2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ben Kütahya için gireceğim 22 23 Şubat mülakat tarihim. Sadece otel konaklamayı karşılarlar büyük iht şehir dışından gelenler için. Grup mülakat nerden çıktı daha önce tecrübeli olan varsa bizi aydınlatabilir mi acaba ? Gerim gerim gerildim
-
tc veya şifre yanlış diyor bende link atar mısınız?
-
@haticeaydinn aynen hocam ben de acayip gerildim böyle olunca
-
Grup mülakat işi saçma olmuş.Yap tek mülakatını bitsin gitsin.Onlarca insanı bir de şehir dışından getirtip,bekletiyorsun.
Bu arada İstanbul için 15-16 Şubat'ta gireceğim -
işbaşı inşallah taaa mayısa hazirana sarkmaz .
-
Arkadaşlar yanlış mı görüyorum Mart’ta mı mülakat
-
Sifre bndede yanlis diyo
-
@toranj bence sarkacak. En son mülakatlar Mart ortası desek, mülakatlar da 1 ayda aciklansa Nisan ortası her şey kesinlesiyor en iyi ihtimalle.
-
@zenginmemur hocam mesajda gelen şifreyi girmeniz gerek sınav başvurusu yaparken aldığımız şifre değil
-
Grup mulakati nedir ya sanki uzmanlık için gircez iki mülakat koymuşlar bir de
-
1-2 mart konya
-
@bcbc3434 puan kaç sizin?benim 64 ve 14-15 şubat.sıralamaya göre mi çağırdılar merak ettim.
-
-
arkadaşlar bu konaklama işini oteli arayıp mı halledecez yoksa banka aracılığı ile mi?
-
Benim tarih de 6 7 mart.
Yalniz arkadaslar benim ilk mulakat kadikoyde ikicisi ise atasehirde ve sabah 8.30 da.
Konaklama onlardan ama.ertesi sabah ben 8.30 da nasil atasehirde olacagim???
Ulasimi onlar mi saglar? Kafam karisti ya -
@birgarip hocam anket var ya.onda diyor zaten konaklama istiyor musunuz diye.onu doldurun ondan sonra zaten sizi otomatik listeye alirlar
-
Arkadaşlar şuana kadar en geç 15-16 Mart gördüm bu tarihten sonra giren var mı?
-
@marjinalfaydali tamamdır hocam teşekkürler hallettim
-
- Mülakat 22 Şubat 08.00 Kadıköy
- Mülakat 23 Şubat 08.30 Ataşehir
Afyonkarahisar için giriyorum
64.89 puan
-
@bcbc3434 puana göre çağırmışlar o zaman.