Arkadaşlar ders programı konusunda yardıma ihtiyacım var.Hoca yardımıyla oluşturulmuş ders programı önerecek olan var mı KPSS A + KPSS B ikisi birlikte olacak şekilde ?
-
-
@walterbishop geçen sene kpss'ye girdiniz mi?
-
Evet.Her derse çalışmaya özen gösteriyorum ama çok düzenli olmadığımı hissediyorum.Düzenli bir programa ihtiyacım var sanırım.
-
@walterbishop o zaman fark etmişsinizdir, tarih hariç konu çalışılacak bir durum yok gk gy kısmında soru çözün yeter. Alan kısmını daha iyi bilen biri yazsın ben çok iyi yapamadım.
-
@burcuburcu Anladım teşekkür ederim.Başarılar.
-
@walterbishop size de başarılar
-
Merhabalar arkadaşlar.
Özel sebeplerimle birlikte yarından itibaren a + gygk başlıyorum.
Maliye, kamu hukukundan azda olsa temelim var.
Gerçekten yarından itibaren yeter mi?
Çok çaresizim, nasıl yol izlemem gerektiğinide bilmiyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. -
@eliföz bir işte falan çalışmıyorsanız yeter bence sınava daha 120 günden fazla zaman var.
-
@eliföz iktisat özel hukuk muhasebe bu derslerde hiç temeliniz yok mu
-
Hocam muhasebede eh eh işte, ceza ticarette eh. İşte çalışmıyorum
-
@eliföz 150 ye yakın gün var gygk fazla bakmadan sadece a grubuna yönelirsen zaman yeter ancak yinede gygk 70 puanın altına düşmemeli ben geçen sene 5 ay çalıştım temel sıfırdı alandan 84 net yaptım 79 puan aldım yani senin Temelinde var biraz hayli hayli yaparsın
-
@walrass06 gygk 63 puandı ondan alan puanı düşük geldi o yüzden orayı da yüksek tutmak gerek
-
Arkadaşlar genel kültür genel yetenek için ramaz yetgin hocanın videolarını açın izleyin iki tur izleyince kafanızda baya kalıyo hem sıkıcı da değil ayrıca ücretsiz başka konu çalışmaya gerek yok bence.
-
Hocam çok teşekkür ediyorum hepinize. Yarın başlıyorum inşallah hayırlısı olur.. Program, önerileriniz olursada bekliyorum
-
Yeni başlayan altyapısı olmayanlar için a grubu yerine b grubundan 85 üstü almayı hedef koymalarını öneriyorum. Guy'un bile ne zaman geliğ gelmeyeceği şu dönemde alandan 75-84 arası almak mı? Yoksa kpssp3'ten 85 ve üstü almak mı? Sorusunun cevabı kesinlikle p3'ten 85 ve üstü almak. Bir işin olması her şeyden önemli. Kısa vadede b grubundan da olsa atanıp, uzun vadeli planları ertelemekte fayda görüyorum.
-
@antimülakat hocam düz memurluk için kaç p3 puanı yeter?
-
@veblenist bölüme göre değişmektedir. Ama İİBF için 85 ve üstü bir yerlere sokar.
-
@antimülakat aile ve sosyal politikalar bakanlığı p3 le alım yapmayı tercih edip büyük bir sürpriz yaratmış yanında da yds istemişti.
antimülakatında dediği gibi p3 e de çalışmak lazım sağı solu belli olmuyor artık kurumların yanında da ydsniz varsa uzman olabilme imkanınız var
-
@antimülakat ben süreci bilmediğimden soruyorum. Ege bölgesi şehirlerinde de iibfden atanmak için 85 puan yetiyor mu? Bir de B grubunda mülakat var mı?
-
@veblenist hocam hangi bölümden mezun olduğunuz detaylı tablolar atayım size.