Pazar Günü ( Keyfi, Kahvaltısı, Dizileri, Lig Maçları, Hava Durumu, Yapılacaklar, Tatil, İş vs) Hakkında Konuşalım
-
Haftanın son ve herkes için keyifli günü pazara geldik. Pazar günü bir ritüel günü sanırım. Öğlene kadar yat, öğlen kalk yatakta miskinlik yap, kahvaltı için özel bir hazırlık içine gir, muazzam bir kahvaltı yap ve sonra ister evde ister dışarıda etkinlik yap, etkinliklere katıl. Pazar gelmiş hoş gelmiş .
-
Benim için pek tatil sayılmaz haftasonları ekstra garsonluk günleri. O geniş kahvaltı keyiflerinde servis yapanım ben
-
@azsakallıdede allah kolaylik versin hocam
-
Sabah 7 de uyanıp kütüphaneye gidip ders başına oturmak ne kadar keyifse bende ki de o kadar keyif
-
@Phoenix eyvallah hocam
-
@genclerbirlikli Gerçekten üzüldüm adına, hayatın böyle yanları da var maalesef. Bu çalışmalar karşılığını bulunca sen de pazarları keyif çatacaksın ama üstadım .
-
@azsakallıdede Kolay gelsin, pazarların bu toplumda keyifli olup olmadığını bir daha gözden geçireyim ben .
-
Sakaryamın maci var!
Ama ben tr ekonomisi calisiyorum -
https://www.youtube.com/watch?v=JSXAB4vlACU
Güne bunla başladım keyfim yerinde çok şükür
-
Pazar günü sevdiğimiz bir gündü, insanlar iyi hissederlerdi, güzel giyinmeyi bilirlerdi; mesela ben bilmem. Çok gülerlerdi; ben gülmem. Sokakta eğlenmeye çıkıp eve, derslere, işlere sırtlarını dönerlerdi; ben dönmem. Sinemada filmler izleyip onlarla veya dışarıdaki durumlarla dalga geçerlerdi; ben geçmem. Pazar günü sevdiğimiz bir gündü ama insanlar bir tuhaf davranırlardı, ne yaparlarsa yapsınlar eğlence hayatlarında kalırdı; benim kalmaz. Biz de eğlence ortak yaşanır, herkes ortak eğlenir. Pazar günleri insanlar tatil yapardı, ben tatilimi yapamam. İnsanlar kafelerde fiyakalı ama biraz da yamuk otururlardı; ben arkamı işe güce verince şöyle yaslanırım bi geriye... Tatil sende kalsın kardeş arkamda durma yeter.
-
@davetsiz54 Çalışma demeyeceğim ama keyif aldığın şeyleri de kaçırma hocam .
-
https://www.youtube.com/watch?v=v-Vy5u7nzq0
Flört grubunun güzel abileriyle devam ediyoruz. Klipteki ablaya birkaç kez aşık olmuştum.
-
@Phoenix Güzel bir müzik repertuarınız var efendim. Bu güzel müzikleri nereden buluyorsunuz, bize kaynak gösterir misiniz? .
-
@Destan Aramakla bulunmaz fakat bulanlar hep arayanlardır.
Estafurullah hocam eskiden çok dolaşırdım kurcalardım şarkıları. Eskilerden yemeye devam ediyoruz.
-
@Destan Pazar Günü ( Keyfi, Kahvaltısı, Dizileri, Lig Maçları, Hava Durumu, Yapılacaklar, Tatil, İş vs) Hakkında Konuşalım içinde söyledi:
@davetsiz54 Çalışma demeyeceğim ama keyif aldığın şeyleri de kaçırma hocam .
Baskanim 13.30 da ekran basindayim insallah
-
kaptan-ı deryam bugun var mi sefer? @Phoenix
-
@Phoenix Pazar Günü ( Keyfi, Kahvaltısı, Dizileri, Lig Maçları, Hava Durumu, Yapılacaklar, Tatil, İş vs) Hakkında Konuşalım içinde söyledi:
@Destan Aramakla bulunmaz fakat bulanlar hep arayanlardır.
Estafurullah hocam eskiden çok dolaşırdım kurcalardım şarkıları. Eskilerden yemeye devam ediyoruz.
Ya hocam ben de aramak bulmak rastgele bilinmeyenleri kesfetmek icin şu lanet midir nedir cözemedigim video kanalina giriyorum ama her seferinde baska baska seyler izleyip cikiyorum asil aradigim seyi unutarak arif in manchester a attigi gol kehaneti dogruymuş anlayacaginiz..
-
@Şişman Salı gününe bırakalım mı güzel abicim? Bugün Galatasaray-Fenerbahçe derbisi var kimseyi keyfinden etmeyelim.
-
@MuzafferKomutan KOMUTANIM EMRET KOMUTANIM RACONU KESTİN KOMUTANIM
-
@davetsiz54 Hocam o işin içinden çıkılamıyor gerçekten