KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare ve Birlik Platformu
-
@hasansss tamam hocam öyle yapalım
-
@walrass06 sakın beni yanlış anlama kardeş sana lafım yok bende düşüncemi beyan ettim. Kaybedecek zamanımz yok. Bu haftaiçi somut adımlar atmalıyız. Kısa vadede inşallah bizimde yüzümüz güler. Bunun için buradan çıkacak her ortak kararın arkasındayım.
-
Arkadaşlar bazı noktaları kaçırıyorsunuz. kpss sürecine bu sene başlamış kişileri bu etkinlikte yanımıza çekmek düşük bir ihtimal.Çünkü bizim yaşadıklarımızın onlar daha başındalar ve farkında değiller kpss puanı 80 üstü olanlar içinde de yüzde 30 luk bi kesimi yakalayabiliriz. Tabi ki genel sorunlarımızdan bahsedelim ama mülakat kaldırılsın adam kayırmacılık olmasın gibi laflarla bir sonuç elde edemeyiz. Şuan ortak payda gelecek olan guy ilanı çünkü 70-80 arası puan aralığındakiler hatırı sayılır sayıdalar ve onlar mhuy duy zaten beklemiyor.Onlara ancak guy sınavına yer vererek umut olabiliriz
Ben metnimizde guy sınavı isteyelim demiyorum guy sınavı üzerinden yaşadığımız sorunları aktaralım ki cevap alabilelim istiyorum. -
@walrass06 hocam genel degilde daha özelde bir konuda eylem yapacaksak bu mülakatların erken açıklanıp kurumların koordineli ilana çıkıp birbiryle koordineli personel alması ve işsizlere öncelik verilmesi yolunda olmalı burda sadece guy adına eylemde bulunalım diye bir görüş birliği olursa katılırım.bir karşıtlığım yok ancak sıkıntı şurda guy için bastırdık kurumda ilan verdi diyelim guya başvuran bircok kisi ve sonrasındada kazanan birçok kişi aynı statüde de olsa başka mesleklerin sınavlarına yine başvuracak guy ilanının erken gelmesi otomatikman iibf de atanacak adam sayısının kotalanmasına sebep olacak .başvurmasın felan deyip kırıcı tartışma çıkarmak istemiyorum.olacak olanı söylüyorum.
-
Kardeslerim mektup yazan tum arkadaslara tesekkur ediyoruz
Ancak metni degil icerigi kararlastiriyoruz su anda.
Seçenekleri oylayalım, adınıza konuşuyor onlar.
Anketi sabote edecek uzun yorum,ilave mektupları daha sonra istirham ediyorum."Göç ilanindan önümüzdeki 5ay belli oldu,
metnin %90ında GUY uzerine odaklanalim" diyenler
Yorumlara : A"Guy merkezli olmali ama bunun yaninda Mhuy Duy gibi,
isimlerini gecirmeyi kararlastiracagimiz 3/4 net sınav daha isteyeceğimiz bir metin olsun" diyenler
Yorumlara : B"Mülakatlar, süreçler, kontenjanlar gibi her konuya eşit yer veren bir mektup gönderelim"diyenler
Yorumlara : C" Anket sonucuna göre (!)900karakterli ortak metin yazılsın,
herkes kalan 100karakterlik kısımda derdinin altını çizer eklemesini yapar" diyenler
Yorumlara : DSadece şıkkın harfi lütfen
metin sonuca göre rahat yazılır
Hızlı yol alalım -
boşluklar dahil 954 karakter belki bir ışık olur katkım olur diye yazmak istedim. biraz daha duygu yüklü oldu daha farklı yazmaya da çalışacağım.
Sn cumhurbaşkanımız sesimizi size duyurmamızın vakti geldi düşüncesiyle saygılarımızla derdimizi haykırıyoruz. İİBF mezunları olarak yoğun kpss süreci sonrasında aylarca kurum sınavı mülakat ve işe başlamayı bekliyoruz bu bahsettiğimiz süreç 2 yıla yakın bir zaman. yaşıtlarımız aile kurarken bizler ailelerimizden harçlık isteyemiyoruz yaşlarımız geçiyor bu sürecin uzunluğu ve zorluğundan dolayı ders çalışmaktan işede giremiyoruz. genel olarak alım sayılarının azlığının yanısıra 10 binden fazla gencin beklediği GUY için kurum içi yükselme sınavının yapılacak olması bizleri derinden yaralıyor. ihtiyaç ve istek sahibi bu kadar genç yerine düzeni kurulu kardeşlerimizin geçmesine üzülüyoruz. devletimize isyan etmiyoruz milletimize hizmet etmekte yarışan biz gençlerin sesinin duyulmasını daha fazla hayattan uzaklaşmamasını istiyoruz. millet olarak geçtiğimiz bu zorlu süreçte bu talebimizin bencillik olarak algılanmaması dileklerimizle arz ederiz.
