1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@1umut evet hocam ben de duydum, bu doğru mu gerçekten... Kuruma düz memur artık alinmiyormus hatta bu yüzden.
-
Çok kazanılıyor ama yapılan iş için değil sadece. Yapılan iş+4 sene+kpss sınavı+çekilen çile+mülakat çilesi.... Hepsinim karşılığı o para, bir bilseler
-
@falanfilan doğru ve eksik. Bildigin kavga vardır. Onunda sucu yok aslında sistemi böyle yapanlar suçlu. Sen benle onu bir tutup ayni isi yaptırırsan haklı ama bende haklı okadar okudum a kadroya hazırlandım puan aldım Ankara’da sınava girdim mülakat geçtim geldim. B den girip uzmanlık haksizlik. Dairede ne imamlar ne güvenlikçiler uzman olup sana bana artistlik yapıyor. Guy işsizlik de iyidir ama uzun vadede sorunlu meslektir.
-
@toranj tabiki degiller hocam. Hem emek vermeyip hem de ayni maasi kazanmak istiyorlar. Ve arkadasim cok rahatsizdi surekli maasi konusmalarindan. Surekli nefret dolu gozlerle bakiyorlar diyordu. Oyle iste:(
-
Arzu Erdem vekil soru sormadi mı acaba??
Arkadaş bi daha ricada bulunur mu ?? -
@tyr61 hocam sizin puanıniz 90larda mi ve dguy için nasipse gireceksiniz o zaman
İstikrarli yüksek sayılı gelen tek kadro olunca guy için de beklemedeyiz biz
-
benim puanım 77 7000lerdeyim dguy falan zor sanırım sadece guy u bekleyeceğim
-
@1umut aman bakadursunlar arkadaşınıza söyleyin hiç umursamasın höpürdetetek çay içsin
-
@busus 10 katı çağrılırsa rahat gelir
-
Su kurum ici uzmanlik sacmaligi ilelebet kalksin yahu hatta bidaha gundeme bile gelmesin insallah... uzman olmak istiyosan yolu belli madem maasin statun artsin ozlugum dusuk diosan...oturdugu yerde bedavaya pirzola mangal bekliyo pasalarim
-
Sıralamam orta sıra gelecek sayı önemli benim icin. Siz yine de guyu boşlamayın basamak kullanın sınavlara ankara giderken aileye yük olmayın. Şükür öyle avantajımız var Allah buradaki tüm emek veren dostlara da nasip etsin. Guy sınavı da olacak kesin zaman belli değil. Kadro istedik biz daireye.
-
@toranj hahaha tamamdir, diyecegim:))
-
@busus ben de merak ediyorum nasil olacak onceki alimlarda 80 baraji konulmus bu sene puan siralama dengesi biraz bozuldu insallah 80 baraji olmaz
-
@tyr61 Kadro için talep toplandığını ben de duymuştum inşallah kpss öncesi gelir üstad
-
Vergi dairesine guy olarak girecek olursanız eski memurları özellikle vkhide kalanları maaş konusunda alttan almayın sizden sadece bir miktar az alıyor olacaklar ama güzel de evleri olmuş olacak onların, sonra hiç fena olmayan orta halli binek otomobilleri eğer ki ikinci bir evi de varsa ordan kira geliri.. Ohh ne güzel memleket be ;D
-
@tyr61 hangi il sizin hocam
-
@rul0kat çünkü o zamanlar alımlar 50 ila 100 arası değişiyordu sayıya bağlı olarak bazen 20 katı bazen 10 katı yazılı sınava başvurabiliyordu
-
-
Arkadaşlar yarın akşam imtiyazli tag ile sadece
1000 DGUY
2000 GUY
1000 Vmy için twit atalım. Sadece bu 3 kadronun gelme ihtimali yüksek görünüyor kpss öncesi. -
@rootofallevil haklisiniz alim sayisi cok azdi. Ama yine 79 kusur puanla endiselenmiyor degilim insallah herkesin gonlune gore olur