1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@zenginmemur vdk nin is yukunu artiracak hususlarin hepsi tasaridan cikarilmis carsamba gunu md 8 de değişmiş. 12 ay icinde indirilemeyen kdv iade olunur hukmude kaldrilmis. Bu durumda vdk ya kdv iade inceleme grup baskanliklari kurulmasida sacma olucaktir. Vmy kadro ihdasi sembolik kalabilir .Vdk buyuk ihtimal alim yapmaz yaparsa bence surpriz olur benim icin. Dguy un bunlarla alakasi yok zaten. Dguy 1 veya 2 alimla alir gibi.
-
@aslan1453 bn incelemedim eger yazdiklariniz gibiyse vmy standart 300 seklinde alım yapar.Dguy risk merkezinde dusunuldugu icin orasi yine surpriz olabilir.Tam tersinide düsünmek lazım
-
Can mavi ve pareto ustadlarimizdan gelebilecek bir alimin sayisi ve tarihi konusunda cok net bir bilgi yoksada tahminlerini alabilirmiyiz
Ustadlarimizin tahmin ve ongoruleride bizim icin kiymetlidir zira cogu kez hakli cikmislardir
-
@aslan1453 hocam bunu bende gördüm vmy ihdas edilmesinin bir anlamı kalmamış gibi bu maddelerin iptal edilmesiyle kadro inşallah sembolik olarak kalmaz
-
Yeni kurulan risk analizi birimine görevlendirilecekler diye söylüyor müfettiş arkadasım. Vmy ve dguy alımı orasını ilgilendiriyor diyor. Mantıklı
-
@tyr61 hocam arkadasiniz vmy falan mi?1000 vmy gelir mi biraz sorsaniz
-
@zenginmemur bilgi almaya çalışıyorum bende ama bana tek alım olayacak gibi geliyor. Çünkü bakan 2 bin kişilik yeni yer yaptık diyerek sürekli 2bin kişiyi tekrarlıyor. Bilgi alabilirsem paylaşırım burdan
-
vmy ve dguy risk analiz birimi için Kdv iade grup başkanlığı vdk bünyesinde olacağından zaten orda pek açık oluşmazdı. Bilgileri müfettiş arkadaşım verdi Doğruluğu nedir zaman gösterecek.
-
300 kişilik dguy konuşuluyor yani kısım kısım alım yapılacağını söyleyenler var. Ve bu alınanların yeni kurulan risk merkezine alınacağını düşünürsek ihtiyaç olacak. neden az az alınsın ki ?
-
@tyr61 risk analiz merkezi ile vmy lerin hiç bir alakasi yok.
-
Hiçbir gelişme var mi üstad @paretowilfredo ? Sınavın ne olacağına dair
-
@tyr61 net bilgi yok dostum. Muğlak olanlariysa netlestirmeye calisiyorum.
-
Söylendiği gibi bir ilan açılması durumunda kaçıncı sıralamaya kadar düşer bir fikri olan var mı? 11 12 binleri görür mü?
-
@paretowilfredo eyvallah üstad olumlu haberlerinizi bekliyorum. Hayırlı çalışmalar
-
Arkadaşlar şu Anadolu ajansının 4000 küsür kadro olayı ne oldu sayı netleştimi yoksa kanundaki gibi 2000 mi ?
-
1000 dguy iyice isleri zora soktu.Bnim fikrim personel dairwsi bu kadar yüklü alıma sıcak bakmıyo
-
Kanun resmi gazetede yayimlandi bugun
Son olarak ne durumdayiz duyumu olan varmi dostlar alim ne zaman olur
-
Onaylandi bakalim Sayın Bakan hızlı bir sekilde alacagiz dedi ne kadar hizli olacak
-
Artık sıra bakan beyde. Gelmesi yakındır, inşallah iyide bir rakamla gelir.
-
13 nisana kadar büyük beklenti içerisindeyim. Neden? Hatunla iddaaya girdim