2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@duyguuu37 rimel biraz pudra rengi ruj falan makyaj sayılır
-
@essra23 saç toplama abartı kural mı Google dan biraz araştırsanız her yerde yazar bu alıp toka tutturacaksın düğün at kuyruğu değil sonuçta saçın açık gelmişsin mülakata giremezsin demiyorlar elbette
-
Bugün hangi şehirden giren oldu? Yavaş yavaş anadolu ya yayılıyor mulakatlar
-
@prsnll-adayı-52 966 ve 6 yurtdışı
-
Maliye mezunu olup da bireysel mulakata girenler neler geldi soru ?
-
Ya stiletto aldım benimkinin topugu da biraz uzun sanki hiç götürmeyp düz bir ayakkabimi alsam acaba. Biraz topukta şık durur diye düşünmüştüm ama @prsnll-adayı-52
-
@keciburcu hocam benimkinin topuk boyu az topuktan biraz fazla. Güzel taşıyorsanız sorun olmaz bence.Ama hangisiyle kendinizi daha iyi hissediyorsaniz onu giyin. Başarılar mülakatta.
-
@keciburcu bende stiletto almıştım daha şık duruyor ama rahat bişey giysem daha iyi olur aslında baya bekliyormuşuz orda kararsızım bende ayakkabı konusunda
-
Çok abartıyorsunuz topuklu ayakkabıdır ,makyajdır. Klasik olarak istediğinizi giyin , düğüne gider gibi saçınızı maşa yapıp savurmazsanız ve dikkat çeken kırmızı çok iddialı ruj sürmezseniz bişey olmaz. Ben ilk grup mülakatında kısa topuklu bi ayakkabı giydim, panelde babet giydim. Panelde rahat olabileceğiniz bi ayakkabı seçin ikdan birisi sizi mülakatın yapılacagı binaya götürecek yürüyeceksiniz 1 dakika falan. Tek renk takım giymeyenler de vardı ve gayet şıklardı , makyajsız gelen de vardı ölü gibi olmadıgınız sürece kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın, dümdüz siyah bot giyenler de vardı .
-
Hiltondan bildiriyorum. İk personeli oldukça pozitif her şey olması gerektiği gibi oldu herhangibir aksilik vb. yok. Yalnız kişilik envanteri testini çok hafife almamaya çalışın. Çelişkiye düşürecek soru sayısı oldukça fazla. Ayrıca grup mulakatinda cizdiginiz profile göre kisilik envanterindeki soruları yanıtlayın. Farklı yanıtlar olursa sıkıntı.
-
@ceska önce grup mülakati mi sanki daha önce kişilik envanteri daha sonra grup mülakatı diye duymuştuk
-
@hepguy Benimki tam tersi oldu hocam. Olabiliyor.
-
@ceska envanteri bilgisayar dan cozuyoruz galiba hocam ve kaç dk sürüyor yetişiyor mu
-
@hepguy yetişiyor dert etmeyin onu. Toplamda 1 saate yakın sürüyor.
-
Sonuçların açıklanmasına yönelik bi tarih öğren var mı arkadaşlar ??
-
@birgarip ben orda kalmıştım mülakata gelirken
-
Herkese Merhaba yeniden. Benim mülakatım sonlara doğru olduğu için yazılanları takip ediyorum sadece. Daha önce bir bankanın özel bir projesinde yer almıştım, iki sene kadar sürdü program ve bu kişilik envanterinden bize de yaptırmışlardı. Bilmeyen arkadaşlar için bildiklerimi aktarmak istiyorum. Verdiğiniz cevapların çelişkili olmaması lazım. Çünkü; çelişkili cevap verilince sistem bunu algılıyor ve bu da özensiz yanıtladığınız veya yalan söylediğiniz izlenimini bırakıyor ki bu hoş olmaz 4 Temel renk var. Sarı, yeşil, mavi ve kırmızı. Sarı renk dışa dönük ve enerjisi yüksek olanları, yeşil renk grup çalışmasına yatkın ancak biraz pasif kalanları, mavi renk sakin ve her şeyi detaylı düşünenleri ve kırmızı renk ise baskın-lider ve çabuk sinirlenen karakterleri simgeliyor. Verdiğiniz cevaplara göre bu dört renk için oranlar çıkıyor. Çok uzatmadan şunu söyleyerek bitiriyorum; kendiniz olun ve çıktığınız rengi sevin Dikkat ettikleri tek şey bu. Ayrıca burada deneyimlerini paylaşan herkese teker teker teşekkür ederim. Hepimize kolay gelsin
-
@nikola-tersla istanbul için erken açıklama olacağını duymuştum. Diğer illerin mülakatı bitmeden istanbulu açıklayacaklarını öğrendim. Aldığım bir duyum daha var. Paylaşırken tereddüt ediyorum. Sizlerle aynı heyecanla bende sonucumu bekliyorum. Geçen sene ki sınava göre bizim girdiğimiz sınav 1 ay sonra oldu. Arkadaşımın sonucu geçen sene 3 şubatta açıklanmış. Ve halkbankta çalışmakta şu anda kendisi onun verdiği bilgiye göre de ilk açıklanan sınav bizim sonucumuzdan 1 ay sonra olur dedi. Kesin bi tarih belli etmemekle beraber 2,3,4,5 mart bandında sonuçlarınızı bekleyebilirsiniz dedi. Tabi yine belli olmaz mülakat tarihleri gibi sonuçlar da farklı açıklanabilir dedi. Şubat sonunda olması içinde bir engel olmadığını söyledi. Ve onların sonuçları mülakat bitişine göre farklı farklı açıklanmış. Tabi şimdi ne olur bilemem.
-
İstanbul dışında diğer iller karışık gidiyor diye biliyorum bu günlerde ankara ve afyon , çarşamba konya alfebetik sıradan ziyade öğrendiğim alınacak kişi sayısına göre çoktan aza doğru mülakatların olacağı. Ve istanbul mülakatında gelmeyenler de olmuştu baya. Herkese başarılar arkadaşlar. İnşallah kazananlardan oluruz.
-
@secret öncelikle teşekkür ederim Bilgi için. arkadaşınızdan mı öğrendiniz ? İstanbul’da mı çalışıyor ve hangi pozisyonda ? Bi de eğer sürecin daha hızlı ilerlemesini isteyerek mülakat tarihlerinde değişikliğe gidildiğini varsayarsak istanbul gibi büyük bi şehirde personel ihtiyacı muhakkak ki diğer illere göre fazladır bu mantıkla daha erken açıklanması daha mantıklı olur. Hem eğitim sürecinde de bir yığılma olmamış olur ve herkes daha hızlı bir şekilde yoluna bakar.