TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
-
@siyasetbilimi, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Sizce kaç puana düşer arkadaşlar? Tahmininiz var mı?
Bence yüksek puanlılar başvurur. En iyi ihtimal 86-87 altı görmez.
-
Ben yüksek puanla kapatılacağını dusunuyorum ıibf alımları çok az artık. 85 86 bandı olur
-
o taban puanı görünce şok olacaksınız bu 86-87 diyenler
-
@paretowilfredo Hocam maaş konusuda dahil meslek hakkında kısa bi tanıtım hazırlama fırsatınız var mı acaba. Şartların zorluğuna göre çoğu arkadaşımız özellikle Ankara dışından başvuracak olanlar başvurusunu çekecektir tahminimce. İnternette eski konuşmalar özellikle 666 KHK üzerinden konuşmalar var fakat aradan 5 sene geçmiş. Yardımcı olur musunuz ?
-
@kazm sence kaçla kapatır
-
87 bandında kapatir gibi geliyor. Diğer kurumlar sonuçları açıklarlarsa daha düşük olabilir.çünkü yüksek alıp belki köprüden önceki son çıkış olarak görenler olabilir :)orn ben
-
Bu basliga girip de okuduklarimi gorunce gercekten alemim degisiyor. Aynisi guy zamani da olmustu.
-
diyecegim kacla kapatir diyenlere, yahu arkadaslar bu sistemde neyin neyle kapatabilcegni kim bilsin de burda bu basliga yazan biz garibanlar bilelim? kacla kapatir hep birlikte gorucez. kimseye sormayin bence bi sey basvurun gecin gidin ya. Gelirse gelir.
-
diyecegim yok 87ime sira gelir mi, yok 87den asagisi olmaz diyenlere. Yahu hic mi vebale girmekten korkuyorsunuz? Hic mi bi insanin hakkina girerim korkusu yok sizde? Belki sizin yorumunuzdan etkilenen dusuk puanli birisi basvurmayacak, ama basvursaydi sira gelcekti. Yani nasil bi ruh alemindesiniz gercekten bilmiyorum. 3 saniye sonra kafaniza bi sey dusse ölseniz, o topragin altinda bu yaptiginiz basit oyunlardan mutlu mu olcaksiniz saniyorsunuz? Bi mezarliga filan gidin ya. Orda yatan cogu kisi boyle sizin gibi basit hesaplar pesindeydi ama suan o kara topragin altinda. Cogunun adi anilmiyor dahi bu dunyada artik. Cok degil maksimum 70 sene sonra size de yol gozukur. Icinizden bu tarz kucuk hesaplar yapmak geldiginde gorsellerde yukledigim resme iyi bakin. Orada bu yaptiginiz kucuk hesaplardan, girdiginiz veballerden cok ama cok pisman olcaksiniz. Ama o pismanlik hicbir ise yaramayacak. Herkesin bi rizki var, isterseniz kendinizi parcalayin eger size orasi nasip degilse ne yaparsaniz yapin gi-re-me-ye-cek-si-niz. Nasibinizi sabirla inancla ve tevekkulle beklemek varken boyle seyler yapmayin. Yaparsanizda siz bilirsiniz.
-
-
@kismetnasip, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
Bu basliga girip de okuduklarimi gorunce gercekten alemim degisiyor. Aynisi guy zamani da olmustu.
-
diyecegim kacla kapatir diyenlere, yahu arkadaslar bu sistemde neyin neyle kapatabilcegni kim bilsin de burda bu basliga yazan biz garibanlar bilelim? kacla kapatir hep birlikte gorucez. kimseye sormayin bence bi sey basvurun gecin gidin ya. Gelirse gelir.
-
diyecegim yok 87ime sira gelir mi, yok 87den asagisi olmaz diyenlere. Yahu hic mi vebale girmekten korkuyorsunuz? Hic mi bi insanin hakkina girerim korkusu yok sizde? Belki sizin yorumunuzdan etkilenen dusuk puanli birisi basvurmayacak, ama basvursaydi sira gelcekti. Yani nasil bi ruh alemindesiniz gercekten bilmiyorum. 3 saniye sonra kafaniza bi sey dusse ölseniz, o topragin altinda bu yaptiginiz basit oyunlardan mutlu mu olcaksiniz saniyorsunuz? Bi mezarliga filan gidin ya. Orda yatan cogu kisi boyle sizin gibi basit hesaplar pesindeydi ama suan o kara topragin altinda. Cogunun adi anilmiyor dahi bu dunyada artik. Cok degil maksimum 70 sene sonra size de yol gozukur. Icinizden bu tarz kucuk hesaplar yapmak geldiginde gorsellerde yukledigim resme iyi bakin. Orada bu yaptiginiz kucuk hesaplardan, girdiginiz veballerden cok ama cok pisman olcaksiniz. Ama o pismanlik hicbir ise yaramayacak. Herkesin bi rizki var, isterseniz kendinizi parcalayin eger size orasi nasip degilse ne yaparsaniz yapin gi-re-me-ye-cek-si-niz. Nasibinizi sabirla inancla ve tevekkulle beklemek varken boyle seyler yapmayin. Yaparsanizda siz bilirsiniz.
