1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Bölünmeden 1000'i alırlarsa 10 katı cidden olur mu onu da düşünmek lazım. 5 katı da olsa puanımdan dolayı girebiliyorum ben ama gönül isterki hem 1000 hem de 10 katı olsun herkes nasiplensin. İnşallah parçalanmadan gelir ve tatmin edici sayı sınava girer. Burası süprizler ülkesi. 1000 kişi diyip 5 katı ya da 4 katı da dese şaşırmam. Çalışmayı elden bırakmayalım da.
-
Herkes fikirlerini rahatca söylüyor zaten burda herhangi bir problem yok. Bölünmesini istemeyenlerin mantikli sebepleri var oda bu alimin bölünmeden alinmasi demek her sene belli sayida kişinin degilde sinav gorememis bir cok kisinin girip alimsiz gecen 2017 kpss puanlarini kullanmak istemesi. Peki ya bölünmesini isteyenlerin kayda deger bir sebebi var mi varsa paylassinlar bizde bilelim
-
@ozgur85 ben de bölünmesini istemiyorum. Sadece son vergi muf alımında istenilen kadro adayların yetersiz bulunmasından dolayı tam şekilde alınamadı. Ayrıca mhuy için 2 senedir performans raporunda alım olacağı yazıyor ama gelmedi. Bu sene cb mektuplarından geleceği yönünde bilgi verildi ama 250 olmayacağından eminim. (inş olur) En son ilgoc için komik rakamlı kadro geldi müthiş ihtiyaç var demesine karşın. Bunlar bilindiği için böyle düşünülüyor. Burada yeni birim açılacağı için yardımcılar inş alınacak. Ama 1000 ütopik geliyor hala. Bunu dillendirmekte bir sakınca yok malesef durum böyle. Tekrar yazıyorum tam gelirse en çok sevinenlerden olacagim. Ha bir de şu aralar kurum içi talepciler baskı yapıyormuş. Her an her şey lehe ve aleyhe gidebilir.
-
Benim anladığım bölünmesini isteyen yok, şartlara göre bölünerek gelebilir diyen var. Tahmin bu. Neyseki sorun da bu değil. 2019 yetişmesi gereken yeni kurum için neden hala ilan verilmediği.
-
Sorun farkli fikirlerde olmak degil farkli fikirleri paylasip beyan edebilir elbette herkes... kimisi bolunmesinide isteyebilir buda normal... karamsar arkadaslarimizda olabilir, kendisi birden boyle bi alim gelmez diye dusunebilir..
Anormal olan ayni baslikta onlarca kez defalarca ustune basa basa ve hayret verici ki hep ayni kisilerce dile getirilip sakız ediliyor ve artık gına geldi iste esas sorun bu..
-
3-5 kisi yorum yaziyo sonra hemen arkasina 1000 gelmez
3-5 kisi yorum yaziyo hemen arkasina 400-300-300 gelir
3-5 kisi yorum yaziyo dguy bianda bu kadar almaz
3-5 kisi yorum yaziyo hemen ardina 2 yila alim yayilir
3-5 kisi yorum yaziyo hemen ardina en son 2013 de yapti vdk dili yandi bidaha yapmaz3-5 kisi yorum yapiyo hemen ardina bitane yapistiriyo adam akil alir gibi degil vallahi sinirlerim zipladi yazmayacaktm dayanamadim
-
Keşke 1000 kişi alsa ve 1 katını direk alsa biz adaleti istemedikten sonra kimse bize altin tepside sunmayacak. Yok 10 kati 5 kati.yapmayin olmasi gereken şartları taşıyan ve basvuran ilk 1000 kişinin alınması( siralamam 4000).
-
Tek seferde alır inşallah diyelim hayırlısıyla umarım puanım ve sıralamam ile dguy sınavına girebilirim; hepimizin temennisi bu yönde de peki 2018 sınavından sonra veya 2019 seçimleri döneminde bu kadar sayıda alım olur mu? Hadi 1000 dguy 1000 vmy falan geçtim yıllardır açılmayan mhuy duy şöyle en az 500 kişilik gelir mi 250 kişilik muy gelir mi?
-
@füreya hocam 10 katı olursa nasiplenecek kisi sayisi yine ayni olcak. Sinava cagrilan ksii sayisi arttikca referansin onemi artiyor. Bir de durumu olmayan arkadaslar var bostan yere fazladan 5 bin kisi ankaraya gidecek. Elendim demekte ayrica zoruna gidiyor insanin
-
Bu alimlarin ilani seçime doğru gelmezse ben de bi şey bilmiyorum. Mhuy u da seçim için bekletiyolar kesin. Ben de bunu anlamiyorum yani tüm süreci unutacagiz ve son anda gelen ilana kanacagiz yani öyle mi hayret .
Ayrica ben de tek seferde alinsin taraftarıyım. Yeni kpss yi bekleyenler kusura bakmasin bu yolda 3_4 yildir bekleyenler var . -
Tek seferde alınsın iyi güzel ama 10-20 katı sınava 4 katı mülakata çağırılmasın bir zahmet. Torpil işin içine daha rahat giriyor kat kat aday çağırılınca. 5 katı sınava 2 katı mülakata alındığında bile mülakata son sıradan hak kazanmış aday birinci sıradan karşımıza çıkabiliyor. Puanı görece düşük olan adaylar tabi ki 20 katı isteyebilir ancak hepimiz başına gelmiştir bazı kurumların 5 katı sınava çağırması sebebiyle liste dışı kalma durumu. Benim de geldi ve girmek istediğim bir çok sinava giremedim oturdum çalışıyorum seneye inşallah diyorum yaş 30 a yaklaşmasına rağmen.
