TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
Millette yds mi yok anlamadim bu işi
-
Dün başvruların ikinci günüydü. Başvurumu yaptım. Kaçla kapatır sizce?
-
@bytheodoras iadeli taahhütlü posta ile mi göndersiniz belgeleri ?
-
Ankara’da yaşıyorum. Elden götürdüm.
-
Yds 60 şartı var, aynı zamanda p48 çoğu kişinin yüklendiği bir puan türü olduğu için yüksek kapatacağını düşünüyorum.
-
@bytheodoras sgk'ya yakın mı hocam? yoksa enerji bakanlığının solundaki caddeden mi gidiliyor?
-
@bytheodoras tam yeri nerede hocam
-
-
@nfs aynen
-
@bytheodoras teşekkürler
-
Okul onayli ve e devlet ciktisi diplomayi kabul etmiyo kurum. Boşuna göndermeyin arkadaslar. Ya noter ya teiaş onayi isteniyor .
-
ben az önce aradım kurumu. Üniversiteden alınan 'aslı gibidir' kabul ediliyor. Boşuna notere para vermeyin.
-
başvuru formunu el yazısı ile dolduracağız değil mi?
-
@dellafeu evet
-
Elden teslim ettim 88. Sıradaydım. 200 kişi dolmayabilir. Hazine listesi boş kalmıştı
-
Umarım Gıda, Tarım gibi yapmaz da hevesimiz kursağımızda kalmaz. @genclerbirlikli
-
@genclerbirlikli toplam 88 kisi mi basvurmus yani hocam ,postadakiler hariç olmasin? Bi de sen sayiyi ogrenmek icin özellikle mi son gün gidiyosun basvuruya
-
60yds bu kadar etkiliyo mu demek ya başvuruyu vay arkadaş . Demek ki millet 4 ana dersi iyi calismis ama ingilizce yok
-
@shady1 liste uzattılar orda 88 dim hocam sormadım kaç kişi başvurdu diye son güne bırakma sebebim de sınavlar/mülakatlar anca bitti de fırsat buldum
-
@officialsecret hocam o zaten rezalet. Onun gibi olmaz bence.