-
@pmb kardeş artık kaç kişi katılır diye düşünmeyelim.şahsen umrumda değil kararlı olursak az kişiylede büyük iş yapabiliriz..bencil insan 70 alsada 90 alsada bi katkı yapmaz.bu bizim davamız değil daha yeni iibf ye kayıt yaptıran kardeşlerimizinde derdi.
-
@milliirade C fakat süreç ve kontenjan kısmı ağırlıklı olmalı. Mülakat işini şuradaki az bir topluluk halledemez.
-
Kardeslerim mektup yazan tum arkadaslara tesekkur ediyoruz
Ancak metni degil icerigi kararlastiriyoruz su anda.
Seçenekleri oylayalım, adınıza konuşuyor onlar.
Anketi sabote edecek uzun yorum,ilave mektupları daha sonra istirham ediyorum.**"Göç ilanindan önümüzdeki 5ay belli oldu,
isimlerini gecirmeyi kararlastiracagimiz 3/4 net sınav daha isteyeceğimiz bir metin olsun" diyenler
Yorumlara : B"Mülakatlar, süreçler, kontenjanlar gibi her konuya eşit yer veren bir mektup gönderelim"diyenler
herkes kalan 100karakterlik kısımda derdinin altını çizer eklemesini yapar" diyenler
Yorumlara : D**Sadece şıkkın harfi lütfen
Hızlı yol alalım -
-
@hamzaömerhalid doğru diyorsunuz ama bir işe kalkıştık sonucunda az kişiyle bitirip başkalarını suçlamak istemem ben herkesin bir şekilde uyanması lazım ve bir yerden yakalanması lazım
-
@milliirade c ve hepsinden önce kurum içi sınavın haksızlığı
-
@hamzaömerhalid sana katılıyorum hocam önce hangsiinden yola çıkacağımızı belirleyelim bu genel konulardanmi bahsedeceğiz özel konulardanmi onu belirleyelim sonra ortak bir metin hazırlayalım.diğer konular ondan sonraki mesele sayımız az çok yapalım twetterdan faceden okuyan iibflileri felanda davet ederiz.hep başkasından bekledik hep birileri adm atsında bizde oyle adm atalım dedik amaan ne değişecekki dedik yeter artık bu sadece iibflilerin meseleside değil Türkiyenin meselesi çünkü kpss a grubundaki insanlar Savunma sanayiinden tutun Çaykura,Halkbanktan tutun THY ye kadar her alanda istihdam ediliyor ve bu insanlar gelecekte bu kurumlarin yöneticileri olacaklar
-
@pmb başkalarının derdiyle dertlenebilen kendisinin yaşadığı süreci başkalarının yaşamamasını isteyecek karakterde olanlar zaten görünce katılacaklardır. ancak dediğin gibi biz yine de herkese ulaştıralım etkinliğimizi
-
@bcd antimülakatın dediği gibi genel olmalı sanırım içinde küçük meslek adlarından bahsedebiliriz ama süreç kontenjan guy ve kurum içi sınav bir şekilde kesinlikle vurgulanmalı
-
Hocam seçin bir tane ne olursa olsun varım ben yeterki birşeyler yapalım zaten kutluay kararlı mart ayı Başbakanlık kararnameleri yayınlana kadar ilan gelmez demiş olmazsa ayrı bir şekilde guy için yapalım
-
arkadaşlar hepimiz bu işi burada bırakmamız gerektiğinin farkına varalım gecenin yarısında ders çalışmak yerine burada bence son derece önemli bir işle uğraşıyorsak mutlaka destek görür mutlaka sonuç alırız.
-
Evladım tartismayin suradan bak
Harf yazacak insanlar
Bi tartismayin lutfen diyorum
Guy sayfasinda konuşun lütfen diyorum zorlaştırıyorsunuz
Harf yazılacak -
Ben B diyorum karakter sınırı olduğu için.
-
metni degil icerigi kararlastiriyoruz.
Seçenekleri oylayalım.
Anketi sabote edecek uzun yorum,ilave mektupları daha sonra istirham ediyorum.
"Göç ilanindan önümüzdeki 5ay belli oldu,
Yorumlara : DSadece şıkkın harfi lütfen
Hızlı yol alalımŞu an 2C 1B 1D (22ocak2018/00:22)
Perşembe anket sona erecek