Deneme seti önerisi.
-
Arkadaşlar, 2 hafta içerisinde kpss konularını kendi adıma tamamlamış olacağım. Kpss’ye kadar da deneme çözerek ilerlemeyi düşünüyorum. Daha önce çözüp, memnun kaldığınız deneme setlerinin yayınlarını paylaşırsanız çok sevinirim. Alan, gk/gy bütün önerilere açığım.
-
@officialsecret Hocam geçen sene çok beğenerek çözdüğüm "PEGEM ve UZMAN KARİYER" i tavsiye ederim. Neden diye kısaca açıklayayım; içlerinde abuk sabuk sorular yok, soruların cevapları -özellikle pegemde- mantıklı ve tatmin edici şekilde açıklanmış, genel bir tekrar havasında bütün dersleri taramak ve hatırlamak için ideal.
-
Bende ilave birşey sormak istiyorum mesela şuan bi yayının denemesini aldım daha sonra aynı siparişten yine verdiğimde aynı sorular dan oluşan denememi gelir yoksa o yayının farklı sorulardan oluşan başka deneme setimi gelir.
-
Hangisi güzel bilmiyorum ama ben ters istikamette bir şey söyleyeyim.Muratı tavsiye etmem içindeki bazı zor ve saçma sorularla moralini bozabilir
-
@hamzaömerhalid Hocam denemeleri yılda bir kez çıkarıyorlar genellikle o yüzden aynı yıl içerisinde yeni baskı çıkmadığı müddetçe aynı denemeler elinize geçer
-
@e-m-z gk gy de bende uzman kariyeri tavsiye ediyorum. Icerisindeki sorular oldukca kaliteli. Gereksiz zor sorularla kaliteli deneme imaji vermek yerine sinavin zorluk derecesiyle esit tutmaya özen göstermisler.
-
gk gy için uzman kariyer, alan için monopol. Özellikle alan için sınava en yakın formatta kaliteli sorular bence monopolde.
-
Savaş'ın denemesini tavsiye etmem. Soru kalitesi olarak kötü değil fakat baskı hataları, cevap anahtarındaki hatalar çileden çıkartıcı boyuttaydı geçen sene.
-
@e-m-z saydım 2018 52 veya 57 deneme var. 2 aylık yani. İyi az değilmiş ben daha önce bakıyordum azdı yeni çıktı herhalde. Tabi ders ders denemeler de var ayrıca.
-
@mustafa-kader bende dersanesinde gittim. Dünyanın en saçma denemeleri kimisi acayip zor kimisi acayip saçma. Kendi hocaları bile diyordu. Ama yine de faydası görülür kimsenin kısmetine nasibine engel olmayalım sonra
-
@dellafeu savas almistim daha yeni:( üzdü:(
-
@1umut bu senenin yeni baskısıysa farklı olabilir hocam; ben gecen seneden bahsettim
-
Murat yayınlarının denemesi iyidir ama şunu söyleyeyim;kpss de konular bitmez hep tekrar etmek lazım.O kadar hazımsamak lazım ki soru çözdüğünde ilgili kitabın görüntüsü kafanda canlanmalı.
-
haklısınız hocam da test kitaplarını ikişer defa döndüm, artık aynı soruları görmektense çeşitlensin diye denemeye başlayayım diyorum. @asımın-nesli
-
Benim hocam yayinlarinin gk gy de her ders icin ayri ayri olan deneme kitaplarini alan-cözen oldu mu? Memnunlar mi, onerirler mi
-
@1umut ben göz atmıştım çözmedim, deneme çözmek son döneme kadar faydalı değil gibi geliyor.
-
Arkadaslar ben alandan baskent kariyer ve savas yayinlari cozdum cok memnun kaldim tavsiye ederim ozellikle baskent kariyer cok guzeldi. Simdi de bi hocamin tavsiyesi uzerine alandan monopolu alacagim. Monopolun maliyesini cozdum ilk basta zor gibi geldi ama fazlaca tekrar yapinca maliyeden ve monopolude cozunce maliye tamam dedim. Tavsiye ederim.
-
@hgrotius gk gy için deneme hızlandırır aslinda, taze tutar bilgileri. ama alandan vakit ayirip cözmek zor geliyor:( benim hocamin matematigini aldim, bakalim ne zamana bitirebilecegim:/
-
@elif-atılgan hocam baskent kariyerin denemelerini nerden temin ettiniz?
Monopolü ben de aldim daha baslamadim cozmeye ama zor gibi geldi bana:) ilerleyen dönemlere birakacagim sanirim onu cözmeyi.
Yükselis kariyerin tekli alan deneme kitaplari da guzel, tekrar niyetinde oluyor. Onu da ben tavsiye etmis olayim:) -
@1umut hocam gecen sene gittigim dersanede cozdum baskent kariyeri. Ankara'dan getirtmislerdi. Bi kac yayinevine bakin bulabilirsiniz tahminime göre. Kitapsec ve maksimum kitap var bunlarda bulabilirsiniz. Gecen siparis verirken denk gelmistim