TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
@genclerbirlikli sayi az olunca sinav heycanini kaybediyo
-
@shady1 Kardeşim daha iyi direk alirlar seni
-
@shady1 10 iyi hocam yine ya rakip de az
-
@dikey bugun ogleden sonra elden teslim ettim dostum. 85ti sıra. En fazla 100 olur hadi 120 olsun 200 kisi girecek sinava; gelmeme ihtimali cok dusuk yani. Oradaki hanimefendi calismaya baslayin dedi bana
-
Burası A.Ş. , güvenlik soruşturması var mı burada, ilanda da gvs ile ilgili bir şey yazmıyor. Kurum kendisi yapacak gibi görünüyor buradan, var mı bilgisi olan?
-
@brzezinski, içinde söyledi: TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
@shady1 Kardeşim daha iyi direk alirlar seni
Dostum %50 %60 şansim olan mülakatlari kaybettim. Bakma sen ben oyle egleniyorum sinavlarla yoksa umudum yok
-
@pow3rtech Aş olsa da olmasa da farketmiyor yapiliyor tasimacilik aş de olduğu gibi önce kurum sorusturmasi mülakat sonrasi ,mülakat sonuçlarindan sonra gvs standart prosedurler ayni her yerde
-
@brzezinski Tarım kredide de böyleydi ilan. Form istenmedi. Kısa sürede alım sonuçlandı, burada da form istenirse süreç uzar, istenmezse oradaki gibi kısa sürede biter sanırım.
-
@pow3rtech tarim kredide is hukukuna tabi diye aldi diye hatirliyorum ama demek ki sadece kurum sorusturmasi yeterli görülmüş aynen bu da o zaman kisa sürede aciklanir
-
@shady1 biri olacak inşallah kardeşim sonunda
-
@dellafeu cok teşekkür ederim kardeşim
-
@genclerbirlikli Insallah hocam pazartesi start veriyorum. Cok teşekkür ederim
-
@dikey başla hocam vakit kaybetme, kolay gelsin
-
@genclerbirlikli pazar kamu duzeninin sinavi var hocam konular spesifik. Kpss formatina donuyorum teiasla
-
@dikey inş kamu düzeni de güzel gecer hocam, anayasa ve idare kaçmaz teiaşta
-
@genclerbirlikli idare hukuku yazmıyor ilanda. Yine de sorarlar mı?
-
@irmak yazmıyorsa sormazlar hocam ben detaylı bakmadım yanlış yazmışım o zaman
-
@genclerbirlikli est hocam:) olabilir belki ilan dışı sürpriz olabilir ondan merak ettim ben de az önce incelemiştim ilanı
-
@irmak bi icra iflastan eminim, o da nefret ettiğim için
-
@genclerbirlikli direk bilgi kardesim icra iflas cok ezber ben de sevmiyorum