TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
@asdfghjkl, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
P28 i aldı.vatana millete hayirli olsun.ins sonuçlar cabuk acıklanır
Bende de p 29 u aldı ins bunu beklemeyiz
-
@zeyno5454, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
@asdfghjkl, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
P28 i aldı.vatana millete hayirli olsun.ins sonuçlar cabuk acıklanır
Bende de p 29 u aldı ins bunu beklemeyiz
Bakalım çabukluğunu gvs'nin hangi aşamada yapılacağı belirleyecek(sonuçtan önce mi,sonra mı,kurs sırasında mı)gvs de bana en az 7-8 ayı bulur gibi geliyor.ins kurs sırasında yaparlar
-
@hsync bir şey sorabilirmiyim henüz başvurmadım ama ulus mezunuyum en yükseklerim p1 p2 p3 onlardan başvuru yapamıyomuyum
-
@ata-bizi yaparsin en yuksegini aliyor sistem
-
Arkadaşlar kaçla kapatır ki acaba?
-
@cicek33 çok puan türleri olduğu için 85 e yakın bekliorum
-
@zeyno5454 olabilir haklsınız mantıklı..ne değişik meslekler var
-
@zeyno5454 zaman kaybı
85 mi abartmayın ya hangi 85 alan buna başvurur intihar eden insanlar var bu meslekte azcık araştırında konuşun -
@canay-3412 tamam da o zaman kimse başvurmaz böyle bir neden mi var? 85-90 olan intihar ediyor da 75 alan etmiyor mu ? İnsanları manipüle edip başvurmalarını istemiyorsunuz anlıyorum ama bari daha akılcı bir şekilde yapın.
-
@zeyno5454 200 kişi 40×5=200
-
@slutskyy bu meslekte intahar eden ay yazılanı bile okuyamıyolar Allahım meclise gircek birde bu tipler ya sana geliyorum Allahım
-
@canay-3412 sadece kursa giderek asgari ücret alabiliyosunuz eğer başarısız olursanız elenirsiniz başarılı olursanız yardımcı olarak işe başlıyorsunuz meclisin yılda 45 gün çalışmalarına ara verdiğini düşündüğümüzde bütçe dönemleri hariç milletvekilleri çok yoğun çalışmıyo iibf mezunlarının çoğunun bankalarda ve diger özel sektör alanlarında asgari ücrete yakın bir maaşla çalıştığını da hesaba katarsak küçümsenecek bir meslek olduğunu düşünmüyorum 85+ puanla başvuran cok olacaktır diye tahmin ediyorum
-
@canay-3412 ben kamudayım zaten sadece meslek zor bir araştırın bakın 12 13 saat çalışıyor arkadaşlarım ve o kurs çok meşakatli neden 85 90 alan insan zamanını kaybetsin kardeşim
-
@pnyx-cratos ben kamudayım zaten sadece meslek zor bir araştırın bakın 12 13 saat çalışıyor arkadaşlarım ve o kurs çok meşakatli neden 85 90 alan insan zamanını kaybetsin kardeşim
-
@canay-3412 Bence sen benim yazdığımı bir daha oku.
-
@slutskyy Başvurun kardeşim zaten 85den aşağı düşmez kimse araştırmadan başvurcağı için sıkıntı yok kolay gelsin size:))))
-
Her donem olacak dostlar boyle algicilar. Siz muhabbetinize bakin iyi forumlar.
-
@canay-3412 çünkü 85' li değil 90' lı puanlar ile insanlar onlarca mülakattan eleniyor. Bu yüzden zaman kaybetmek olarak değerlendirilemez.
-
@paretowilfredo Hocam görüyorsunuz dimi Hayır anlamadığım nokta insanları kendileri gibi sanıyorlar. Sağolun hocam teşekkür ederim
-
@slutskyy iibfli acımaz başvurur yedirmez sonunda iş olsun yeter