TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
en son askerde diyordum şafak karanlık diye, burdan sonra demeye başladım
-
Sonuclar haftaya kaldi gibi gozukuyor
-
Heves gitti artık açıklamasalar da olur
-
@desertiger
3 haftadır haftaya diyosun babos -
@atanamayanlı
Eninde sonunda tutturacak -
Niye açiklamiyolar bu listeyi ya
-
Anlamsiz yere bekliyolar. Bende ha acikladilsr ha aciklayacaklar diye bekliyorum
-
Açıklandı arkadaşlar. Kazananları tebrik ediyorum.
-
Alınan puanları ve sıralamaları açıklamaları gerekirdi. O kadar emekten sonra bu tarz sonuç açıklamayı hak etmiyoruz.
-
Aynen oyle. Kim kac puanla girmis ben kac puan almisim. Hukuk muhasebeden kac yapmisim gormek isterdim
-
Listeye girememişiz, üzdü. Kazanan arkadaşlara başarılar, güzel bir kurum olduğu sınavdaki ilgilerinden belliydi.
-
Mülakata gelmeyeceğim, kazanan arkadaşlara başarılar.
-
Ben de yokum listede, en azından puanları açıklasalardı ne yapmış olduğumuzu görürdük.
-
Listeye girmişim şükür; ama ben de puanların ve netlerin açıklanmasını bekliyordum. Umarım açıklarlar. Tebrikler girenlere.
-
Bimere yazalım arkadaşlar puanlarin açıklanmaması durumunu
-
Arkadaşalr bilgi edinmeden yazarsanız puanlarınız size söylenir. Ya da bimerden. Kazanan arkadaşalarınki söylenmez ama başarılı olanların söylenir..
-
Arkadaslar avukalık sinavinda mulakata kalanlaın açıklanma tarzıyla müfettişliğin arasındaki farka bakın ikiside sitede suan mevcut. Ayrica bu listenin mühürlenmemesi ve paraflanmaması ayrı bir soru işareti.
-
Ben de mülakata kalamamışım, kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kuruma karşı pozitif tutumun üzerine biraz daha şeffaflık ben de beklerdim açıkcası.
-
bddk dan sonra kazanamadığıma üzüldüğüm 2.sınav oldu bu 2 kurumun adaylarına gösterdiği saygıdan dolayı. Adaya böyle saygı gösteren çalışanına neler yapmaz ah be çok da yaklaşmıştım iyi de geçmiş gibiydi demek ki geçmemiş kısmet ne diyelim hayırlısı diye diye sınav kazanamaz olduk hayırsızını istiyorum artık
-
Listeye girememişim. Açıkcası iyi geçtiği için umutluydum biraz. Sağlık olsun. Ha 2 hafta önce okunupta bu kadar basit bir şekilde açıklamaları da hoş değil. Herkesin netlerini ve puanlarını koymak bu kadar zor değil.