1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Kanun yasalaştı bakalım gelişmeler nasıl olacak ? Merakla bekliyoruz kadronun istihdamını . @paretowilfredo ustad bir bilginiz duyumunuz var midir sınav hakkında ?
-
@tyr61 ufak tefek bir seyle var dostum ancak haftaya net bilgi almaya calisacagim. O nedenle az daha sabir. Teyit etmeye ugrasiyorum.
-
@tyr61 kdv kanun tasarisi bugun gorusulecek daha yasalaşmadi bugun veya en gec yarin meclisden gecer diye dusunuyorum. Mart ayi bitmeden de insAllah rg de yayinlanir ondan sonra top bakanlikta...
-
Arkadaşlar kanun görüşülmesi sırasında verilen kadronun ne zaman alınacağını sordurmamız lazım. Meclis’te olan herhangi bir milletvekiline tweet atalım sorsun derim . Bakan direk yanıtlar öteki türlü çok bekleriz. Bakanlıktan Bilgi almak zor oluyor.
-
@safitürk69 hocam cok haklisiniz bir vekile bunu sordurabilirsek az cok tahmin edeiz ilani.Gecen yılda boyle olmustu Sayın Naci Agbala Corumda bi arkadaşımız sormustu
-
Daha kanun gorusulmeye baslanmadi. Bugun 14.00 da baslayacak gorusulmeye yarına sarkarsada cuma yasalasmis olur.
-
Gelir Uzmanlarından Devlet Gelir Uzmanına geçiş!
Söyle bisey var ama
-
@duryy hocam bu çılgınlık tam anlamakla beraber toplam 4500 kişiye kadro ihdas edilecek bunlar 1.2.3.4. Derece ve bize ihdas edilen 9. Derece 1000 kisi toplam 5500 tane devlet gelir uzmani mi olacak ya bizim ufkumuz dar ya da ben cok yanlış anladım
-
Merkez uzmanlığı kaldırıp merkez uzmani olan gelir uzmanlarini devlet gelir uzmani yapacaklar bu sayede merkez tasra muhabbetinden kurtaracaklar onlar yaptığı işler ve yerleri değişmeyecek sadece kadrosu değişecek benim anladığım bu radikal değişiklikler yapiyor maliye bakani
-
Bunun ne sakincasi var ki.
-
@duryy nasıl ya biz şimdi kısmet olur da DGUY olarak atanırsak dil için o kadar emek harcayacağız.meslekte 8 yılı olan Gelir uzmanları bunla hiç uğraşmadan direk Devlet Gelir Uzmanı öyle mi ??
-
Dostlar bana gelen bir bilgiyi size aktarayim. Ilgili evrak bir kanun metni degil.
Kurum içi alimi kovalayanlarin hazirladigi bir taslak. Bunu son dakika ekletmeye oldu bittiye getirmek icin sitelere odeme yaparak algiyi olusturmaya calisiyorlar. Boyle bir kadro ihdasi yok tamamen Kurum içinde fazlasini kapmaya calisanlarin oyunu. Siz de bu bilgiyi yayin ki amaclarina ulasmasinlar. Amaclari su an bunu vekiller araciligi ile Sn. Ağbal'a iletmek ve sitelere haber yaptirarak algiyi boyle bir sey vara evriltmek.
Yayin dostlar amaclari hasil olmasin. Bu kadrolar sizin hakkiniz.
-
@guyan-gelmiş aslinda bu demek oluyor ki. Guy un ankara kontenjanindan 1000 kisi dguy a aktarilmis oluyor. Bu sene guy la dguy ayni anda ilana cikarlar. Mesela 2000 guy gelecegine 1500 gelir artik.
-
@paretowilfredo ayrica genel kurulda kurum ici sinavida ekletmeye calisiyorlar vekiller araviligiyla. Komisyonsada da gecti bu konu.
-
@duymhuyguy aynen dostum. Su anda da bu evrakla kanun teklifi verdirmeye calisiyorlar. Algiyi da oldu seklinde yaratip koparcaklar bedava kadroyu. Izin verilmemesi lazim buna.
-
@paretowilfredo küçük bir haber yazısı yazabilir misiniz o şekilde paylaşalım tercihiniyap sitesi aracılığıyla
-
@bonus Akşam üstü ancak dostum
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz.
-
@paretowilfredo Üstad bu yalan haberle algı oluşturuluyor önümüz tıkanmaya çalışılıyor tasarıların hiç birinde dediğiniz gibi böyle bir şey yok. Biz bunu yalanlayan tweetler atabiliriz en azından şimdilik. İzninizle link veriyorum https:// twitter. com /kamupersonelii /status/976712168321187840 ben altına yazdım. Yalanlayan bir kaç twit duyarlı arkadaşlar atarsa sevinirim bu gibi haberlere
-
@rybczynski2 Ben yazdım herkes tepkisini göstersin lütfen arkadaşlar