2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@aykutdg maaş çok çok öenmliyse ne diye bankanın en alt biriminde çalışmak için sınava girdin?
tabiki bizden sonrakilere yol göstermek lazım fakat bunu bırakın eğitimden sonra yazalım hem daha doğru ve net bilgiler vermiş oluruz. şimdi her kafadan bir ses çıkması çok mu doğru.
maaşı görüp istifa edenler de yani 5 bin lira maaş verilmesini beklemiyordur heralde. az çok bilirsiniz bir servis görevlisi türkiye ortalaması olarak 1700 ile 2500 arasında bir tutar alır. başka ne bekliyordunuz? -
İnsanlar hayatlarını yaşadığışehirleri değiştiriyor tabiki para önemli. sizin için önemli olmayabilir ama bizim için önemli. Rahatsız oluyorsanız bu muhabbete dahil olmayabilirsiniz ve başka konuları da kalan arkadaşlar aralarında tartışıp konuşabilir.
-
@felix06 servis.
-
para herkes için önemli biraderde dogmamıs cocuga don bicmesek ?
-
@nikola-tersla aynen öyle istanbul dışından gelecek arkadaşlar için maaş olayı çok önemli
-
bu hafta acaba şu mülakat tarihleri belli olacak mı? ık ile konuşan oldu mu?
-
Ya kim ne isterse konuşur arkadaşlar.Mülakatta çıkacak olan şeyleri nereden bilelimde yazalım anlamıyorum.Kendini tanıt,alan soruları,bankacılık terimleri,bankayla ilgili sorular açın netten araştırın.Dünya kadar kaynak var bu konularla alakalı.Ayrıca belki benim için maaş önemli.Belki şuan bu tutarlarda başka bir işte çalışıyorum ve bu pozisyonun maaşını öğrenirsem iş değiştirmicem.Yani bence en saçma şey mülakatı konuşmak.%90 ı şans faktöründen oluşan 5-10 dklik birşeyin neyini konuşmak istiyorsunuz anlamıyorum.Piyasada bu konuyla alakalı dünya kadar kaynak var ve daha önce tecrübeli arkadaşlar konuyla alakalı açıklama yaptı.Alan çıkadabilir çıkmayadabilir bankacılık terimi soradabilirler sormayadabilirler tamamen şans.Oturun çalışın işte çokta uzerine tartışılacak konu değil mülakat.
-
@luthor arkadaşım istanbulda seçtiğin servis görevlisi için 5 bin lira maaş bekliyorsan boşuna bankacı olma, git hayal dünyanı başka yerde konuştur.
en fazla alacağın tutar 2500.
zaten şu an için tazminatınızda bile uzlaşamıyorsunuz her kafa ayrı bir tutar söylüyor. biz her gün acaba bir gelişme var mı diye açıp bakıyoruz sayfayı.
tek gelişme tazminattaki değişik rakamlar oluyor:))))) -
@issiz-0 Canım kardeşim sınav açıklandı bitti.Madem gelişme öğrenmek için giriyorsun siteye halkbankın duyurularından takip et.Onun haricinde maaşta konuşurum tazminatta seni zerre kadar alakadar etmez.Sende mülakat konuş senin gibi mülakat konuşmak isteyenlerle elini kolunu bağlayan mı var?Ne yapalım şimdi size forumun çalışma prensiplerini mi anlatalım?Yaz merak ettiğini ilgisini çeken seni etiketleyerek cevap verir sende bilgi alırsın.Benim maaş konuşmam senin bilgi paylaşmana neden engel oluyor onu anlamadım.Ayrıca benim 5000 tl maaş beklentim olduğu kanısına nereden vardın?Yani sırf konuşmuş olmak için konuşma kendi işine bak.İşine gelmiyorsa girmezsin foruma.
-
@issiz-0 ne kadar da bencil bi şekilde düşünüyorsunuz hayret ediyorum. İnsanlar sizin ilginizi çeken şeyler konuşmak zorunda mı ? Yok şu maaşı beklemeyin de yok onu konuşun bunh konuşun. Mülakatla ilgili ayrıca ne konuşalım adamlar sevgilin var mı diye sorular soruluyor tecrübeli arkadaşlar zaten bi dünya şey söyledi daha önceki başlıkta ve sayfalarda. Alan konusu zaten derya deniz keza bankacılık konuları da. İnsanlar ailelerini alıp gidecek belki kalacak yer uyaracak parası olmayanlar olacak belki ! Sonra kötü bi şey söyleyince biz engel yiyoruz. Neyse
-
Hakikaten maaş mevzusu sıktı artık. Önceki grupta da 50 sayfa muhabbeti yapıldı burada da yapılıyor fazlasıyla. Alacağımız miktar aşağı yukarı belirli işte. Neyin tatavası bu ?
-
Mulakat nerde ve nezaman yapilcak suan tek sorunum bu benim sahsen .
-
@hazalsule kesinlikle öyle. bari bir duyurusunu yapsalardı da sonra bekletselerdi. bu belirsizlikler en kötüsü
-
@ceska insanların kafasına takılanları ya da fikrini söylemek istediği şeyleri kısıtlayamayız,mülakata kalan herkesin özellikle başka şehirde yaşamayı göze alanların maaş mevzusunu merak etmesi çok normal. pekâlâ bunların konuşulması gerekir ki herkes istediği yorumu da yapabilir, yoruma katılmak istemeyen bir fikirde bulunmaz ya da eleştiride bulunur. ben kimsenin tatava yaptığını düşünmeden yorumları okuyorum,illa ki farklı yorumda bulunanlar olabilir ama bunun adı tatava yapmak değil
-
@hazalsule face te birisi çok kesin bir dille İstanbul'da yapılacağını yazmış ama insan kime neye inanacağını şaşırıyor şu süreçte
-
@hayal9 bölge müdürlerine bu şekilde faks gönderildiğini söylüyor kaynak olarak
-
Mart sonuda iş başı yapıcaklar yazmış .buda istanbulda 1 ay mülakat yapacaklarını gösteriyor sanırım
-
@mülkiyeli45 subat sonu diyen de var inanmayin her duydugunuza bence
-
@duranvarlık haklısınız hocam
-
mülakat duyurularının şubat başında yapılacağı söyleniyor bir de