1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Tasarı 184 oy ile kabul edildi. Bakan saygılarını sundu. Oturum bitti.
-
@friedman98 Karadeniz diyim cok fazla falso vermeyim
-
@falanfilan Keşke soru cevap olsaydı
-
@tyr61 anlaşıldı hocam
-
@rybczynski2 hocam daha netlestirdiklerini bile sanmıyorum nasıl alım yapacaklarını ama yarın kesin gundemdeysek, direk sorularımızı sorarız.
-
Arkadaşlar dguy alıminda yds şartı var mi?
-
@pump-priming girişte yokmuş hocam yeterlilikte varmış. Girişte olursa ben yokum inş değişiklik olmaz bu yeni kurum olduğu için ben kesin gözüyle bakmıyorum hiçbir şeye
-
Arkadaslar merkez uzmanlıklar da bağzi kadrolar İngilizce şartı ister ama bunlar arasında vmy dguy maliye uzmanlığı Goc uzmanlığı yoktur. Çoğunda kuruma girdikten sonraki yeterlilik zamanında 5 yıl içinde dil puanı 70 o isterler . Dguy icin müsterih olun.
-
vmy ve dguy u bölerek mi alırlar acaba? biz tarihin en şansız kurum sınavı bekleyen güruhu olarak toplu alımı hakediyoruz . bölmeden alıma da twitter da vs. uğraşsak bi şekilde
-
@toranj Yarın ki etkinlikte tamamının ilana çıkması için baskı yapmamız gerek.
-
@falanfilan yds istemiyor diyerek beni simdiden umutlandirdiniz hocam kpssden beri nihayet bir kapıyı aralayabildimm Allah hepimize hayırlı kapılar açar inşallah
-
@eomer ben annem den ve kendi hesabımdan yazmaya çalıştjm hep ve yarın da yazarım. yalnız hep aynı konuda ve ayrım yapmadan diretmemiz lazım
-
@pump-priming aynen hocam benim de ilk kurum sınavım olacak nasipse, bir tek halkbanka girdim mülakatta başarısız oldum. Hayırlisiyla gelsin bakalım bunda ne olacak
-
@falanfilan inşallah bu kadar bekledigimize değecek hocam
-
https://www.yenisafak.com/ekonomi/maliye-bakanligi-ve-gelir-idaresi-baskanligina-4-bin-kisi-alinacak-3191503 4bin derken bu haberi anlayan var mı guy mu
-
Arkadaşlar benim sıralama 6700 larda toplu alım bölünmezse şansım varmı
-
@rybczynski2 bu kanunda guy geçiyo muydu ya
-
@hickskaldor Hayır haber sitesi kadroları 2yle çarpmış resmen düzeltirler herhalde yanlış haber çünkü
-
Arkadaşlar ben takip edemedim ama whatsaptan bize söz verdi bakan olursa soracam diye bilmiyorm artık ne yaptı
-
@hickskaldor Ayni bilgi memurlar.nette de var şuan.
Kanunla, Maliye Bakanlığına 2 bin, Gelir İdaresi Başkanlığına ise 2 bin 30 kadro ihdas ediliyor. Bu şekilde yazılmış.
@paretowilfredo