Valla dediğiniz dogru kendimden utandim
-
-
@asdfghjkl hocam ister istemez gorus beyan ediyoruz boyle durumlarda. Art niyetli,kotu hislerle yorum yapanlaraydi dedigim aslinda. Ama yine de vebale girmemek icin cok dikkat etmemiz gereken bi platform burasi bence. Kpssye girmek vs bu dunyadaki sinavimiz, hazirlik surecinde su yasananlar obur dunyadaki sinavimiz icin resmen. Dikkat etmemiz gerekiyor:(
-
@kismetnasip sana katılıyorum birde sakın başvurmayin kaçın kurtulun buna başvurulurmu diye yazanlar var cok eminim kimse kimsenin aklıyla hareket etmez rızkınızı arayın iste e devlette 2 dk sürüyor başvurmak belki de kaderiniz budur bilemezsiniz
-
-
-
Fikrimizi söylesek bir dert söylemesek bir dert. İibflilere ne kadro var ne söz hakkı var ne fikrini paylaşabilme hakkı var... böyle kadroları adamlar işsizlik bunalımındayken kadro sıkıntısındaykrn neden başvurmasın ki ben onu anlamıyorum. Benim düşünceme göre 86-87 ama daha altı alan kardeşlerim tabi ki başvursunlar. Yukarıda avukat nickli bir arkadaş bile demiş 90 ‘dan aşağı mülakat görmez diye. Keşke buradaki vebal düşündüğünüz kadar vebal düşünseniz de twit atıp etkinliklere katılsanız!!!
-
-
-
-
Hocam ben 86 87 bandı aşağı inmez dediysem 75 puan alan guzel kardeşim vazgeçecekse uzulurum ben. O zaman hiç sosyal medya forum sitelerine bulaşmasın. Burda böyle etkilecekse vay iibf nin haline
. . Burada mezar falan paylaşmak çok yanlış bence. -
-
@emrediyebiri katilip katilmadigimi nerden biliyorsunuz? Ozel bi gucunuz vs mi var bunu uzaktan anlayabilip yorum yapabilcek?
Kimse basvurmayin demiyor kimseye. Burdaki iyi niyetliler herkes basvursun kismet bu belli olmaz diyor, sizin gibilerin de yazdigi ortada.
Sizinle daha fazla muhatap olmayacagim. Umarim kalbinizin ekmegini yersiniz:) -
Bu meslegi isteyenler arastirsin okusun ne yapar ne eder öğrensin.
-
@efe06 valla arkadasim benim soylediklerimin nereye gittigi cok acik. Halis niyetle gorusunu soyleyen, bi baskasinin kararini etkilemekten cekinenlere lafim yok. Kalbinde artniyet olanda gayet ustune alinabilir.
Mezar hayatimizin gercegi, neden rahatsiz oldun? Onu aslinda her yerde paylasip bolca dile getirmek lazim. Ölümü unuttugumuz icin bu haldeyiz. Surda resmini gormek bile istemedigimiz yer olcak sonumuz. Bazen hatirlatmak da fayda var.
Benim uslubum boyle vallahi, gerekli gordukce de paylasirim. Istemiyorsan gozlerini kapa resmi gorunce, gerceklerden kacmak oyle daha kolay olur -
@kismetnasip güzel kardeşim her sayfanın bir amacı bir kuralı bir paylaşım usulü vardır . Görsel olarak paylaşımıniz hayatın gerçeği olsa da burda olmamış. Tbmm stenografi adayligi forum sayfası burasi
-
@efe06 ben bi kurala aykiri bir sey yaptigimi dusunmuyorum. Sizin sahsi fikrinizin de benim icin bi kiymeti yok
-
@emrediyebiri katilip katilmadigimi nerden biliyorsunuz? Ozel bi gucunuz vs mi var bunu uzaktan anlayabilip yorum yapabilcek?
Kimse basvurmayin demiyor kimseye. Burdaki iyi niyetliler herkes basvursun kismet bu belli olmaz diyor, sizin gibilerin de yazdigi ortada.
Sizinle daha fazla muhatap olmayacagim. Umarim kalbinizin ekmegini yersiniz:)madem özel güçten bahsediyorsun da sen ne niyetle söyleyip söylediğimizi nereden biliyorsun şark kurnazı! hayatınız zordayken gelir aklınıza Allah-Kuran-Ölüm. kalkıp burada istismar yapıyorsun. boşu boşuna tartışma çıkarıyorsun. ne olacağını zaten göreceğiz nedir bu saçmalıklar?
niyetmiş? ben kimseye başvurma mı dedim? Allah aşkına söylesene nerede yazdım? kalbin kötü arkadaşım. kalbini nefsin eline geçirmiş. herkesi farkında olmadan kendin gibi sanıyorsun. kişi kendinden bilir işi. adam sordu söyledik. bu benim fikrim sana mı soracağım ne deyip ne demeyeceğimi? sen bilirkişi misin? ahlak mercii falan mısın?
bence senin gibiler insanların buradakilerin psikolojilerini bozup gününü alt üst ediyor. bundan haz alıyor.
aferin mezar istismarı yaptın. hadi yine iyisin.
-
@efe06, içinde söyledi: TBMM Stenograf Kursiyeri Alım İlanı
@kismetnasip güzel kardeşim her sayfanın bir amacı bir kuralı bir paylaşım usulü vardır . Görsel olarak paylaşımıniz hayatın gerçeği olsa da burda olmamış. Tbmm stenografi adayligi forum sayfası burasi
anlamaz hocam, şartlanmış. madem o kadar çok hak hukuk düşünüyor. ben de psikolojimi durduk yere bozduğu için kendisine hakkımı helal etmiyorum.
-
@emrediyebiri size bi onceki yazimda ,sizi daha fazla muhatap almayacagimi, soylemistim. Ne kadar guzel bi karar verdigimi bu yazdiklarinizla daha iyi anladim:)
Allah kalbinize gore versin:) Hadi eyvallah