TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
Bugun dayanamadim yine aradim. Bilgi yok dediler. Okunup okunmadigini sordum. Yine okundu cevabi aldim. Sonuclar okunmus fakat henuz aciklanmadi. Bu haftada aciklanmayacak gibi duruyo
-
@desertiger topluca mi arasak israr etsek ? Madem okundu niye aciklanmiyo ilginç
-
Fırsat bulunca ben de bir arayacağım.
-
Aradigimizdaki sahislar memurlar. Olay teftis komisyonunda bitiyo. Bi faydasi olur mu bilmiyorum. Ben meraktan ariyorum acikcasi. Gecen hafta okundu dendi 1 gun icinde aciklanir diye dusunmustum 10 gun gecti. Artik sıkıldımda bu durumdan. O yuzden artik beklemedeyim
-
Neyi bekliyorlar anlamak mümkün değil. Nedir bu 'bekletme' işi? Teamül haline falan mı geldi, bekleten kurumun popisi mi artıyor? Sitesi çok tıklanınca gururları mı okşanıyor ne oluyor?
Okunmuş kağıtların açıklanması neden bu kadar uzun sürer? O kadar mı zor bu iş? -
Bunu anlamak zor. En azından beklentiler sonuçlanır. Avukatlık için sanırım müfettişlikten sonra alıma çıktılar onların ki yayınlandı. Müfettiş yardımcılığı hala yok. Bugün mesai bitimine kadar bekliyorum yinede.
-
Bugun kuruma ulaşan var mi arkadaşlar? Bu hafta açiklansa iyiydi
-
Az önce görüştüm. Bugün açıklanmayacağını söylediler.
-
@hopefull6 nickinle çelişiyosun
-
@hopefull6 neden açıklanmadığını ya da ne zaman açıklanacağı hakkında bişey söylediler mi?
-
Haftaya açıklanıp açıklanmayacağını sordum. Komisyon kararına bağlı dediler. Net bi tarih vermiyorlar.
-
Herhalde kurumların yeni politikası bu... Sınavlar geç açıklansın ki her sınava aynı insanlar girsin ve alım yapıyormuş gibi görünüp aslında çok çok az alım olsun.
Hadi mülakat sonuçları değerlendirilme süreci ile bekletilebilir ama sınav sonuçları niçin bekletiliyor doğrusu mantığım almıyor.
-
Bugun yada bu hafta aciklancak mi? Bi bilgi edinirseniz burayada yazarsaniz sevinirim
-
Arkadaslar biraz önce aradım.Telefondaki kisi bugün açıklanmaz hafta sonuna doğru olabilir, cumadan önce açıklanmaz dedi.
-
@gusso bu nedir arkadaş ya. Niye demediniz mi hocam
-
@shady1 teldeki kişi biran önce kapatma isteğindeydi fırsat olmadı
-
Ya tıkır tıkır gidiyordu bu kurum niye böyle yaptılar acaba?
-
Teiaşçılar ümidi kestiniz mi
-
Valla ben kestim kardeşim. Merakım da kalmadı açıkçası
-
Aynen olursa da olur olmasa da olur bir yerden sonra bekleyişlerin çok bir anlamı kalmıyor.