1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
Bildiğiniz üzere yeni yapılan kadro ihdasları hakkında hepimiz merak içindeyiz tarihi ve ne şekilde olacağı hakkında. Bu konuda da daha çok Guy alımı başlığı konusunda konuşuyoruz. DGUY ve VMY ihdaslarının Guy konusuyla ilgili olmadığı ve belli bir başlık altında forum birikimi sağlanması amacıyla ayrı bir başlık açma ihtiyacı duydum. Umarım böylesi daha yararlı olur ileriye dönük olarak ve inşallah çok geçmeden ilan başlığını da açmak nasip olur.Hayırlı günler, iyi çalışmalar.
-
Bu kadrk ihdaslariyla ilgili duyum verecek bir babayigit yok mu :))
-
Ben alımın çok geç olduğunu düşünmüyorum mayis ayı icerisinde sınavı olacak sekilde ilana çıkacaktır tahminimce
-
Ramazanin bir etkisi olur mu? Olursa 20 gune ilan gelmezse temmuzu gorebilir
-
@tysbyno-hi olmaz hocam etkisi KPSS bile ramazan ayında yapıldı
-
@tysbyno-hi bence olur hocam kpssyi ramazandan sonra aldılar bu sene ben ramazan ayı içerisinde sınav yapılmasını düşük görüyorum.
-
Ben alimin 3 ten fazla parcaya bolunecegini sanmiyorum oyle olsa 1000 verilmezdi sanki..hatta herkese uzak ihtimal gelsede tek celsede 1000 ihtimal dahilinde bence.. aslinda en onemli konulardan biride puan turu ve kac kati olacagi
-
Geldi zannettim ya, sayılı başlık olduğundan
-
Şuan kurumda toplam 94 devlet gelir uzmanı çalışmakta. Ve merkez kadro sayısı toplamda 496 kişi.
Yani 5 te bir dgu bulunmakta
Toplam 9 dgu yardımcısı mevcut.
Merkez kadro ihtiyacı 1859
Bunun 5 te biri 372 ederYani 1000 duy alımı mümkün değil..
-
@qesnay vdk 2011 yılında açıldığında bu durumdan daha az sayıda personelle başladı sonra alım şov yaptı.
-
@falanfilan Böyle algılanmamasi için özellikle ihdas yazdım hatta parantez içinde ilan değil de dedim ama
-
@guyan-gelmiş eğer kurumun kadro ihtiyacının çoğunlupu duy ise bin kişilik alım olur ama şuan kurumda çalışan kişi sayısı 496 ben kurumun bu kadar alımı aniden yapacağını düşünmüyorum.
-
@qesnay ben en az 500 diyorum bakalım nasip
-
@guyan-gelmiş inşallah daha fazla olur. issiz herkes iş sahibi olur.
-
@tysbyno-hi iki sene ince guy mulakatini ramazan sonrasinda yaptılar ozellikle. Tabi bu yazılı sınav etkisi olmayabilir de.
-
Daha önce kadro ihdas edip personel alımına cıkan hangi kurum ve kuruluşlar oldu acaba?Çünku önümüzzde iki yıldır 250 kisilik mali hizmetler kadrosu belirlenip hala ilan gelmedi
-
@zenginmemur her sene kopyala yapıştır yapıyorlar galiba
-
Hadi insallah diyelim o zaman
-
Ben 1000 dguy alınacağını düşünmüyorum. Maliye de farklı birimlerde alım bekliyorum. Bunun belki 50 ila 100 kişi arası dguy olur.
-
@qesnay hocam yeni kurulacak birim için maksimum alınabilecek personel sayısı gözüyle bakmamız gerekmiyor mu yani yine 1000 kişi almaz ama ayrı yeni kurulacak birimin reelde ihtiyaci ne kadar olur o belli değil