TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
Bu süreç ne kadar sürecek acaba? Bilgi alan oldu mu
-
Yedeklerde sonlardayım arkadaşlar. Yedeklerin hakkı ne zamana kadar var? Sizce belgeleri göndermeli miyim? Tavsiyeniz nedir yardımcı olur musunuz?
-
@frustration Hocam genel bilgim yedeklerin hakkının bir sonraki alım ilanına kadar geçerli olduğu yönünde; lakin kurumun farklı bir uygulaması varsa değişir tabi. Bence siz böyle bir hakkınız varken belgelerinizi gönderin ne olur ne olmaz.
-
@dellafeu teşekkür ederim hocam eyvallah
-
Arkadaşlar asil listedekiler Sağlık kurulu raporu mu alıyor biliyorsunuz bu raporun 300 tl gibi bir maliyeti var.diyelim atamamız gerçekleşmedi 300 tl miz boşa gidecek saglık raporu yeterli mi bu konuda bilgisi olan yada danışan oldunu teşekkürler
-
@ricardo46 asil listedeyseniz nasıl atanamıyorsunuz hocam.
-
@ricardo46 kurul raporu lazım, denetim meslekleri kurul raporu ister sağlık raporu işe yaramaz.
-
Sanırım bizimle beraber ilgöç, sgm, btk ve tmsf birbirine yakın zamanlarda sonuçlandı. Diğer kurumları kazanması sebebi ile burayı tercih etmeyecek başka kimse var acaba? Yedekler olarak umutla bekliyoruz.
-
@doruka ben asil listedeyim ama feragat edeceğim hocam inşallah hakkınızda hayırlısı olur
-
Amin hocam. Umarım kurumu tercih etmeyecek diğer arkadaşlar da aynı hassasiyetle yaklaşır. Bazılarının alternatifi başkasının tek şansı olabiliyor. Herkesin gönlüne göre bir işi ve hayatı olması dileğiyle...
-
Arkadaşlar feragat ettim.Rahat olun.
-
Kaç kişi feragat etti arkadaşalr bilgisi olan var mı?
-
@frustration tam ben yazacaktım
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
@frustration tam ben yazacaktım
Niye sen de mi yedektesin
-
@shady1 ben yedek yedeğiyim
-
Ben de yedekelrde sonlardayım pek umudum yok ama insan ister istemsz ya tutarsa diyor:)) bu yedeklik hakkı ne zamana kadar peki arkadaşalr atıyorum 1 sene sonra falan çağrılma gibi bir durum söz konusu olabilir mi
-
@yalnız65, içinde söyledi: TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
Arkadaşlar feragat ettim.Rahat olun.
Eyv hocam. Size de başarılar dilerim.
-
Bi gelişme duyan ya da bilgi alan oldu mu acaba süreçle ilgili?
-
Süreç ne durumda burada? Kaç kişi feragat etti kaçıncı yedeğe sıra geldi bilen var mı?
-
Başladiniz mi göreve arkadaslar?