1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@duryy anasayfadan girdim hocam, direk 1000 dguy un sonunu getiremedim tıkladım hemen
-
@antimülakat karamsar olmayalım hocam öğretmenlere her yıl 40 bin kadro ayrılıyor inan şu 1000 sayısı bile yetersiz bizim için
-
@falanfilan Hakkınızı helal edin artık öyle olsun istemezdim
-
Başlık bile insanın kalp atışlarını hızlandırmaya yetiyor
-
@duryy anlık heyecan işte hocam inşallah provasını yapmisimdir sayenizde
-
@falanfilan inşallah hocam.
-
@falanfilan üstad toplam 31 grup başkanlığı var. 9 daire başkanı var.
94 duy olduğunu düşünürsek 9 daire başkanlığına bölünce daire başına 10 dgu düşüyor. Yani demek istediğim yeni birim dahi kurulsa diğer başkanlıklara göre sayısı düşük olur.
Duy gelirse 20 kişiyi geçmez. Bence! -
@qesnay yeni birimi hesaba katarak hesaplama yaptıysanız tahminimiz doğrudur hocam ben de 1000 beklemiyorum valla gelirse büyük şok etkisi yaratır ama gelmez bence de
-
Zamanında 5000 vmy alınmaz deniliyordu çatır çatır almışlardı neden bu yıl 1000 kişilik alım olmasın, kanun tasarısındaki 1000 dguy 1000 vmy alımı maddeleri meclisten geçer
-
inşallah geçer yazacaktım
-
@antimülakat ama 1000 dguy alımı nasıl olur peki? Beklediğiniz diğer pozisyonlar hangisi. .Aslında duy alımı hazırlığı varmış ama sizce olablir mi?
-
@antimülakat hocam 50-100 dguy alacaklardı o zaman diye 9. dereceden dguy kadrosu ihdas edildi ? eğer başka unvanlarda alım yapacak olsaydı o kadronun ihdasını yapardı hatta ihdas yapmasına gerek bile yoktu ama bariz bağırıyor 9.dereceden 1000 kişi alınacak ama bu yıl ama 3 yıl içinde toplam.
-
9.dereceden 1000 kadro ihdasinin anlami banada bianda yuklu alimi cagristiriyor baska mantikli bir aciklama bulamiyorum..eger 20 30 kisi alcak olsalar kanun tasarisina eklemelerine bile ihtiyaclari yoktuki yarin ciksa 20 tane ilana cikar zaten o zaman ne diye 1000 dguy yazio tasarida
-
Dguy mu ? Alırım bir dal
-
@guyan-gelmiş hayir hepsi 2018 ihdasiymis.sarkmaz dedi arkadas
-
kdv kanun tasarısını haftaya ertelenmiş umarım alım sayısını düşürmezler...
-
@hedefsgk inşAllah bunun sebebi sendika değildir.
-
@hedefsgk, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
kdv kanun tasarısını haftaya ertelenmiş umarım alım sayısını düşürmezler...
İnşaAllah değildir hocam.
-
“Komisyon yetkililerinden edinilen bilgiye göre, tasarının görüşmelerine 13 Mart Salı günü başlanacak. Yetkililer, erteleme nedeninin aynı anda TBMM Genel Kurulu'nda torba yasa tasarısının görüşülmesi olduğunu kaydetti.”
Haber sayfalarındaki paylaşımlar bu yönde arkadaşlar.
-
İnşallah sayıda azaltmaya gitmezler