-
Olması gereken şey kimsenin gözüne imkansız gelmesin arkadaşlar . Bizi özellikle 2016-2017 mağdurlarını öyle iyi alıştırdılar ki tabiki tek seferde 1000 zor gibi duruyor ama değil . Siz dguy sınavını geçecek duruma getirin kendinizi . Keza bu sene guy kurum sınavı dahi ortalamanın üstünde bir zorluktaydı . Buna odaklanın .
-
Arkadaşlar neden bu kadar bana kızıyorsunuz anlamadım. Ben 1000 kişinin bir anda alınmasını neden istemeyeyim. Biz İİBF'li kardeşlerimizin değerlerini ve ihtiyaçlarını ne bir ilanla test ederiz, nede böyle ucuz hedef saptırmalara başvururuz. Benim için İİBF'linin hakkı olan en az: 2.500 GUY, 5.000 İL GÖÇ, 2.000 SGK DEN. ve 2.500 VMY. Bunu daha öncede belirttim. İhtiyacın olduğunu da net bir şekilde biliyorum. Bunun en azından Guy 2.000 ve İl Göç 1.000'den az olmamak şartıyla gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Personel istihdamı konusunda etkin ve yetkin dostlarımızın söylemleri de bu yönde. Sanırım bazı yeni arkadaşlarımız, bizim 2013'ten beri ne amaçla bu siteyi kurduğumuzun ve neyin çabası derdinde olduğumuzun farkında değiller. Lütfen TY'yi her şey ile suçlayın ama İİBF ve İİBF'li aleyhine bir şey yapmakla suçlamayın. Bunu ne kabul ederim ne de hazmederim!
-
@antimülakat kardeşim yazdiklarin orta da sadece çalişan atkadaşlarin moralini bozuyorsn sağlam duyumun varsa söyle bilelim yoksa da bu tarz yorumlari kendine sakla lütfen ztn kaçinci yılımız dersin başina zorla oturuyoruz bi de senin bu yorumlarin heves bırakmıyor ve ben senin bu yorumlari yapmaya devam edersen art niyetli olduğunu düşünecem. Ve bu aralar sürekli kdv iadesi için içerde ki vmylerden oluşturulacağini söyleyenler de var ama 9 biri diyor ve bizden alacaklar milletin hevesini kırmak için elllerinden geleni yapıyorlar
-
Kanun resmi gazetede yürürlüğe girince ilan ne kadar süre içinde gelir
-
@antimülakat hocam insanlar dolmuş artık ilansizliktan taş atıp baş yaracak kelle arıyorlardı o da senin kismetinmişYoksa ben seni çok iyi anlıyorum bana sorarsan da max 500 gelir ama insan senin halini görünce yorum yapmaya çekiniyor1000 gelir 1000
-
@shady1 bu seçim mantığını da anlamıyorum. Seçim zamanı kadro gelince oy yönünde bi değişikliği oluyor mu seçmenin, ayrica 2000 kişilik alımla ne kadar oy gelecek
Aklımda deli sorular,
Etkinlik ile ilan gelir mi ?
Seçim zamanı ilanlar bollaşıyor mu ?
Devlet ihtiyacı olmasa da yüksek bir alıma baskıdan dolayı çıkıyor mu ?
Bir kurum 1 sene içinde en az 1 ilana çıkmak zorunda mı ?
vs vs vs. -
@duymhuyguy bnde böyle düsünüyorum.Simdi gecen yıl 2000 kişilik guy ilanı geldi referandumdan önce bunun evet hayira etkisi hic oldu mu?Bana göre hayır.Secim falan daha cok degisik kitleler icin düşünülur.Ama ne bileyim bn 2000 kisilik bir ilana cikayimda belki oylari arttiriz mantigi konjokture uygun degil bnce.Geleim konumuza.Arkadaşlar kurumda yani Maliye Bakanliginda nerdeyse dguy yok.Böyle bir zamanda ilanın gelmesi cok dogal.Sayida cok olur.2011deVdk kurulunca alimlar 1500leri 2000leri gördü.Simdide Risk Analiz Merkezi kuruluyor.Alımlar olacak.Tek sıkınti vdk.Cunku son yillarda 400 300 seklinde ilanlara cikip yarisini alan bir idare var.10.promisyon daha göreve başlamadı.
-
Öyle bir tahammülsüz hale gelinmiş ki, malesef fikir beyan etmeye çekinir hale geleceğiz yakında. Her şeye bugüne dek ben anlayışlı davranmışımdır dostlar. Ancak niyet okumak ne vakitten beri bu denli normalleşti bunu anlamakta zorlanıyorum. Bu hafta araştırma yapayım diye şevkle başladığım günde şu an kafamda deli sorular. Toplum kurban arıyor, kurban mı olayım?
Allah tez zamanda herkesin derdine deva olacak alımları nasip etsin, yoksa mezunlarımız birbirini yiyerek tüketecek/tükenecek.
-
@paretowilfredo hocam burda bu siteyi takip eden sizi ve ekibi bilen aklıselim bir sürü insan var onların hayir duasi icin bile bir duyum yeter