani arkadaşlar şu istanbul tazminatı ile uğraştığınız kadar burada mülakat ile ilgili terimler sorsaydık bilgilenseydik şu an zaten mülakata hazırdık.
ne tazminatmış arkadaş ya.
yani tazminat düşük olsa işe başlamayacak mısınız? neden bu kadar saatlerce günlerce bunu konuşuyorsunuz anlam veremiyorum -
@issiz-0 katiliyorum sana biktik para muhabbetinden neyse ne bi girin de oyle dusunun para pul isini.
-
@sgkbıkkını aynen öyle hocam. Ben de çok gördüm artık dayanamadım yazdım. Allah nasip ederde arkadaşlar işe başlar maaş yattığında akıllarına biz geleceğiz. O zaman hak verecekler. Bu banka sınavını kazananların çoğu kişinin aklındaki soru direk maaş oluyor. Böyle forum sitelerinden bakıyorlar iyi maaş vs diye düşünüyorlar. Ben eğitime girip sözleşmedeki maaşı görüp eğitimde istifa eden Kişiler gördüm. Fazla da hayalperest olmaya gerek yok
-
@aykutdg sizinki servis görevlisi mi uzman yardımcısı mıydı hocam?
-
@bcbc3434 istanbul harici yazdım. İstanbul için ayrıca istanbul tazminatı veriyorlar. 560 tl net.