La casa de papel
-
Bitirmese de insan dayanamıyor gelip buraları, videonun altındaki yorumları okuyor. E spoiler de böylece kaçınılmaz oluyor malesef ben de izlemeden önce yorumlari okuyup sevmediğim karakterlerin akıbetiyle ilgili güzel şeyler okumak istiyordum.
-
@taromisaki9, içinde söyledi: La casa de papel
@aslan-reyiz oysa 3 bölümüm kalmıştı 🤮️
Peş peşe izleyin :))
-
@busus, içinde söyledi: La casa de papel
@aslan-reyiz naptın hocam spoiler mı verdin ??
Çok etkiledi beni berlin :)) dayanamadım onu anmak istedim biraz vefa biraz spoiler
-
Daha ilk gördüğüm andan itibaren berlinin özel karakter olduğunu biliyordum kanımda ısınmıştı dizi genel itibariyle güzel ama senaryolar çok tahmin edilebilir yani kendim için konuşayım şu olacak dediğim ne varsa oldu :))
-
@grimmjow bende de tam tersi. Başka başka şeyler düşündüm. Yani tahminlerim bazıları çıktı. Genel de yanıldım. Sanırım sürekli dizi film izlemekle ilgili olabilir, bu benim bu tarz ilk izlediğim diziydi.
-
@falanfilan eheh doğru olabilir 2014 den beri sürekli güzel dizileri takip ediyorum ondan galiba artık tahmin edebildim.Baya alışmıştım karakterlere keşke bu kadar kısa sürmeseydi Berlin karakterinin başka dizileri var mı bakayım adam çok büyük oyuncu ya
-
@grimmjow hocam o dizilerin en iyilerinin bir listesi var mı, atabilir misiniz rica etsem (breaking bad dışında başka neler begeniliyor öğrenmek isterim, vampirli veya korku turundeki diziler hariç)
Berlin ı ben de sevdim ama şimdi saçma davranışları da vardı, özellikle kadınlara karşı. Spoiler vermemek adına ayrıntı yazmayayim ben rahatsızlık duydum ama Türkiye seni çok seviyorum dediği videosunu çekmişler üstüme alındım valla, yani bir sempati duyuyorum ister istemez, adam karizmatik -
@falanfilan o videoyu bilmiyordum sen deyince baktım boşa kanım kaynamıyormuş :)) Valla öyle bi site bilmiyorum bende sağdan soldan ekşi sözlükten falan duyup izlediğim çoğunu fakat eğer hiç dizi izlemediysen sana izlediklerimden favorilerimi söyleyebilirim sende arattırıp hoşuna gidenlere bakabilirsin Game of Thrones - Da Vinci's Demons - Mindhunter - True Detective - Fargo - Narcos - Black Mirror - Oz - Dexter - Spartacus - Sons Of Anarchy - Vikings - Person of Interest - Banshee- Fringe - Misfits - Black Sails - Marco Polo - Criminal Minds - Merlin
bunlardan hangisi derken game of thrones vikings ve da vinci's demons a öncelik vermeni öneririm
-
@grimmjow hocam çok çok teşekkür ederim ekran yakalamasi yaptım. İlk sıramaya westworld diye bi diziyi almıştım, belki viking ıle değiştiririm.
GoT u midem kaldırmadı hocam, o dizinin teknolojinin daha ortada olmadığı atmosferi harika kaliteli bir yapım olduğunu biliyorum ama biraz zaman tanıyorum kendime, ilerde izleyecegim. -
@falanfilan Rica ederim bence giriş sahnesi olarak iddialı olmuş evet ama sırf o sahne için izlemezsen pişman olursun bence benim tavsiyem o sahneleri geçmek istersen geçip diziyi izlemen :)Bu arada west world de güzel izleyebilirsin
-
@grimmjow evet zamanı var hocam onun kesin izlerim çünkü o yarattıkları atmosferi fazlasıyla seviyorum, şimdi kalsin izleyip sizler gibi yeni sezonu heyecanla beklemek istemem,çok sabırsız olabiliyorum
-
Dizide kullanılan dali maskeleri toplum tarafından konulan kuralları reddeden anlayışı temsil ediyor yahut bana öyle geldi. İlgnç mesajlar verilmek istenmiş.
-
Tokyo ablaya gıcık olan bir tek ben miyim? Herkes yaşasın tokyo ölsün diye diziye devam ediyordum ama burdan ölmediğini öğrendim, Berlin için devam edip etmemek arasında kaldım şu an:)
-
@aliveli saedece bunlar değil, kıyafetleri rengi, ekibi yönlendirenin bilim insanı olması, kişilerin adlarının şehirlerden seçilmesi hemen hemen her bir seçim bilinçli ve zekice yapılmış.
-
@burcuburcu Tokyo güzel bir kadın değil. Seksi olması ayrı bir şey.
Ama en çok nefret edilen karakter olması da ayrı bir gerçek. -
SPOİLER
maske değiştirdikleri sahne ve profesörün meczupa dönüştüğü sahneyi çok beğendim
SPOİLER
senaristleri tebrik ediyorum on numara iş çıkarmışlar gerçekten. -
şusn 1.sezon 5.bölümüne geçtiğim ,ilk bölümü ard arda her sn heyecanla ve çok zekice olduğunu düşünerek izlettiren ,narcos sonraki en iyi diyebileceğim dizilerden biri oldu benim için
-
@kendinehakime narcos da benim sinir olduğum tek nokta aşırı taraflı olmasıydı.
-
@aliveli umarım bu dizi bu heyecanla kendini bozmadan ,sığlaşıp ,sıradanlaşmadan devam eder .
-
En etkilendiğim sahne Berlin'in sahnesiydi. Çünkü Berlin kraldır kral.