Sonuçlanan alımlar ve sayıları
-
Kamu Gözetimi Kurumu 15
Merkez Bankası 77
Tarım Kredi Kooperatifleri 10
Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı 300
KOSGEB, 40
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 4
Beylikdüzü Belediyesi 3
ÇAYKUR 4
DHMİ, 10
Çalışma Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı 80
Ekonomi Bakanlığı, 30
Türk Eximbank Uzman Yardımcılığı
Türk Eximbank Müfettiş Yardımcılığı 2
Avrupa Birliği Bakanlığı uzman yardımcısı 12
Akdeniz İhracatçı Birlikleri 2
Kredi Yurtlar Kurumu 25
Sanayi ve Teknoloji uzman yardımcısı 20
Gençlik ve Spor Bakanlığı denetçi 15
Dışişleri Bakanlığı aday konsolosluk 20
TCDD 5
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı uzman 50
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü 15
EPDK 33
Çevre Bakanlığı 20
Uludağ İhracatçı Birlikleri 5
BDDK 69
Kamu İhale 10
Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. 9
Merkez Bankası 12
Savunma Sanayii Müsteşarlığı 3
vmy 183
aile bakanlığı denetçi yardımcısı 7
spk 25
epdk 9
botş 24
rtük 55
Rekabet Kurumu, 28
bu sene puanları ile bu ilanlar açıldı ne sayıda alındı net bilmiyorum ama sonlardakiler netleşenler. bir de 2000 kişi guy oldu bunların da hepsi sınava girdi bunu da hesaba katıp yorum yapabilirsiniz. şuan 300 kişi sgk denetmenliği ve 100 kişi de kaymakamlık bekleniyor haftaya kalmaz inşallah onlar da açıklanır.
-
Dostlar Rtük'te İİBF'yi ilgilendiren ilan sayısı 20 kişiydi.
-
Dostlar paylasimlardaki sayilarda elbet bazi eksik yanlislar olacaktir birbirimizi tamamlayarak guncelleme halinde bu basligi devam ettirelim insallah
-
Kalkınma Ajanslarıni da saymak lazim
-
Kalkınma ajanslarınida saymak lazım yaklaşık bi 50 kişi alım olmustur
-
@jamiryoo Bence kalkınma ajanslarını saymayın zira hem sözleşmeli olduğu için hem de askerliği tecil etmediği için oraya girenlerin önemli bir kısmının eğer yaş sınırına takılmıyorsa yeniden kpss a grubuna hazırlandığı bir gerçek... Ayrıca kalkınma ajanslarına girenler içerisinde a grubuna hazırlanmayan ya da hazırlandığı halde iyi puan alamayanlar da mevcut. Yani çok fazla rakip elenmediği oraya girenleri önümüzden çekilmiştir şeklinde görmemek lazım...
-
@odtüsbky ama kalkınma ajansları ciddi maaş veriyor girenler kamuda başka kurum ister mi bilmiyorum.
-
@antonelli vmy 2016’nin puaniyla alindi bu sene degil
-
@noyanna hocam yine de 2017 ye girip yüksek puan almışlardır
-
@antonelli 2000 e yakın kişi var o zaman guy olanlar hariç
-
@antonelli Ayrica, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi İİBF icin 15 kisi ve P3 puaniyla ilan vermisti. Bunlari da goz onunde bulundurmamiz lazim.
-
Bu başlığı güncelleyebilir miyiz üstadlar? şöyle tablo düzenleme gibi bi şansınız var mı acaba çok mu zorlar @Antimülakat @paretowilfredo
Sadece mülakat sonucu açıklanan ilanları yazsanız ve kabataslak bi sayı çıkartsak ortaya sıralama tahmini açısından çok iyi olur. -
@rybczynski2 dostum az daha beklemek istiyorum acikcasi bir ay icinde falan hepsini derleyecegim tum detaylari ile. Taban puan sinav puani elde edebildiklerimizde sinav puani gibi istatistikler ile kpss oncesi rehber olacak bir tablolastirma yapacagim.
-
YAKLAŞIK 1800 CİVARI OLUO 300 DE BOŞ KALSA 1500 KİŞİ MUHTEMELEN 2017 KPSS PUANIYLA ATANDI (GUY HARİÇ) BUDA DEMEK OLUYORKİ SIRALAMASI 3000 OLAN KİŞİNİN SUANKİ SIRALAMASI 1500 DOLAYLARINDA YER ALMAKTADIR
-
@colin-clark b kadro ve açıktan atamalar ile atanıp tası tarağı toplayıp gidende vardır. Min. 500 daha ilerletebilirsin.
-
@antimülakat bu durumuda bundan sonraki ilanlarda sınav yüzü görebilcez umarım kovaladığımız istatistik tutar
-
@colin-clark bi ilan gelse hayırlısıyla kpss gelmeden
-
Jandarmanın memur alımı da sonuçlandı ama tamsayısını bilemiyorum.
-
Tcdd taşımacılık 9, tcdd 5 müfettiş yardımcısı var