1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
@duryy 2bin 30 çok ilginç hadi ikiyle çarpıp yanlış yazıldı desek 30 ne alaka yani
-
@friedman98 küsuratlı söyleyim de salladığım anlaşılmasın gibi olmuş
-
@friedman98 ikiyle de niye çarpılsn ki durduk yere
-
@duryy hocam inanamiyoz ya birşeyler bulmaya calisiyom
-
Bizim masum umitlerimizle dalga gecmeyin kafamizi bulandirmayin haber siteleri
-
O 30 kişi kurumun kendi uzmanları arasından yeni açılacak kuruma başkanlık edeceklerden. 2030 Maliye Bakanlığı için yeni kurulacak birimler için ihdas edilen sayılar. 2000 ise GiB, tam tersi cümle kurmuşlar ve bu 2000 kesinligi var mı bilemeyiz ama inşa vardır, bekleyelim
-
@falanfilan önce kendimi düzelteyim 30 değil 15 olacak
Altta ssde de görüldüğü gibi 1000 +15 lik dguy ekibini gelir idaresi başkanlık altında alacaklar
Vmy ise direk Maliye Bakanlığı bünyesinde. Bu kısımlara hiç dikkat etmedik ama haber hatalı büyük ihtimal.
-
@falanfilan Haber bence de hatalı AA geçmiş haberi. Diğerleri de zaten ctrl+c ctrl+v.
-
@duryy hocam benim anlamadım bu dguy lar atanırlar Ankara da vergi dairesinde görev almayacaklar. Neden GiB dendi, normalde de Ankara için guy ataması var. Bu dguy ayrı muy gibi bir merkez uzmanlık taşrada ayağı olmayan bir meslek diye biliyorum. Neyse çok karıştırdım ben sanirim
-
Tahsis edilen kadronun 2 katına kadar çıkara bilme yetkisi mi acaba bakanlığın, çünkü kanun taslağında 2015 toplam.
-
@falanfilan devlet gelir uzmanlığı taşrada görev almaz merkez uzmanlıktır ve gib teşkilatı içinde çalışır. Guydan tamamen farklıdır.
-
Yok hocam öyle bir şey biz hatta diyoruz bu 2015 ı toplu mu alırlar diye ümitliyiz. 2 katı şok etkisi yaratır. Zaten tasarı kanunlastiktan 5 dk sonra haber yaptılar hiç araştırılmadan. Neyse biz şimdilik beklediğimizi aldık gibi
-
@tyr61 biliyordum hocam taşrada yer almadığını ama GiB e bağlı olduğunu artık öğrendim geç de olsa
-
DGUY eski puan sisteminde hangi puan türü ile kaç katını çağırıyodu ve bunun yeni sistemdeki karşılığı ne olur acaba?
-
@nairu24 hocam p35 la alıyordu 10 katı ve 20 katı çağırmış ama alımlar 100 kişinin altında en son 70 di yanlış hatırlamıyorsam
-
Bir alımda da eskiP49 ile çağırmış 2012 sanırım şimdi göz attım da. O yüzden kesin yeniP48 ile çağırır denilebilir mi bilmiyorum. Belki bir sürpriz olabilir. Birden fazla puan türü ile çağırmak gibi.
-
Kanunun içi dün aksam mecliste bosaltilmis. Adi kdv kanun tasarisi ama kdv ile ilgili maddelerin nerdeyse hepsi cikarilmis. Md 13 15 17 18 26 tasaridan cikarilmis. Yani iade edilmezse faiz odenecek hukmu kaldirilmis gecmiste biriken ve 140 mlyr oldugu soylenen tutarin iade edilecegi hukmu kaldirilmis. Bunları yapan hukumet yapilan bu kadro ihdaslarini alirmi bakicaz artik
-
@can-mavi dostum burayıda senlendir sayistay tahminin birebir tuttu.1000 vmy 1000 dguy gelir mi yada bi sorustursan cok iyi olcak.
-
@aslan1453 bu kadar ihtiyac varken dguy 100 vmy 300 gelirse b planiniz nedir?
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@can-mavi dostum burayıda senlendir sayistay tahminin birebir tuttu.1000 vmy 1000 dguy gelir mi yada bi sorustursan cok iyi olcak.
İkisi de gelecek ama cok yuksek ihtimal tek alım şeklinde olmayacak